Κυριακή, 24 Οκτωβρίου, 2021

Επτά χρόνια μετά το τραγικό δυστύχημα στη Χαλκιδική: Δικαιώθηκε και στο Εφετείο η αδικοχαμένη Ιωάννα

Must Read

«Ημέρα της Αστυνομίας» και του Προστάτη του Σώματος Αγίου Αρτεμίου

Η Ελληνική Αστυνομία γιόρτασε σήμερα (20 Οκτωβρίου 2021) την «Ημέρα της Αστυνομίας»...

Κυβερνοεπιθέσεις – Πάνω από 5,5 τρισ. ευρώ το κόστος για την παγκόσμια οικονομία

Από κλεμμένα δεδομένα έως μπλοκαρισμένα συστήματα νοσοκομείων: οι κυβερνοεπιθέσεις έχουν επικίνδυνες συνέπειες....

Η Ερμηνεία των ιερών Γραφών κατά τον Άγιο Ιωάννη Χρυσόστομο

Ο ιερός Χρυσόστομος στις Ομιλίες του προσδιορίζει ότι «πάντα σαφή και ευθέα...

Η απόφαση του Εφετείου έριξε φως στην πολύκροτη υπόθεση της Ιωάννας. 

Επτά χρόνια μετά το τραγικό δυστύχημα στη Χαλκιδική που στοίχισε τη ζωή στην χορεύτρια και μοντέλο Ιωάννα Δημητριάδου έπεσε η αυλαία με την απόφαση του Εφετείου.

Η απόφαση ήταν σαφής : Η Ιωάννα δεν ήταν εκείνη που οδηγούσε το αυτοκίνητο στις 20 Ιουλίου του 2014 αλλά  ο φίλος της ο οποίος και είχε τραυματιστεί στη σύγκρουση με άλλο όχημα στην Καλλιθέα Χαλκιδικής. Ο οδηγός κρίθηκε και πάλι ένοχος.

Από την ημέρα του τροχαίου μέχρι και την απόφαση του Εφετείου οι γονείς του κοριτσιού προσπαθούσαν να αποδείξουν ότι το κορίτσι τους ήταν συνοδηγός. Η πρώτη ανατροπή ήρθε στο πρώτο δικαστήριο. Η μητέρα της Ίων όπως ήταν το καλλιτεχνικό της ψευδώνυμο δήλωνε: «Τόσο εγώ όσο και ο πατέρας της δεν πιστέψαμε ότι οδηγούσε το παιδί μας το αυτοκίνητο. Η Ιωάννα δεν είχε δίπλωμα, ούτε καν οδηγική εμπειρία. Παρά τις κατηγορίες και τις συκοφαντίες που δεχτήκαμε όλα αυτά τα χρόνια από την πλευρά του συντρόφου της, που βρισκόταν στο τιμόνι του αυτοκινήτου εκείνη τη μέρα, παλέψαμε με όλες μας τις δυνάμεις «

Ο δικηγόρος της οικογένειας της Στέλιος Σούρλας μετά και την απόφαση του Εφετείου έκανε μία σκληρή ανάρτηση  στο Facebook:

Ιωάννα Δημητριάδου.

Σκοτώθηκε στις 20-7-2014 στην Καλλιθέα Χαλκιδικής σε τροχαίο ως συνοδηγός του επιζώντος συντρόφου της ο οποίος αντί να πάει στο μνήμα της και να ζητήσει συγχώρεση, προσπάθησε να συλλήσει τον τάφο της παρουσιάζοντας την ως οδηγό προκειμένου να αποκομίσει αποζημίωση 1.380,000.000 ευρώ.

17 μάρτυρες, πολλοί εκ των οποίων ψευδομάρτυρες, Ιατροδικαστές, πραγματογνώμονες τροχαίων ατυχημάτων. Όμως η αλήθεια πάντα κερδίζει και επικρατεί.

Μετά από έναν μαραθώνιο δικαστικό αγώνα και με τη συνδρομή αξιόλογων συνεργατών και συγκεκριμένα του Καθηγητή Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας κ. Ματθαίου Τσούγκα, του Καθηγητή Ιατροδικαστικής κ Σαμουήλ Ντούγκου και της Διδάκτωρος Ιατροδικαστικής Κατερίνας Χατζούλη, του τεχνικού πραγματογνώμονα Τροχαίων ατυχημάτων Στυλιανού Κακαμούκα η αλήθεια επικράτησε.

Ντρέπομαι ειλικρινά για την απαράδεκτη και αντιεπιστημονική συμπεριφορά των Ιατροδικαστών και των τεχνικών συμβούλων της αντίδικης πλευράς οι οποίοι καταστρατήγησαν κάθε έννοια επιστημονικού ήθους και αξιοπρέπειας.

Ένοχος ο κατηγορούμενος!!

Δικαίωση για την αδικοχαμένη Ιωάννα!!

Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη τους γονείς της Ιωάννας, Σαράντη Δημητριάδη και Καλλιόπη Σμυρλόγλου!

ΓΡΑΨΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε το σχόλιό σας!
Εισάγετε το Όνομά σας

- ΔΙΑΦΗΜΙΣH -

Πρόσφατα Νέα

«Ημέρα της Αστυνομίας» και του Προστάτη του Σώματος Αγίου Αρτεμίου

Η Ελληνική Αστυνομία γιόρτασε σήμερα (20 Οκτωβρίου 2021) την «Ημέρα της Αστυνομίας»...

Κυβερνοεπιθέσεις – Πάνω από 5,5 τρισ. ευρώ το κόστος για την παγκόσμια οικονομία

Από κλεμμένα δεδομένα έως μπλοκαρισμένα συστήματα νοσοκομείων: οι κυβερνοεπιθέσεις έχουν επικίνδυνες συνέπειες. To Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο αναλύει τη...

Η Ερμηνεία των ιερών Γραφών κατά τον Άγιο Ιωάννη Χρυσόστομο

Ο ιερός Χρυσόστομος στις Ομιλίες του προσδιορίζει ότι «πάντα σαφή και ευθέα τα παρά ταις θείαις Γραφαίς,...

ΣΩΦΛΟΣ ΦΩΤΙΟΣ: Το μυαλό που δεν σταματάει να γεννά

Πρωτοποριακή ευρεσιτεχνία από τον ΣΩΦΛΟ ΦΩΤΙΟ συνιδιοκτήτη της Εδαφοβελτιωτικής στο χώρο των απολυμάνσεων. Τα αποτελέσματα των εργαστηρίων...

LEADERS 11.10.2021 – Υποστράτηγος ε.α. Κ. Κολοκούρης – «Πώς γαζώσαμε τουρκικό υποβρύχιο»

Στην εκπομπή LEADERS στις 11.10.2021 με τον Ηλία Παπανικολάου, ο Υποστράτηγος ε.α. Κωνσταντίνος Κολοκούρης «ρίχνει φως» στο...
- ΔΙΑΦΗΜΙΣH -

Στην ίδια κατηγορία