Παρασκευή, 7 Αυγούστου, 2020

ForthRight…μια από τις μεγαλύτερες διαφημιστικές εταιρείες με γραφεία και στη Θεσσαλία!

Must Read

Η εταιρεία ForthRight προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις προβολής, προώθησης και επικοινωνίας χρησιμοποιώντας τις δυνατότητες των νέων τεχνολογιώνσε Αθήνα και Λάρισα .

Με εξειδίκευση στους τομείς του digital marketing,των social media, του seoτων Google Adwords , της κατασκευής  και προώθησης ιστοσελίδων & ηλεκτρονικών καταστημάτων και της εκπαίδευσης στο τομέα του digital marketing παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες με μετρήσιμα αποτελέσματαχρησιμοποιώντας καινοτόμα εργαλεία υψηλής αποδοτικότητας.

ForthRight αποτελεί πιστοποιημένο συνεργάτη της Google (Google Partner) ενώ είναι από τα ελάχιστα agencies στην Ελλάδα με δικό της studioπαραγωγής (για φωτογραφίσεις & videos).

Με μεγάλη εμπειρία στο χώρο του Internet και έχονταςυπό τη διαχείρισή της περισσότερα από 100 accounts,  η ForthRight παρέχει σεμινάρια Digital Marketing σε επαγγελματίες / ιδιώτες σε όλη την Ελλάδα και στην Κύπρο. Τα σεμινάρια απευθύνονται σε κάθε ενδιαφερόμενο επιχειρηματία που θέλει να βελτιώσει την διαδικτυακή του εικόνα ή σε οποιονδήποτε νέο εργαζόμενο θέλει να εξελίξει τις γνώσεις του και να αποκτήσει ένα ισχυρό εργαλείο επαγγελματικής κατάρτισης.

Δεν μένει όμως μόνο εκεί! 

Η ForthRight δίνει τη δυνατότητα στους  πελάτες της να εκμεταλλευτούν μια μεγάλη γκάμα δραστηριοτήτων από event planning, PR, συνέδρια και διοργανώσεις έως και promotions, ραδιοφωνικά και τηλεοπτικά σποτ.

<< Η επιτυχία των πελατών μας έγκειται στο πάθος μας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα που μπορούμε να δώσουμε. Γι’ αυτό μεγαλώνουμε και μαζί μας μεγαλώνουν και όλοι όσοι μας επιλέγουν!>>


ΓΡΑΨΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε το σχόλιό σας!
Εισάγετε το Όνομά σας

- ΔΙΑΦΗΜΙΣH -

Πρόσφατα Νέα

Απαράδεκτη η έφεση κατά του επιδόματος θέσης ευθύνης των Προϊσταμένων από το Διοικητή του Γ.Ν. Κιλκίς

Όπως είναι ήδη γνωστό, με τις διατάξεις του Νόμου 4354/2015 περί του νέου ενιαίου μισθολογίου, καθιερώθηκε για...

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΙΛΚΙΣ ΘΑΝΑΣΗ ΚΑΡΙΟΦΥΛΛΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΞAΦΝΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΤΑΧΤΣΙΔΗ

Δύο χρόνια χωρίς τον Αντιδήμαρχο Νίκο Ταχτσίδη. Δύο χρόνια χωρίς τον συνεργάτη μου αλλά πάνω από όλα...

Ο ΜΟΥΕΖΙΝΗΣ ΠΟΥ ΚΑΛΟΥΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΕ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΙΝΑΡΕΔΕΣ, ΠΕΘΑΝΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ ΑΠΟ ΑΝΑΚΟΠΗ…(ΕΙΚΟΝΑ)

Ο Μουεζίνης Οσμάν Ασλάν πέθανε ξαφνικά μέσα στην Αγια-Σοφιά από καρδιακή προσβολή την Κυριακή 2 Αυγούστου 2020 μ.Χ., λίγες ημέρες...

Κορωνοϊός: Στον εισαγγελέα αναρτήσεις με θεωρίες συνωμοσίας, με εντολή Χρυσοχοΐδη

Στη Δικαιοσύνη παραπέμπονται, με εντολή του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, αναφορές που αφορούν σε «θεωρίες συνωμοσίας»...
- ΔΙΑΦΗΜΙΣH -

Στην ίδια κατηγορία