Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου, 2020

Με νέα μηχανήματα έργου από το πρόγραμμα ‘’Φιλόδημος ΙΙ’’ ενισχύεται ο Δήμος Κιλκίς

Must Read

ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ! Αφιερωμένη στο 1821 η 4η φανέλα του ΠΑΟΚ [ΦΩΤΟ]

Ο ΠΑΟΚ έδωσε στη δημοσιότητα την τέταρτου του φανέλα για φέτος η...

Εξιχνιάστηκαν δύο κλοπές σε ηλικιωμένες γυναίκες που έγιναν σε Ημαθία και Πιερία

Σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες σε βάρος 2 ημεδαπών γυναικών Προσποιούνταν...

 Δύο νέα μηχανήματα έργου, ένα καλαθοφόρο ανυψωτικό και ένας ισοπεδωτής γαιών (γκρέιτερ) που φέρουν τη σφραγίδα του προγράμματος ‘’Φιλόδημος ΙΙ’’  προστέθηκαν στον ανανεωμένο στόλο του Δήμου Κιλκίς. Η τελετή παραλαβής – παράδοσής τους πραγματοποιήθηκε σήμερα σε μια λιτή τελετή στο αμαξοστάσιο του Δήμου Κιλκίς.

Όπως τόνισε στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης το κάθε μηχάνημα έχει μεγάλη αξία και πολλαπλάσιο σε απόδοση αποτέλεσμα για την πόλη και τα χωριά του Δήμου Κιλκίς. Επισήμανε ότι η χρήση τους αφενός θα διευκολύνει το έργο των εργαζομένων στις τεχνικές υπηρεσίες, στην πολιτική προστασία, στον τομέα του πρασίνου και όπου άλλου χρειαστεί και αφετέρου θα εξυπηρετήσει τις αυξανόμενες ανάγκες της καθημερινότητας του δημότη. Ο κ. Κυριακίδης ευχαρίστησε τον παριστάντα στην εκδήλωση πρώην Δήμαρχο Κιλκίς Δημήτρη Σισμανίδη για τη συνεισφορά του στη διαδικασία προμήθειας των μηχανημάτων έργου από το ‘’Φιλόδημος ΙΙ’’ ενώ ο κ. Σισμανίδης ευχήθηκε στη νέα δημοτική διοίκηση να συνεχίσει την προσπάθεια ανανέωσης του στόλου οχημάτων του Δήμου.

Ως προς τη λειτουργία των νέων μηχανημάτων έργου, το καλαθοφόρο ανυψωτικό μηχάνημα θα χρησιμοποιηθεί για την αντικατάσταση των λαμπτήρων φωτισμού, για τεχνικές εργασίες σε στύλους φωτισμού και γήπεδα ενώ το γκρέιτερ θα διατεθεί για έργα αγροτικής οδοποιίας, για χωματουργικές εργασίες, για τον αποχιονισμό δρόμων, για τη δημιουργία αντιπυρικών ζωνών κ.α. Η συνολική δαπάνη προμήθειά τους ανήλθε στο ποσό των 405.000ευρώ. 

Σταθερή επιδίωξη της Δημοτικής Αρχής είναι να ισχυροποιήσει τον τεχνικό εξοπλισμό του Δήμου Κιλκίς ώστε με τη σωστή και ορθολογική χρήση του και οι εργαζόμενοι να διαθέτουν να κατάλληλα μέσα για να αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά την καθημερινότητα και οι δημότες να ωφελούνται πολλαπλώς από τις λειτουργίες των μηχανημάτων έργου.

Στην εκδήλωση παραλαβής – παράδοσης των δύο μηχανημάτων έργου ήταν παρόντες και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς Παύλος Θωμαϊδης, οι Αντιδήμαρχοι Αικατερίνη Γιαννακούλα – Ζιούτα, Γιώργος Μπαλάσκας, Ανέστης Πογέλης, Αλέξανδρος Σημαιοφορίδης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Δημήτρης Αγαθόπουλος, Ελένη Αναστασιάδου, Αναστάσιος Καζαντζίδης, Κωνσταντίνος Παπακώσταςο αν. Διευθυντής του Γραφείου Κίνησης Καθαριότητας και Πρασίνου ΠαντελήςΠηλείδης και εργαζόμενοι του εν λόγω Γραφείου καιεκπρόσωποι των προμηθευτριών εταιριών Π. Κοντέλλης Α.Ε.Β.Ε. Παπαδοπούλου κ ΣΙΑ Ε.Ε.   

ΓΡΑΨΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε το σχόλιό σας!
Εισάγετε το Όνομά σας

- ΔΙΑΦΗΜΙΣH -

Πρόσφατα Νέα

ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ! Αφιερωμένη στο 1821 η 4η φανέλα του ΠΑΟΚ [ΦΩΤΟ]

Ο ΠΑΟΚ έδωσε στη δημοσιότητα την τέταρτου του φανέλα για φέτος η...

Εξιχνιάστηκαν δύο κλοπές σε ηλικιωμένες γυναίκες που έγιναν σε Ημαθία και Πιερία

Σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες σε βάρος 2 ημεδαπών γυναικών Προσποιούνταν ότι είναι γνωστές τους, τις...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΙΝ 20 ΧΡΟΝΙΑ! Η τραγωδία του Εξπρές Σαμίνα και η θυσία του ήρωα Βασίλη Ραχούτη

Το επιβατηγό – οχηματαγωγό (Ε/Γ-Ο/Γ) ΕΞΠΡΕΣ ΣΑΜΙΝΑ της εταιρείας Minoan Flying Dolphins ήταν φέρυ-μπόουτ κλειστού τύπου που...

TNT Courier Κιλκίς

Είμαστε δίπλα σας!Εμπιστευτείτε μας για την αποστολή φακέλων και δεμάτων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό με δυνατότητα...

ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ. ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΚΑΙ ΣΤΟ 7ο ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Κλείνει το ένα σχολείο μετά το άλλο. Κλειστό και το 7ο Λύκειο στην Καλλιθέα καθώς μαθητές πραγματοποιούν...
- ΔΙΑΦΗΜΙΣH -

Στην ίδια κατηγορία