Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου, 2020

ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΘ / ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΡΙΑ Κα ΑΓΑΘΟΠΟΥΛΟΥ

Must Read

Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΑΣΙΛΑΚΟΣ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ

Ο μοναδικός Θανάσης Βασιλάκος κάθε Σάββατο και Κυριακή στο Ελλάδος Εικόνες.

ΔΥΝΑΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΗΡΑΚΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

Το πιο σημαντικό και δυνατό φιλικό, της περιόδου προετοιμασίας, δίνει την Πέμπτη 1...

Σε περιόδους κρίσης, όπως αυτή που βιώνει η χώρα μας, απαιτείται  από όλους  επίδειξη υπευθυνότητας και φυσικά αυτοκριτικής. Η κα Αγαθοπούλου δυστυχώς δεν επιδεικνύει την υπευθυνότητα που απαιτεί η κρίσιμη αυτή περίοδος

και διαστρεβλώνει την πραγματικότητα. Ρωτάει τον Υπουργό Υγείας «εάν προτίθεται να προχωρήσει άμεσα στην χρηματοδότηση του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς μέσω του ΠΔΕ, για την δημιουργία Μονάδας Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ)».

Ποιόν κοροϊδεύετε κα Αγαθοπούλου και γιατί επιχειρείτε να κρύψετε την αλήθεια από τον κιλκισιώτικο λαό; Δεν γνωρίζετε ότι η χρηματοδότηση για την Μονάδα Εντατικής Θεραπείας για την προμήθεια του απαραίτητου ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού για τη λειτουργία ΜΕΘ εντάχθηκε σε έργο ΠΔΕ στις 08-08-2013 με απόφαση που εξέδωσε ο τότε Υπουργός Υγείας κ. Άδωνις Γεωργιάδης; (ΑΔΑ: ΒΛΩΕΦ-ΜΘΒ)

Όλα τα παραπάνω αν θυμάστε έγιναν μετά την επίσκεψη του κου Άδωνη Γεωργιάδη στο Κιλκίς όταν χρηματοδότησε και φρόντισε για την λειτουργία της Χειρουργικής Πτέρυγας του Νοσοκομείου.

Να ενημερώσουμε, επίσης, την κα Βουλευτή ότι μέρος του αναγκαίου εξοπλισμού για τη λειτουργία της ΜΕΘ έχει ήδη παραληφθεί το 2013 και το 2014. Από το 2015, όμως, το έργο έμεινε ανενεργό. Επί 4 ολόκληρα χρόνια οι διοικήσεις του Νοσοκομείου, και ιδίως ο προηγούμενος διοικητής, δεν ασχολήθηκαν καθόλου με το έργο. Καταλαβαίνουμε ότι ο κος Ρεβενάκης δεν είχε αρκετό χρόνο να ασχοληθεί με την ΜΕΘ και ήταν συνέχεια πάνω από ένα πληκτρολόγιο υμνώντας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τον κο Πολάκη και εξυβρίζοντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη. 

Τους τελευταίους μήνες το ζήτημα της λειτουργίας της ΜΕΘ αποτελεί κεντρική προτεραιότητα της Διοίκησης του Νοσοκομείου και ολοκληρώνεται ήδη η διαβούλευση της τεχνικής προδιαγραφής του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού αξίας 639.000 ευρώ.

Τα χρήματα λοιπόν κα Αγαθοπούλου είναι διασφαλισμένα από το έτος 2013, αυτό που έλειπε ήταν η σοβαρότητα και η υπευθυνότητα των στελεχών της Διοίκησης που όφειλαν να ασχοληθούν με το θέμα.

Το τραγικό είναι ότι δυστυχώς η ΜΕΘ στο Κιλκίς θα μπορούσε να είναι ήδη έτοιμη σε λειτουργία για να ενισχύσει τις παροχές υγείας του Νοσοκομείου μας αλλά δυστυχώς θα χρειαστούν μερικοί μήνες γι αυτό. Επίσης τραγικό είναι ότι αυτή τη στιγμή δωρεές που γίνονται από επιφανείς επιχειρηματίες του Νομού μας υποχρεωτικά ενισχύουν τις ΜΕΘ των Νοσοκομείων της Θεσσαλονίκης. Τραγικότερο όμως όλων είναι ότι κάποιοι Βουλευτές του Σύριζα δεν έχουν καταλάβει ότι το ψέμα και ο λαϊκισμός νικήθηκαν στις προηγούμενες εκλογές. Δεν πειράζει θα το καταλάβουν πιο ξεκάθαρα και στις επόμενες.

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ    

ΓΡΑΨΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε το σχόλιό σας!
Εισάγετε το Όνομά σας

- ΔΙΑΦΗΜΙΣH -

Πρόσφατα Νέα

Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΑΣΙΛΑΚΟΣ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ

Ο μοναδικός Θανάσης Βασιλάκος κάθε Σάββατο και Κυριακή στο Ελλάδος Εικόνες.

ΔΥΝΑΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΗΡΑΚΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

Το πιο σημαντικό και δυνατό φιλικό, της περιόδου προετοιμασίας, δίνει την Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2020 και ώρα: 16:30,...

Ο ΝΙΚΟΣ ΖΩΪΔΑΚΗΣ ΣΤΑ ΛΑΔΑΔΙΚΑ ΑΘΗΝΑΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 4/10

Ο ΝΙΚΟΣ ΖΩΪΔΑΚΗΣ ΣΤΑ ΛΑΔΑΔΙΚΑ ΑΘΗΝΑΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 4/10

Πολιτική εκπομπή «Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ» με τον Κώστα Κιλτίδη στο EURO CHANNEL

Κάθε Παρασκευή, στις 10 εως τις 12 το βράδυ ο πρώην βουλευτής – υφυπουργός Κωνσταντίνος Κιλτίδης θα...

Πα(τάτ)ωσε η βελγική οικονομία: Τρώτε περισσότερες πατάτες ζητά η κυβέρνηση!

Λόγω κορωνοϊού η βελγική βιομηχανία πατάτας παροτρύνει τους πολίτες να καταναλώνουν περισσότερες ποσότητες για να βγει ο κλάδος από την κρίση....
- ΔΙΑΦΗΜΙΣH -

Στην ίδια κατηγορία