Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου, 2025

Πάει ο ατρόμητος στρατηγός στα σύνορα για να τρομάξει τους λ@θρομετανάστες που στέλνει ο Ερντογάν. Πήρε φωτιά ο Έβρος

Must Read

Συναγερμός έχει σημάνει στην κυβέρνηση για την απόφαση του Ταγίπ Ερντογάν να ανοίξει τα σύνορα και για τον λόγο αυτό σπεύδει στον Έβρο ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, ενώ ο Υπουργός Ναυτιλίας οδεύει προς Λέσβο.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές μετά τις εξελίξεις στην Ιντλιμπ η κυβέρνηση είναι σε διαρκή επικοινωνία με την Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΝΑΤΟ.

Στο πλαίσιο αυτό διεξάγεται έκτακτη σύσκεψη στο Πεντάγωνο, την ώρα που ο ΑΓΕΕΘΑ ετοιμάζεται να πάει στον Εβρο, ο υπουργός Ναυτιλίας Γιάννης Πλακιωτάκης οδεύει προς Μυτιλήνη.

Ενδεικτικό της κατάστασης συναγερμού που βρίσκεται η Ελλάδα είναι το γεγονός ότι σύμφωνα με πληροφορίες, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος μεταβαίνει σήμερα στον Έβρο για την ενίσχυση των δυνάμεων και την στεγανοποίηση των συνόρων, ενώ ο Γιάννης Πλακιωτάκης θα μεταβεί στη Μυτιλήνη για να εποπτεύσει την φύλαξη των συνόρων στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου.

Πηγή makeleio.gr

ΓΡΑΨΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε το σχόλιό σας!
Εισάγετε το Όνομά σας

- ΔΙΑΦΗΜΙΣH -spot_img

Πρόσφατα Νέα

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΩΚΡΑΤΗ ΦΑΜΕΛΛΟΥ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ

Επίσκεψη του Σωκράτη Φάμελλου στο Κιλκίς με αφορμή την κοπή πίτας της Νομαρχιακής Επιτροπής Κιλκίς - Παιονίας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ
- ΔΙΑΦΗΜΙΣH -spot_img

Στην ίδια κατηγορία