Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ DJ ΖΑΦΕΙΡΗ ΛΟΓΟΘΕΤΙΔΗ ΣΤΟ MAKEDONIAWEBTV.GR

Must Read

Πως ξεκίνησες το djing στην ζωή σου ;


Από μικρό παιδί μου άρεσε η μουσική και άκουγα συνέχεια μουσική στο σπίτι μου…Ήμουν 17 χρόνων όταν ξεκίνησα να γράφω cd και να αποκτώ την δίκη μου δισκοθήκη… Εκείνη την περίοδο δούλευα σε ένα μαγαζί σέρβις και πολλές φορές έπαιρνα τα cd μου μαζί και έμπαινα και έπαιζα τα βραδια!


Με ποια ονόματα έχεις συνεργαστεί ; 


Δόξα το θεό έχω συνεργαστεί με πολλούς καλλιτέχνες είτε λόγο την μαγαζιών που έπαιζα ως resident είτε είχα κάποιες συνεργασίες με κάποιους…(Δεν θα αναφέρω ονόματα γιατί δεν θέλω να παραλείψω καταλαθος κανέναν)…Η τελευταία μου συνεργασία ήταν με την Παολα στο Voque Θεσσαλονίκης και μετά στο Teatro Αθήνα!


Σε ποια clubs έχεις εργαστεί ; 


Σαν κάτοικος Θεσσαλονίκη έχω εργαστεί στα περισσότερα νυχτερινά μαγαζιά της Θεσσαλονίκης όπως (Casper at Verykoko, Markiz, Minibar, Χρώμα)


Ποια είναι τα επόμενα σχέδια ; 


Τα επόμενα μου σχέδια είναι πέρα από τα party που θα συνεχίσω να κάνω σε Ελλάδα αλλά και εξωτερικό είναι και μια συνεργασία που είχε ξεκινήσει αλλά λόγο του Covid σταμάτησε και είμαστε πλέον ξανά σε συζητήσεις…


Τώρα με τον κοβιτ και έπειτα που άνοιξαν υπάρχει μέλλον για την μουσική σκηνή ;


Γενικά αυτά τα δύο χρόνια με τον Covid ο δικός μας ο κλάδος και της εστίασης ήταν από τους πιο χτυπημένους γιατί είμασταν οι πρώτοι που κλείναμε και οι τελευταίοι που ανοίγαμε και με μέτρα και με περιορισμούς με καθήμενους…Τώρα πλέον με τα υπάρχων μέτρα επιστρέφει σιγά σιγά η διασκέδαση στην ζωή μας και βλέπουμε ξανά εικόνες του κόσμου να περνάει όμορφα, ας ελπίσουμε ότι δεν θα συμβεί κάτι άλλο αρνητικό και ότι πλέον θα είναι μόνο θετικά τα πράγματα για όλους μας!


Ποσά κομμάτια έχεις να θα περιμένουμε δίσκο; 


Έχω κάνει τέσσερα official remix σε Έλληνες καλλιτέχνες που έχουν κυκλοφορήσει από δισκογραφικές εταιρίες ( Μελλισες – Το κρυφτό, Κατερίνα Λιόλιου – Μεγάλα Λόγια), Σταν – Κάτι τέτοιες νύχτες, Γιώργος Παπαδόπουλος – Αγάπη μου)…Δίσκο λίγο δύσκολα προς το παρών αλλά καμία συλλογή ή κάποιο album mix γιατι όχι…


Τι θα έλεγες σε έναν Dj που ξεκινάει τώρα ; 


Ο κόσμος γενικά νομίζει ότι είναι εύκολο να είσαι Dj (όπως μου έχουν πει πολλοί σιγά μωρε κουμπιά πατάς), δεν είναι έτσι όμως…Θέλει μελετη για τα τραγούδια για την μουσική γιατί δεν είναι μόνο τα τραγούδια του τώρα είναι και τα τραγούδια 80’s 90’s 00’s , όπως δεν είναι μόνο τα ελληνική αλλά υπάρχει και η ξένη μουσική…Η συμβουλή μου θα ήταν να αγαπάει πάνω απ όλα αυτό που κάνει, να μελετάει, να έχει θέληση και πίστη στον εαυτό του!

Cd η laptop προτιμάς ; 


Θεωρώ τυχερό τον εαυτό που πρόλαβα τα cds και έμαθα να παίζω με cd…Αλλά καθώς περνάνε τα χρόνια και η τεχνολογία εξελίσσεται είναι μεγάλη διευκόλυνση το λαπτοπ, το πιο απλά παράδειγμα είναι ότι παλιά έβγαινε ένα τραγούδι και περίμενα με να βγουν αλλά 8-9 για να γράψουμε το cd, τώρα βγαίνει σήμερα το κατεβάζεις στο λαπτοπ και το παίζεις επι τόπου!


Αγαπημένος καλλιτέχνης και μεγαλύτερη επιρροή (είδος ή καλλιτέχνης) ; 


Δεν μπορώ να ξεχωρίσω έναν καλλιτέχνη ο κάθε ένας έχει κάτι διαφορετικό και ξεχωριστό…Γενικά μου αρέσει η ελληνική μουσική και μου αρέσουν και παλιοί καλλιτέχνες (άντρες-γυναίκες) με πολύ μεγάλη ιστορία στην ελληνική μουσική σκηνή!


Αν μετά την συνέντευξη μπαίναμε στο αυτοκίνητό σου τι μουσική θα ακούγαμε στη διαδρομή;


Στο αμάξι συνήθως δεν ακούω μουσική ειδικά μετά την δουλειά…Αν βάζαμε μουσική θα ήταν αναλόγως με το mood μπορεί να ακούγαμε από ελληνικά λαϊκά μέχρι και house!Γενικά μου αρέσει να ακούω και να μαθαίνω καινούργια είδη πάνω στην μουσική!

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Ζαφείρης Λογοθετίδης γεννημένος στο Düsseldorf Γερμανίας, μόνιμος κάτοικος Θεσσαλονίκης, ξεκίνησε την επαγγελματική του πορεία το 2007.
Έχει δουλέψει για πολλά χρόνια σε μαγαζιά της Θεσααλονίκης ως resident DJ και έχει κάνει πολλά πάρτυ ως guest DJ, συνεργασίες που κρατάνε μέχρι και σήμερα εντός και εκτός Ελλάδος, όπως και συνεργασίες με πολλούς γνωστούς καλλιτέχνες της Ελληνικής μουσικής σκηνής…
Εκτός από τα μαγαζιά μπορείς να τον ακούσεις και σε διαφορά ραδιόφωνα σε όλη την Ελλάδα μέσω του “ULTRA MIX” project!

ΓΡΑΨΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε το σχόλιό σας!
Εισάγετε το Όνομά σας

- ΔΙΑΦΗΜΙΣH -

Πρόσφατα Νέα

2 ΧΡΟΝΙΑ LOYAL CLUB ΜΕ ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΑΡΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟ ΤΟΝ DJ DELEASIS

Με ένα μοναδικό πάρτι και καλεσμένους τον DJ Deleasis και τον Stefano...

«Γρηγορόσημα» και λοιπές «εξυπηρετήσεις» στην Διεύθυνση Μεταφορών Κιλκίς – 11 συλλήψεις

Στην δικογραφία που σχηματίστηκε για κατά περίπτωση εγκληματική οργάνωση περιλαμβάνει ακόμη 57 άτομαΚατά...

Συμβολικός αποκλεισμός της νότιας πύλης της ΔΕΘ – Αύριο στις 12 το αγροτικό συλλαλητήριο

Σε συμβολικό αποκλεισμό μισής ώρας, της νότιας πύλης του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης, προχώρησαν ομάδες αγροτών, εκφράζοντας...

Φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στη ΛΑΦ Κιλκίς (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023 πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στη ΛΑΦ Κιλκίς. Μικροί...

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΒΑΣΙΛΑΚΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 10 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΑΠΙΔΗ ΡΑΦΑΗΛ

Από τις εμφανίσεις του Θανάση Βασιλάκου στο Bodega Live Experience Αγαπημένο χρώμα; Μαύρο
- ΔΙΑΦΗΜΙΣH -

Στην ίδια κατηγορία