Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου, 2020

Ανακοίνωση ένταξης στην ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΙΛΚΙΣ του Μαρκόπουλου Χ. Θωμά

Must Read

Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΑΣΙΛΑΚΟΣ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ

Ο μοναδικός Θανάσης Βασιλάκος κάθε Σάββατο και Κυριακή στο Ελλάδος Εικόνες.

ΔΥΝΑΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΗΡΑΚΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

Το πιο σημαντικό και δυνατό φιλικό, της περιόδου προετοιμασίας, δίνει την Πέμπτη 1...

Ο Μαρκόπουλος Χ. Θωμάς γεννήθηκε στο Κιλκίς. Από νωρίς έδειξε την αγάπη του στα κοινά μέσω συμμετοχής του στα μαθητικά συμβούλια του 3ου Γυμνασίου και του 1ου Λυκείου Κιλκίς. Νέος 26 χρονών σήμερα είναι ενεργό Μέλος της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Κιλκίς και του Πολιτιστικού Συλλόγου Θρακική Εστία. Έχει Ποντιακές και Θρακικές ρίζες, νιώθει όμως Μακεδόνας! 

Με πάθος και ρεαλισμό, έρχεται και θέλει να αγωνιστεί μαζί με την Ενωτική Δύναμη Κιλκίς και τον υποψήφιο Δήμαρχο Δημήτρη Τσαντάκη. Εργατικός και με ανοιχτό ορίζοντα, εκφράζει τις ανησυχίες του δυναμικά για την πατρίδα μας και την δημοκρατία και θέλει να προσθέσει το λιθαράκι του στον τόπο μας. Για έναν Δήμο Κιλκίς πιο ανθρώπινο και εξωστρεφή. 

Πιστεύει και θέλει να εργαστεί, ακόμη, για την αναβάθμιση του ΤΕΙ της πόλης μας. Δηλώνει ότι ‘’πρέπει να αγκαλιάσουμε κάθε γωνιά του τόπου μας’’. Όπως του αρέσει να λέει ”Το Κιλκίς, ενώνει!”. 

Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας και ασκεί την Τέχνη και την Επιστήμη της Επικοινωνίας. Ολοκληρώνει το Μεταπτυχιακό του στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας στον κλάδο των Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών. Κατά της διάρκεια των μεταπτυχιακών του σπουδών εργάστηκε στην Ολλανδία, πραγματοποιώντας Erasmus Placement στην Πρεσβεία της Ελλάδος στην Χάγη. 

Είναι ιδρυτικό Μέλος και Στέλεχος του Κέντρου Αστικής Μεταρρύθμισης, ενός think tank νέων που εδρεύει στην Θεσσαλονίκη. Αρθρογραφεί, ηλεκτρονικά και έντυπα, από τα δεκαεπτά του σε τοπικά, μα και ευρείας αποδοχής, μέσα. Εργάζεται σε ξενοδοχειακή-τουριστική επιχείρηση της πόλης μας. 

Ο Mαρκόπουλος Χ. Θωμάς με την αισιοδοξία που τον διακρίνει και με βαθιές καταβολές στην πατριωτική και δημοκρατική παράταξη, βγαίνει μπροστά για τον αγώνα της νέας γενιάς! Εντάσσεται και ενισχύει από σήμερα την ανεξάρτητη Ενωτική Δύναμη Κιλκίς, με υποψήφιο Δήμαρχο τον Δημήτρη Τσαντάκη. Δυναμώνουμε την προσπάθεια μας με όραμα και γνωρίζουμε ότι τα καταφέρνουμε. Υπηρετούμε το Κιλκίς και όχι σκοπιμότητες. Πάμε μπροστά την κοινωνία και τον τόπο μας. Ενωτικά!

ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΙΛΚΙΣ

Επικεφαλής-Υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς

Δημήτρης Β. Τσαντάκης

ΓΡΑΨΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε το σχόλιό σας!
Εισάγετε το Όνομά σας

- ΔΙΑΦΗΜΙΣH -

Πρόσφατα Νέα

Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΑΣΙΛΑΚΟΣ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ

Ο μοναδικός Θανάσης Βασιλάκος κάθε Σάββατο και Κυριακή στο Ελλάδος Εικόνες.

ΔΥΝΑΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΗΡΑΚΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

Το πιο σημαντικό και δυνατό φιλικό, της περιόδου προετοιμασίας, δίνει την Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2020 και ώρα: 16:30,...

Ο ΝΙΚΟΣ ΖΩΪΔΑΚΗΣ ΣΤΑ ΛΑΔΑΔΙΚΑ ΑΘΗΝΑΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 4/10

Ο ΝΙΚΟΣ ΖΩΪΔΑΚΗΣ ΣΤΑ ΛΑΔΑΔΙΚΑ ΑΘΗΝΑΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 4/10

Πολιτική εκπομπή «Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ» με τον Κώστα Κιλτίδη στο EURO CHANNEL

Κάθε Παρασκευή, στις 10 εως τις 12 το βράδυ ο πρώην βουλευτής – υφυπουργός Κωνσταντίνος Κιλτίδης θα...

Πα(τάτ)ωσε η βελγική οικονομία: Τρώτε περισσότερες πατάτες ζητά η κυβέρνηση!

Λόγω κορωνοϊού η βελγική βιομηχανία πατάτας παροτρύνει τους πολίτες να καταναλώνουν περισσότερες ποσότητες για να βγει ο κλάδος από την κρίση....
- ΔΙΑΦΗΜΙΣH -

Στην ίδια κατηγορία