Τρίτη, 23 Ιουλίου, 2024

Π.ΠΑΠΠΑΣ: “Γιατί δεν δίνει ο Δήμος άδεια λειτουργίας για την πισίνα του Ειδικού Σχολείου;”

Must Read

Την ώρα που άλλοι Δήμοι της Ελλάδος προχωρούν σε ανακαίνιση των αύλιων χώρων σε όλα τα σχολικά συγκροτήματα του Δήμου τους, ο Δήμος Κιλκίς, δεν προχωρά στην αδειοδότηση υπάρχουσας πισίνας στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς, εδώ και 3 χρόνια.
Ο τέως Διευθυντής του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου έβγαλε για ακόμη μια φορά ανακοίνωση στα τοπικά ΜΜΕ, προσπαθώντας να βρει απαντήσεις στην αδράνεια του Δήμου και του Κράτους. 
Το Κιλκίς είναι ένας νομός που, μεταξύ άλλων, δεν διαθέτει δημοτικό κολυμβητήριο, για την ελεύθερη πρόσβαση των πολιτών.
Το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο, είναι το μόνο δημόσιο ειδικό σχολείο που διαθέτει πισίνα, χάρη στη κοινωνία των πολιτών, με πρώτο βέβαια εμπνευστή της ιδέας, τον κύριο Ιωάννη Κακουλίδη, τέως Διευθυντή του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς. 
Η πισίνα τέθηκε σε λειτουργία το 2020 για τους μαθητές του σχολείου, επίσης διατέθηκε δωρεάν σε ΚΔΑΠ της περιοχής, προκειμένου να την χρησιμοποιούν όλα τα παιδιά, πάντα με τους κατάλληλους εκπαιδευτές, όπως αναφέρει ο ίδιος ο κύριος Κακουλίδης. Η πισίνα σταμάτησε να λειτουργεί ένα χρόνο αργότερα, όταν και έγινε καταγγελία.
Έκτοτε, δεν λειτούργησε ξανά. 
Ο Δήμος Κιλκίς οφείλει να απαντήσει δημόσια: 
 Γιατί δεν δίνει την άδεια λειτουργίας της;
Υ. Γ. Το ίδιο συμβαίνει με λεωφορείο που διαθέτει το Ειδικό Σχολείο, από δωρεά. Το λεωφορείο είναι έτοιμο, με πινακίδες, ΚΤΕΟ κτλ, και περιμένει την ανάλογη άδεια σκοντάφτοντας στη γραφειοκρατία του Ελληνικού Κράτους και την αδράνεια των αρμοδίων.


ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΠΠΑΣΒουλευτής Κιλκίς ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

ΓΡΑΨΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε το σχόλιό σας!
Εισάγετε το Όνομά σας

- ΔΙΑΦΗΜΙΣH -

Πρόσφατα Νέα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ισόβια για την ανθρωποκτονία της Τζωρτζίνας

***** ΠΡΟΣΟΧΗ - ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΚΤΗ ****** Η φωτογραφία έχει ληφθεί χωρίς τη ρητή άδεια των εικονιζόμενων. Η δημοσίευση των...

2 ΧΡΟΝΙΑ LOYAL CLUB ΜΕ ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΑΡΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟ ΤΟΝ DJ DELEASIS

Με ένα μοναδικό πάρτι και καλεσμένους τον DJ Deleasis και τον Stefano Milato, γιόρτασαν τα 2 χρόνια...

«Γρηγορόσημα» και λοιπές «εξυπηρετήσεις» στην Διεύθυνση Μεταφορών Κιλκίς – 11 συλλήψεις

Στην δικογραφία που σχηματίστηκε για κατά περίπτωση εγκληματική οργάνωση περιλαμβάνει ακόμη 57 άτομαΚατά...

Συμβολικός αποκλεισμός της νότιας πύλης της ΔΕΘ – Αύριο στις 12 το αγροτικό συλλαλητήριο

Σε συμβολικό αποκλεισμό μισής ώρας, της νότιας πύλης του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης, προχώρησαν ομάδες αγροτών, εκφράζοντας...
- ΔΙΑΦΗΜΙΣH -

Στην ίδια κατηγορία