Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου, 2023

Επτά χρόνια μετά το τραγικό δυστύχημα στη Χαλκιδική: Δικαιώθηκε και στο Εφετείο η αδικοχαμένη Ιωάννα

Must Read

Πέθανε ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος...

ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ-ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΥΔΑΤΩΝ ΣΤΟ ΧΕΡΣΟ (6/1/2023)

ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ-ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΥΔΑΤΩΝ ΣΤΟ ΧΕΡΣΟ (6/1/2023) https://www.youtube.com/watch?v=7OBW2AP0Doc

Η απόφαση του Εφετείου έριξε φως στην πολύκροτη υπόθεση της Ιωάννας. 

Επτά χρόνια μετά το τραγικό δυστύχημα στη Χαλκιδική που στοίχισε τη ζωή στην χορεύτρια και μοντέλο Ιωάννα Δημητριάδου έπεσε η αυλαία με την απόφαση του Εφετείου.

Η απόφαση ήταν σαφής : Η Ιωάννα δεν ήταν εκείνη που οδηγούσε το αυτοκίνητο στις 20 Ιουλίου του 2014 αλλά  ο φίλος της ο οποίος και είχε τραυματιστεί στη σύγκρουση με άλλο όχημα στην Καλλιθέα Χαλκιδικής. Ο οδηγός κρίθηκε και πάλι ένοχος.

Από την ημέρα του τροχαίου μέχρι και την απόφαση του Εφετείου οι γονείς του κοριτσιού προσπαθούσαν να αποδείξουν ότι το κορίτσι τους ήταν συνοδηγός. Η πρώτη ανατροπή ήρθε στο πρώτο δικαστήριο. Η μητέρα της Ίων όπως ήταν το καλλιτεχνικό της ψευδώνυμο δήλωνε: «Τόσο εγώ όσο και ο πατέρας της δεν πιστέψαμε ότι οδηγούσε το παιδί μας το αυτοκίνητο. Η Ιωάννα δεν είχε δίπλωμα, ούτε καν οδηγική εμπειρία. Παρά τις κατηγορίες και τις συκοφαντίες που δεχτήκαμε όλα αυτά τα χρόνια από την πλευρά του συντρόφου της, που βρισκόταν στο τιμόνι του αυτοκινήτου εκείνη τη μέρα, παλέψαμε με όλες μας τις δυνάμεις «

Ο δικηγόρος της οικογένειας της Στέλιος Σούρλας μετά και την απόφαση του Εφετείου έκανε μία σκληρή ανάρτηση  στο Facebook:

Ιωάννα Δημητριάδου.

Σκοτώθηκε στις 20-7-2014 στην Καλλιθέα Χαλκιδικής σε τροχαίο ως συνοδηγός του επιζώντος συντρόφου της ο οποίος αντί να πάει στο μνήμα της και να ζητήσει συγχώρεση, προσπάθησε να συλλήσει τον τάφο της παρουσιάζοντας την ως οδηγό προκειμένου να αποκομίσει αποζημίωση 1.380,000.000 ευρώ.

17 μάρτυρες, πολλοί εκ των οποίων ψευδομάρτυρες, Ιατροδικαστές, πραγματογνώμονες τροχαίων ατυχημάτων. Όμως η αλήθεια πάντα κερδίζει και επικρατεί.

Μετά από έναν μαραθώνιο δικαστικό αγώνα και με τη συνδρομή αξιόλογων συνεργατών και συγκεκριμένα του Καθηγητή Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας κ. Ματθαίου Τσούγκα, του Καθηγητή Ιατροδικαστικής κ Σαμουήλ Ντούγκου και της Διδάκτωρος Ιατροδικαστικής Κατερίνας Χατζούλη, του τεχνικού πραγματογνώμονα Τροχαίων ατυχημάτων Στυλιανού Κακαμούκα η αλήθεια επικράτησε.

Ντρέπομαι ειλικρινά για την απαράδεκτη και αντιεπιστημονική συμπεριφορά των Ιατροδικαστών και των τεχνικών συμβούλων της αντίδικης πλευράς οι οποίοι καταστρατήγησαν κάθε έννοια επιστημονικού ήθους και αξιοπρέπειας.

Ένοχος ο κατηγορούμενος!!

Δικαίωση για την αδικοχαμένη Ιωάννα!!

Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη τους γονείς της Ιωάννας, Σαράντη Δημητριάδη και Καλλιόπη Σμυρλόγλου!

ΓΡΑΨΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε το σχόλιό σας!
Εισάγετε το Όνομά σας

- ΔΙΑΦΗΜΙΣH -

Πρόσφατα Νέα

Πέθανε ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος Γκλύξμπουργκ, ο οποίος νοσηλευόταν τις...

ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ-ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΥΔΑΤΩΝ ΣΤΟ ΧΕΡΣΟ (6/1/2023)

ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ-ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΥΔΑΤΩΝ ΣΤΟ ΧΕΡΣΟ (6/1/2023) https://www.youtube.com/watch?v=7OBW2AP0Doc

ΘΡΗΝΟΣ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. ΠΕΘΑΝΕ Ο ΠΕΛΕ, Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣ

Ο Πελέ πέθανε σε ηλικία 82 ετών και “βύθισε” στο πένθος ολόκληρη τη Βραζιλία, αλλά και το παγκόσμιο ποδόσφαιρο,...
- ΔΙΑΦΗΜΙΣH -

Στην ίδια κατηγορία