Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΥΡΙΛΛΙΔΗ ΣΤΟ MAKEDONIAWEBTV.GR

Must Read

Αγαπητέ Δήμο, σε καλωσορίζω στο makedoniawebtv.gr

Καλησπέρα Ραφαήλ και ευχαριστώ για την φιλοξενία

Ποιοι ήταν οι λόγοι που σε οδήγησαν εκτός Νέας Δημοκρατίας;

Όπως έχω ήδη αναφερθεί, η Ελλάδα κατά την διάρκεια των τελευταίων κυβερνήσεων, δεν έχει θέσει κόκκινες γραμμές. Μια υποτιθέμενη δεξιά κυβέρνηση θα έπρεπε χωρίς δεύτερες σκέψεις να έχει θέσει κόκκινες γραμμές και να μην περνάει μηνύματα δειλίας. Δεν υπήρξε ούτε μια αναφορά για τα Ίμια και τους τρεις λεβέντες που χάθηκαν εκεί. Ο λόγος επειδή η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει πάθει βερτιγκο και κινείται αριστερόστροφα με σύνδρομα φόβου. Και όλο αυτό περνάει ένα εσωτερικό αλλά και ένα εθνικό μήνυμα που δείχνει την προσπάθεια που γίνεται από τους νεοταξιτες για να εκλείψει η εθνικη μας συνείδηση.

Πιστεύεις ότι στο κυβερνητικό κόμμα υπάρχει προβληματισμός για τις αποφάσεις και την ακολουθούμενη πολιτική Μητσοτάκη;

Αν κρίνω, μετά από την προσχώρηση μου στο κόμμα του Ηλία κασιδιάρη “ΕΛΛΗΝΕΣ” πολλά άτομα από τον χώρο της ΝΔ προσυπεγραψαν την ανάρτηση μου και όσα είπα κατά ακολουθία. Επομένως σίγουρα όλο αυτό αποκρυσταλλωνει τον προβληματισμό στα εσωτερικά του κόμματος. Βλέπουμε τα αριστερά σύνδρομα να ενισχύονται όλο και περισσότερο τιμώντας όλες τις αριστερές διαδηλώσεις από πλευράς του Μητσοτάκη και της παρέας του που έβγαλε το σχολείο της Μόσχας. Ξέχασαν τα Ίμια θυμήθηκαν το πολυτεχνείο, ξέχασαν τους Έλληνες και άφησαν τους λαθρομετανάστες και τους αριστερούς να διαδηλώνουν ελεύθερα.

Η απόφαση για ένταξη στους «Έλληνες για την πατρίδα» με ποια κριτήρια έγινε;

Παρακολουθώ πολύ καιρό τον Ηλία κασιδιάρη ένας άνθρωπος ο οποίος κρατείται για τα πολιτικά του πιστεύω, ένας άνθρωπος όπου κατά τη ν διάρκεια της δίκης η εισαγγελέας επέμενε για την αθώωση του. Ένας άνθρωπος με λύσεις. Και ένας άνθρωπος ο οποίος έχει συσπειρώσει μεγάλο ποσοστό του ελληνικού λαού διπλα του. Αυτοί ήταν οι λόγοι που με οδήγησαν να συστρατευτώ δίπλα του.

Πιστεύεις ότι υπήρξαν αντιδράσεις από την επιλογή σου και ποιες ήταν αυτές;

Υπήρχαν πολύ θετικές αντιδράσεις κάτι το οποίο με ενθάρρυνε ακόμη περισσότερο.

Πιστεύεις ότι οι «Έλληνες για την πατρίδα» δίνουν τη δυνατότητα για να ενασχοληθούν οι νέοι πιο ενεργά με την πολιτική;

Ναι, αν δούμε πως μεγάλο ποσοστό της νεολαίας κινείται σε αυτόν τον χώρο, διαπιστώνει κάνεις εύκολα πως η νεολαία θέλει να ασχοληθεί με την πολιτική και πως δύσκολα η νεολαία, η συνειδητή νεολαία θα ξεχάσει να υπερασπιστεί την πατρίδα και σε κοινωνικά και σε εθνικά αλλά και σε όλα τα θέματα που λροβλγματιζουν το έθνος μας.

Ποια είναι τα σχέδια σου για το μέλλον;

Πρωταρχικός στόχος μου είναι να ενώσω την φωνή μου με όλους τους Έλληνες που θέλουν την εαδα κυρίαρχη και ζωντανή. Όμως προς το παρόν έχω θέσει ως στόχο επίσης την ενασχόληση με τους υδρογονανθρακες καθώς είναι ο τομέας μου. Ένας τομέας όπου μας απασχολεί όλους και μας αφορά. Ένας τομέας που πρέπει να αναδειχθεί και να αξιοποιηθεί.

Αν όμως η ΝΔ δεν έχει πατριωτική στάση πως κρίνεις την στάση του Δένδια απέναντι στον Τούρκο ομόλογο του;

Η απάντηση είναι απλή, αν όντως ισχύει η υποτιθέμενη αυτή πράξη, αναμένουμε από το βήμα της βουλής τα επιχειρήματα που θα θέσει ο ίδιος του για τις δήθεν θετικες οικονομικες συνεργασίες με τα Σκόπια. Και από την άλλη είδαμε τον Δένδια με την στάση του να επιβεβαιώνει εμένα τον ίδιο μιας και ο Μητσοτάκης δεν βγήκε να αναφέρει κάτι για τη ν στάση του υπουργού εξωτερικών..

Ευχαριστώ Δήμο που ήσουν μαζί μας. Εύχομαι πάντα επιτυχίες!

Και εγώ ευχαριστώ Ραφαήλ για την φιλοξενία. Εύχομαι και εγώ πάντα τα καλύτερα

ΓΡΑΨΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε το σχόλιό σας!
Εισάγετε το Όνομά σας

- ΔΙΑΦΗΜΙΣH -

Πρόσφατα Νέα

2 ΧΡΟΝΙΑ LOYAL CLUB ΜΕ ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΑΡΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟ ΤΟΝ DJ DELEASIS

Με ένα μοναδικό πάρτι και καλεσμένους τον DJ Deleasis και τον Stefano...

«Γρηγορόσημα» και λοιπές «εξυπηρετήσεις» στην Διεύθυνση Μεταφορών Κιλκίς – 11 συλλήψεις

Στην δικογραφία που σχηματίστηκε για κατά περίπτωση εγκληματική οργάνωση περιλαμβάνει ακόμη 57 άτομαΚατά...

Συμβολικός αποκλεισμός της νότιας πύλης της ΔΕΘ – Αύριο στις 12 το αγροτικό συλλαλητήριο

Σε συμβολικό αποκλεισμό μισής ώρας, της νότιας πύλης του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης, προχώρησαν ομάδες αγροτών, εκφράζοντας...

Φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στη ΛΑΦ Κιλκίς (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023 πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στη ΛΑΦ Κιλκίς. Μικροί...

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΒΑΣΙΛΑΚΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 10 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΑΠΙΔΗ ΡΑΦΑΗΛ

Από τις εμφανίσεις του Θανάση Βασιλάκου στο Bodega Live Experience Αγαπημένο χρώμα; Μαύρο
- ΔΙΑΦΗΜΙΣH -

Στην ίδια κατηγορία