Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Βιεϊρίνια: «Ο διαιτητής τα έκανε μπάχαλο…»

Must Read

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια δεν έκρυψε τη δυσαρέσκεια του για την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ αλλά και την εξέλιξη της αναμέτρησης, ενώ φανερά εκνευρισμένος εξέφρασε τα παράπονα του για τη διαιτησία του Αντόνιο Πέρεθ.
Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό με 1-0 στον τελικό Κυπέλλου, με τους «ασπρόμαυρους» να έχουν έντονα παράπονα από τη διαιτησία του αγώνα, κάτι που αντικατοπτρίζεται και από τις δηλώσεις του Αντελίνο Βιεϊρίνια.

«Ο διαιτητής τα έκανε μπάχαλο… Δεν κρατάω τίποτα από το παιχνίδι», σημείωσε αρχικά ο αρχηγός του ΠΑΟΚ.

Για να συνεχίσει:«Μόνο την αντίδραση που κάναμε στο δεύτερο ημίχρονο, αν βγάλουμε το πέναλτι τις καλύτερες φάσεις τις είχαμε εμείς. Δεν μπορώ να εξηγήσω κάτι για τη φάση του πέναλτι που δόθηκε στον Παναθηναϊκό. Αλλά όπως έχω πει, τους τελικούς δεν τους παίζουμε, τους κερδίζουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά, φανερά εκνευρισμένος.

Παράλληλα ο Πορτογάλος ζήτησε συγγνώμη από του φιλάθλους των «ασπρόμαυρων», δίνοντας ωστόσο υπόσχεση, πως η ομάδα του θα χαρίσει περισσότερες χαρές: «Ξέρουμε τι χρειάζεται για την επόμενη σεζόν ώστε να τη βγάλουμε και πάλι με 60 ματς. Θέλαμε να είμαστε πιο ξεκούραστοι, αλλά αυτή είναι η δουλειά μας. Θέλω να πω ένα συγγνώμη στον κόσμο, παλέψαμε μέχρι τέλους αλλά δεν μπορέσαμε. Θα τους δώσουμε περισσότερες χαρές. Ήρθαμε να κερδίσουμε, δεν τα καταφέραμε φέτος, θα προσπαθήσουμε του χρόνου».

Στο τέλος αναφέρθηκε στο συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ, τονίζοντας πως η κόρη του έχει σχολείο μέχρι τα μέσα του Ιουνίου, περιμένοντας επί της ουσίας τον Δικέφαλο να τον καλέσει για να συζητήσουν: «Περιμένω για την ανανέωση. Δεν έχω κάτι. Η κόρη μου έχει σχολείο έως 15 Ιουνίου, στη Θεσσαλονίκη θα είμαι, οπότε μέχρι τότε…»

sdna.gr

ΓΡΑΨΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε το σχόλιό σας!
Εισάγετε το Όνομά σας

- ΔΙΑΦΗΜΙΣH -

Πρόσφατα Νέα

2 ΧΡΟΝΙΑ LOYAL CLUB ΜΕ ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΑΡΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟ ΤΟΝ DJ DELEASIS

Με ένα μοναδικό πάρτι και καλεσμένους τον DJ Deleasis και τον Stefano...

«Γρηγορόσημα» και λοιπές «εξυπηρετήσεις» στην Διεύθυνση Μεταφορών Κιλκίς – 11 συλλήψεις

Στην δικογραφία που σχηματίστηκε για κατά περίπτωση εγκληματική οργάνωση περιλαμβάνει ακόμη 57 άτομαΚατά...

Συμβολικός αποκλεισμός της νότιας πύλης της ΔΕΘ – Αύριο στις 12 το αγροτικό συλλαλητήριο

Σε συμβολικό αποκλεισμό μισής ώρας, της νότιας πύλης του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης, προχώρησαν ομάδες αγροτών, εκφράζοντας...

Φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στη ΛΑΦ Κιλκίς (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023 πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στη ΛΑΦ Κιλκίς. Μικροί...

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΒΑΣΙΛΑΚΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 10 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΑΠΙΔΗ ΡΑΦΑΗΛ

Από τις εμφανίσεις του Θανάση Βασιλάκου στο Bodega Live Experience Αγαπημένο χρώμα; Μαύρο
- ΔΙΑΦΗΜΙΣH -

Στην ίδια κατηγορία