Σάββατο, 8 Αυγούστου, 2020

Εθιμοτυπική επίσκεψη Διοικητή 1ης Μεραρχίας Πεζικού στο Δήμαρχο Κιλκίς

Must Read

Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Δήμαρχο Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη πραγματοποίησε σήμερα ο Διοικητής της 1ης Μεραρχίας Πεζικού, Υποστράτηγος Κωνσταντίνος Γούναρης, συνοδευόμενος από τον Ταξίαρχο της 71ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας ‘’Πόντος’’ Θωμά Δημόπουλο με την ευκαιρία της επίσκεψης στην έδρα της Ταξιαρχίας για την παρακολούθηση εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων.

Κατά τη συνάντηση υπογραμμίστηκαν οι άρρηκτοι δεσμοί συνεργασίας Δήμου Κιλκίς και στρατού και η θετική συμβολή του τελευταίου στην κοινωνική και πολιτιστική ζωή του τόπου μας.

Ο Δήμαρχος Κιλκίς κατέστησε το Μέραρχο κοινωνό της αναστάτωσης που έχουν προκαλέσει στην τοπική κοινωνία ενέργειες και σχόλια περί δυνητικής απεγκατάστασης του στρατιωτικού σχηματισμού της 71ης Α.Μ. Ταξιαρχίας και της μεταφοράς του Πολυεθνικού Κέντρου Εκπαίδευσης Επιχειρήσεων Υποστήριξης της Ειρήνης (ΠΚΕΕΥΕ). Οι θεσμικοί φορείς είναι κάθετα αντίθετοι στην προοπτική αποδυνάμωσης της περιοχής μας από την παρουσία του στρατού τόνισε ο κ. Κυριακίδης και ενημέρωσε τον κ. Γούναρη για την κοινή επιστολή διαμαρτυρίας, που απεστάλη στον Υπουργό Εθνικής Άμυνας με τη συνυπογραφή του Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς, του ιδίου ως Δημάρχου Κιλκίς και του Προέδρου του Εμπορικού Επιμελητηρίου Κιλκίς.

Ο Διοικητής της 1ης Μεραρχίας Πεζικού, για το ζήτημα αυτό, παρέπεμψε στη δήλωση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας όπου διευκρινίζεται ότι με βάση την υφιστάμενη επιχειρησιακή σχεδίαση στη διάταξη των μονάδων των Ενόπλων Δυνάμεων δεν τίθεται θέμα μετακίνησης της 71ης Α.Μ. Ταξιαρχίας ‘’Πόντος’’.

Ο Δήμαρχος Κιλκίς επαίνεσε το αξιόμαχο των στρατιωτικών δυνάμεων της 71ης Ταξιαρχίας ενώ δήλωσε, τέλος, ότι προσβλέπει σε μια δημιουργική συνεργασία με τον Διοικητή της 1ης Μεραρχίας Πεζικού επ’ ωφελεία του τόπου.

ΓΡΑΨΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε το σχόλιό σας!
Εισάγετε το Όνομά σας

- ΔΙΑΦΗΜΙΣH -

Πρόσφατα Νέα

Απαράδεκτη η έφεση κατά του επιδόματος θέσης ευθύνης των Προϊσταμένων από το Διοικητή του Γ.Ν. Κιλκίς

Όπως είναι ήδη γνωστό, με τις διατάξεις του Νόμου 4354/2015 περί του νέου ενιαίου μισθολογίου, καθιερώθηκε για...

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΙΛΚΙΣ ΘΑΝΑΣΗ ΚΑΡΙΟΦΥΛΛΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΞAΦΝΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΤΑΧΤΣΙΔΗ

Δύο χρόνια χωρίς τον Αντιδήμαρχο Νίκο Ταχτσίδη. Δύο χρόνια χωρίς τον συνεργάτη μου αλλά πάνω από όλα...

Ο ΜΟΥΕΖΙΝΗΣ ΠΟΥ ΚΑΛΟΥΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΕ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΙΝΑΡΕΔΕΣ, ΠΕΘΑΝΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ ΑΠΟ ΑΝΑΚΟΠΗ…(ΕΙΚΟΝΑ)

Ο Μουεζίνης Οσμάν Ασλάν πέθανε ξαφνικά μέσα στην Αγια-Σοφιά από καρδιακή προσβολή την Κυριακή 2 Αυγούστου 2020 μ.Χ., λίγες ημέρες...

Κορωνοϊός: Στον εισαγγελέα αναρτήσεις με θεωρίες συνωμοσίας, με εντολή Χρυσοχοΐδη

Στη Δικαιοσύνη παραπέμπονται, με εντολή του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, αναφορές που αφορούν σε «θεωρίες συνωμοσίας»...
- ΔΙΑΦΗΜΙΣH -

Στην ίδια κατηγορία