Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΒΑΣΙΛΑΚΟΥ ΣΤΟ MAKEDONIAWEBTV.GR

Must Read

Αγαπητέ Θανάση, καλώς όρισες στο makedoniawebtv.gr

Καλησπέρα κι από μένα, ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση, καλώς σας βρήκα και σας εύχομαι πάντα τα καλύτερα. Nα συνεχίσετε με το ίδιο μεράκι με την ίδια αγάπη όπως και ξεκινήσατε !!!

Πως αποφάσισες να ασχοληθείς με τη μουσική; Η οικογένεια σου σε στήριξε σε αυτή σου την προσπάθεια;

Ήταν θέλημα Θεού να ασχοληθώ με το τραγούδι νομίζω γι’ αυτό γεννήθηκα, δε φαντάζομαι τον εαυτό μου να κάνω κάτι άλλο. Κατάγομαι από μουσική οικογένεια και ο πατέρας μου ήταν τραγουδιστής οπότε όλα μου τα βιώματα έχουν να κάνουν με τη μουσική. Πήρα τις βάσεις από τον πατέρα μου και βέβαια την στήριξη του όπως και όλης της οικογένειας μου βέβαια σε κάθε δυσκολία και αναποδιά. O πατέρας μου σαν γνώστης της δουλειάς με την εμπειρία του, μου έδωσε τις κατάλληλες συμβουλές και τα εφόδια για να ανταπεξέλθω και τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου.

Υπήρξε κάποιος καλλιτέχνης που αποτέλεσε σταθμό στην καριέρα σου; Με ποια μουσικά πρότυπα μεγάλωσες;

Θα έλεγα ότι δεν υπήρχε ένας και μοναδικός. Υπήρξαν κατά περιόδους πολλοί που θαύμαζα και αποτέλεσαν την έμπνευση μου. Τα πρώτα βήματα ώθησης τα πήρα από τον πατέρα μου. Στην συνέχεια όπως είπα υπήρξαν πολλοί. Κάποιοι από αυτούς ήταν ουσιαστικά τα ιερά τέρατα της ελληνικής δισκογραφίας όπως οι Α. Βαρδής, Γ. Νταλάρας, Γ.Πάριος, Χ. Αλεξίου, Ε. Βιτάλη ο μεγάς Σ. Καζαντίδης Γ. Πουλόπουλος κ άλλοι πολλοί σπουδαίοι βέβαια

Η τελευταία σου επιτυχία με τίτλο «ουράνιο τόξο» έκλεψε τις εντυπώσεις. Πως αισθάνεσαι για αυτό;

Βασικά είμαι πάρα πάρα πολύ χαρούμενος γιατί μετά από αυτή την δυσκολία που περάσαμε και περνούμε ήθελα να δώσουμε μια νότα αισιοδοξίας, ότι μετά την καταιγίδα πάντα βγαίνει το ουράνιο τόξο. Ο κόσμος δείχνει ότι το αγαπάει πολύ και νιώθω πανέμορφα. Πρέπει να πω ότι το τραγούδι είχε κυκλοφορήσει το 2001 για πρώτη φορά και η ιδέα για επανεκτέλεση ήταν εδώ και ένα 5 μηνο περίπου αλλά αργήσαμε ένα 4 μηνο περίπου λόγω της καραντίνας. Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Κυριάκο Παπαδόπουλο και στον Ηλία Φιλίππου για την άδεια να το ερμηνεύσω.
Εύχομαι σε όλο το κόσμο μετά από κάθε δυσκολία να εμφανίζεται το ουρανιά τόξο στον δρόμο του και να του δίνει αισιοδοξία κ δύναμη.

Με ποιους καλλιτέχνες θα ήθελες να συνεργαστείς στο μέλλον και γιατί;

Είχα την τύχη και την ευλογία να συνεργαστώ με πολύ σπουδαίος καλλιτέχνες που κάποιοι από αυτούς έγιναν και φίλοι μου. Ήμουν τυχερός λοιπόν που συνεργάστηκα με τον Βασίλη Καρρά, τον Νίκο Βέρτη, την Πάολα, τον Αντύπα, την Έλενα Παπαρίζου, Χ. Μενιδιάτη, Γ.Τσαλίκη και αρκετούς άλλους με τους οποίους θα ήθελα να ξανασυνεργαστώ ,όπως κ θα ήθελα να συνεργαστώ με πολλούς. Αν ξεχώριζα κάποιους θα ήταν με την Νατάσα Θεοδωρίδου, το Νίκο Οικονομόπουλο, τον Γιώργο Σαμπάνη, την Άννα Βίσση και πολλούς άλλους βέβαια.

Υπάρχει κάποιος στίχος από τα τραγούδια σου που να σε εκφράζει ή να σε αγγίζει περισσότερο;

Αυτή τη στιγμή με ρωτάς μου έρχονται δύο. Ο ένας βέβαια είναι το ήρθες στη ζωή μου σαν ουράνιο τόξο γκρίζα σύννεφα για να διώξω και ο άλλος είναι από το Θα Σέβεσαι, το Αφού δε ντρέπεσαι θα σέβεσαι το πόσο σ αγαπώ , γιατί νομίζω ότι το απαραίτητο συστατικό σε μια σχέση είναι ο σεβασμός

Που εμφανίζεσαι αυτή την περίοδο και τι σχέδια έχεις εντός της επόμενης σεζόν αν και με τις δυσκολίες του κοροναϊού;

Μέσα από αυτό που περνάμε ο Θεός μας έδειξε ότι δεν μπορούμε να κάνουμε σχέδια, πόσο μάλλον μακρινά κι σε ό,τι έχει να κάνει με την νυχτερινή διασκέδαση που βλέπουμε ότι είναι από τα πρώτα πράγματα που πλήττεται εν μέσω πανδημίας. Πάντως αυτή τη στιγμή εμφανίζομαι σε ένα στέκι στην παραλιακή το Ελλάδος Εικόνες όπου βρίσκομαι το τελευταίο οκτάμηνο περίπου και πραγματικά περνάμε πάρα πάρα πολύ όμορφα. Όποιος βρεθεί στην Αθήνα και θέλει να διασκεδάσει εφόσον το επιτρέπουν Παρασκευή και Σάββατο τους περιμένω να περάσουμε με αποστάσεις μια βραδιά διασκέδασης με πολύ χορό αλλά και πολύ καψούρα.

Ευχαριστώ Θανάση που ήσουν μαζί μας. Εύχομαι πάντα επιτυχίες!

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ και εγώ. Θα ‘θελα να πω σε όλο τον κόσμο εμμέσο πανδημίας που ζούμε αυτό το πρωτόγνωρο και δύσκολο γεγονός, να προστατεύουμε τον εαυτό μας και τους γύρω μας και να λέμε περισσότερο σ’ ευχαριστώ ,σ’ αγαπώ και συγνώμη. Έτσι ο κόσμος θα γίνει πολύ καλύτερος.

  Επιμέλεια Συνέντευξης Αραπίδης Ραφαήλ 
 Επιμέλεια Συνέντευξης Παναγιώτα Νικολαΐδου


ΓΡΑΨΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε το σχόλιό σας!
Εισάγετε το Όνομά σας

- ΔΙΑΦΗΜΙΣH -

Πρόσφατα Νέα

2 ΧΡΟΝΙΑ LOYAL CLUB ΜΕ ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΑΡΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟ ΤΟΝ DJ DELEASIS

Με ένα μοναδικό πάρτι και καλεσμένους τον DJ Deleasis και τον Stefano...

«Γρηγορόσημα» και λοιπές «εξυπηρετήσεις» στην Διεύθυνση Μεταφορών Κιλκίς – 11 συλλήψεις

Στην δικογραφία που σχηματίστηκε για κατά περίπτωση εγκληματική οργάνωση περιλαμβάνει ακόμη 57 άτομαΚατά...

Συμβολικός αποκλεισμός της νότιας πύλης της ΔΕΘ – Αύριο στις 12 το αγροτικό συλλαλητήριο

Σε συμβολικό αποκλεισμό μισής ώρας, της νότιας πύλης του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης, προχώρησαν ομάδες αγροτών, εκφράζοντας...

Φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στη ΛΑΦ Κιλκίς (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023 πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στη ΛΑΦ Κιλκίς. Μικροί...

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΒΑΣΙΛΑΚΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 10 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΑΠΙΔΗ ΡΑΦΑΗΛ

Από τις εμφανίσεις του Θανάση Βασιλάκου στο Bodega Live Experience Αγαπημένο χρώμα; Μαύρο
- ΔΙΑΦΗΜΙΣH -

Στην ίδια κατηγορία