Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Συγκροτείται το “ρόστερ” της Αναγέννησης Πλαγιάς

Must Read

Συνεχίζονται οι συζητήσεις των υπευθύνων της Αναγέννησης Πλαγιάς και οι βολιδοσκοπήσεις σε αξιόλογους ποδοσφαιριστές που έχουν συμπεριληφθεί στο πλάνο των υποψήφιων προς ένταξη τους στο δυναμικό της ομάδας στόχων.

Τις αμέσως επόμενες ημέρες και εφόσον υπάρξουν οριστικές συμφωνίες θα υπάρξουν και οι σχετικές επίσημες ανακοινώσεις. Ηδη έχουν ”κλείσει” κάποιες νέες μεταγραφές-προσθήκες στο έμψυχο δυναμικό της Αναγέννησης όμως επειδή παραμένουν κάποιες λεπτομέρειες διαδικαστικού περισσότερο χαρακτήρα (που δεν ”χαλούν” όμως τις μεταγραφές αυτές) θα οριστικοποιηθούν και ακολούθως θα δοθούν στη δημοσιότητα.

Παράλληλα όμως με την συγκρότηση του ”ρόστερ” της Αναγέννησης έχουν εκδοθεί οι νέες κάρτες (εισιτήρια) διαρκείας, όπως έχει επικρατήσει να λέγονται, της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2020 – 2021. Η τιμή απόκτησης της μίας ανέρχεται στα 50 ευρώ και περιλαμβάνει τους εντός έδρας αγώνες για το πρωτάθλημα της γ’ εθνικής κατηγορίας ποδοσφαίρου.

Οσον αφορά, τώρα, το ”εμπορικό κομμάτι” οι ιθύνοντες του Συλλόγου προσκαλούν επαγγελματίες, εμπόρους και επιχειρηματίες, εφόσον ασφαλώς επιθυμούν να διαφημισθούν, να απευθυνθούν καλώντας στα τηλέφωνα: 6982996655, 6980183606 και να δηλώσουν την πρόθεση τους ώστε κατόπιν να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες και να συμπεριληφθούν στη σχετική λίστα που έχει καταρτίσει ο αρμόδιος (εμπορικού-διαφημιστικού) της Αναγέννησης Πλαγιάς.

Και ενώ βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και λειτουργία τα αγωνιστικά και εμπορικά θέματα της ομάδας το ερχόμενο Σάββατο 4 Ιουλίου (ώρες:17:00 – 19:00) στην Πλαγιά θα διεξαχθούν οι καθορισμένες, όπως προβλέπει το Καταστατικό, αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ., σε Γενική Συνέλευση των τακτοποιημένων οικονομικώς μελών της Αναγέννησης.

Καλούνται για το λόγο αυτό τα μέλη που έχουν πληρώσει τις υποχρεώσεις τους να προσέλθουν στα γραφεία της ομάδας στην Πλαγιά και να ψηφίσουν. Η συμμετοχή στη διαδικασία αυτή θα δώσει νέα ώθηση στην ομάδα ενόψει της δύσκολης νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς όπως τονίζει η νυν Πρόεδρος και εκ νέου υποψήφια κ. Β.Τσιρέλη σε μήνυμα – πρόσκληση της προς τα μέλη του Συλλόγου.

Tαχ.Δ/νση: Πλαγιά 610 02 Ν. Kιλκίς, Τηλέφ.επικοινωνίας: 6982996655, 6980183606, Εmail:[email protected]

ΓΡΑΨΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε το σχόλιό σας!
Εισάγετε το Όνομά σας

- ΔΙΑΦΗΜΙΣH -

Πρόσφατα Νέα

2 ΧΡΟΝΙΑ LOYAL CLUB ΜΕ ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΑΡΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟ ΤΟΝ DJ DELEASIS

Με ένα μοναδικό πάρτι και καλεσμένους τον DJ Deleasis και τον Stefano...

«Γρηγορόσημα» και λοιπές «εξυπηρετήσεις» στην Διεύθυνση Μεταφορών Κιλκίς – 11 συλλήψεις

Στην δικογραφία που σχηματίστηκε για κατά περίπτωση εγκληματική οργάνωση περιλαμβάνει ακόμη 57 άτομαΚατά...

Συμβολικός αποκλεισμός της νότιας πύλης της ΔΕΘ – Αύριο στις 12 το αγροτικό συλλαλητήριο

Σε συμβολικό αποκλεισμό μισής ώρας, της νότιας πύλης του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης, προχώρησαν ομάδες αγροτών, εκφράζοντας...

Φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στη ΛΑΦ Κιλκίς (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023 πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στη ΛΑΦ Κιλκίς. Μικροί...

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΒΑΣΙΛΑΚΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 10 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΑΠΙΔΗ ΡΑΦΑΗΛ

Από τις εμφανίσεις του Θανάση Βασιλάκου στο Bodega Live Experience Αγαπημένο χρώμα; Μαύρο
- ΔΙΑΦΗΜΙΣH -

Στην ίδια κατηγορία