ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΓΩ ΚΥΡΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΟΥ ΠΟΣΟ ΚΑΛΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ HOT SPOT ΧΕΡΣΟΥ

Προ ημερών πραγματοποιήθηκε έκτακτο δημοτικό συμβούλιο στο Κιλκίς με θέμα την πιθανή νέα άφιξη μεταναστών στην Πικρολίμνη. Κατά την διάρκεια των τοποθετήσεων  των δημοτικών συμβούλων, σε ομιλία της η κ.Αναστασιάδου Ελένη ανέφερε ότι αυτή ήταν υπεύθυνη για το Hot Spot στο Χέρσο. Όπως ανέφερε ο στρατός και η αστυνομία έκαναν πολύ καλή δουλειά. Η ομιλία της κράτησε 7 λεπτά. Δεν ανέφερε όμως τα προβλήματα τα οποία υπήρξαν και ως υπεύθυνη θα έπρεπε να τα γνωρίζει.

Μεγάλες χρηματικές και υλικές σπατάλες, σειρήνες από ασθενοφόρα και πυροσβεστικά οχήματα κάθε βράδυ λόγο επεισοδίων, τα ΜΑΤ να τρέχουν κάθε βράδυ για να σταματήσουν τα επεισόδια.

 Και επειδή μάλλον δεν φτάνουν αυτά, θα πω και άλλα. Όπως αναφέρθηκε στο δημοτικό συμβούλιο στις 21/3/2016 που το Hot Spot ήταν ακόμη ανοιχτό, πρόσφυγες, μετανάστες και λαθρομετανάστες σφύριζαν σε γυναίκες, έστελναν φιλιά σε μικρά παιδιά έξω από το Δημοτικό Σχολείο και όχι μόνο. 

 Επιπλέον ξεχνάτε τα 2 εκκλησάκια τα όποια έσπασαν, το ένα μάλιστα επανειλημμένα. Υπήρχαν συνεχής καταγγελίες για νεαρούς άγνωστης υπηκοότητας οι οποίοι κάπνιζαν χασίς εντός της πλατείας. Φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε και την εισβολή δεκάδων ατόμων από το Hot Spot στην πλατεία του χωριού αργά το βράδυ, φωνάζοντας συνθήματα για να ανοίξουν τα σύνορα.


Οι κλοπές και το κλείσιμο των δρόμων από << πρόσφυγες >> καθημερινό φαινόμενο. Φυσικά όμως, προσπαθούσαν να μας επιβάλουν και τα << πιστεύω >> τους. Πολλές φορές άτομα από οργανώσεις ή την αστυνομία έλεγαν σε κοπέλες και μικρά παιδάκια να μην φορούν πχ κοντό παντελόνι επειδή μπορεί να γίνει κάποιο << ατύχημα >> με την δικαιολογία ότι έτσι κάνουν στις χώρες τους.

Όσο για τις οικονομικές σπατάλες, σας παραθέτω φωτογραφίες από έργα που έγιναν μετά το κλείσιμο του Hot Spot ( δεξαμενές, λέβητες που κοστολογήθηκαν 20.000€ ο καθένας  και άλλα πολλά που δεν χρησιμοποιήθηκαν ποτέ ). Και επειδή όλα αυτά τα είχαν ανάγκη, πήγαιναν 1 χιλιόμετρο μακριά και τα πετούσαν ( ρούχα, βιβλία, υπνόσακους )Αυτά και άλλα πολλά συνέβησαν στο Hot Spot Χέρσου κυρία Αναστασιάδου. Όταν ξεκινάμε και λέμε κάτι, πρέπει να το ολοκληρώνουμε και να μιλάμε με στοιχεία

Αν όλα τα παραπάνω, σημαίνουν για εσάς ότι όλα πήγαν μια χαρά, τότε τα συμπεράσματα ας τα βγάλει ο κόσμος

                                       

                                                        

                                       

                                        

                                          

                                                          

                                          

                                                 

                                        

                                                     

                                                    

                                          

                                               Αραπίδης Ραφαήλ ( Δημοσιογράφος, Ιδιοκτήτης makedoniawebtv.gr )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου