Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου, 2020

Καταγγελία για την κατάργηση του χώρου στάσης των Νοσηλευτών του τμήματος των Τακτικών Εξωτερικών Ιατρείων και της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων από τη Διοίκηση του Νοσοκομείου Κιλκίς

Must Read

TNT Courier Κιλκίς

Είμαστε δίπλα σας!Εμπιστευτείτε μας για την αποστολή φακέλων και δεμάτων στην Ελλάδα...


Κύριε Υπουργέ, 

  Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς, στην με αριθμό 12/1010-2019 συνεδρίασή του, αποφάσισεομόφωνα επί των παρόντων μελών, διά της παρούσης,να 

καταγγείλει και να καταδικάσει την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς με την οποία καταργήθηκε ο χώρος στάσηςτων νοσηλευτών του τμήματος των ΤακτικώνΕξωτερικών Ιατρείων του Νοσοκομείου Κιλκίς.

 Ειδικότερα κατόπιν της υπ’ αριθμ. 25η/30-07-2019απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς (Θέμα 1ο) αποφασίστηκε κατά πλειοψηφία (6:ΥΠΕΡ1:ΚΑΤΑ) η κατάργηση του χώρου στάσης των Νοσηλευτών του τμήματος των Τακτικών Εξωτερικών Ιατρείων του Νοσοκομείου Κιλκίς χωρίς καμία προηγουμένη ενημέρωση των Εργαζομένων και επιπλέον χωρίς να προηγηθούν εισηγήσεις  προτάσεις από την Νοσηλευτική Διεύθυνση, την Τεχνική Υπηρεσία, την Προϊστάμενητου Τμήματος και το Σωματείο Εργαζομένων.

Κύριε Υπουργέ,  

 Είναι αδιανόητο ένα τμήμα, στο οποίο απασχολούνται (11) εργαζόμενοι Νοσηλευτές που καλύπτουν (13) τακτικά ιατρεία, να δέχεται τέτοια απαξίωση. 

 Είναι αδιανόητο οι εργαζόμενοι αυτοί να μηνενημερώνονται για αποφάσεις που αφορούν τους ιδίους και να μη συμμετέχουν καν στη συνεδρίαση για το ανωτέρω επίμαχο ζήτημα τόσο οι ίδιοι όσο και ηΠροϊστάμενη του τμήματος και το ΣωματείοΕργαζομένων.

Είναι αδιανόητο ένα Διοικητικό Συμβούλιο του οποίου τα μέλη τελούν υπό παραίτηση να παίρνει τόσες σοβαρές και κρίσιμες αποφάσεις.

 Καθίσταται σαφές ότι δεν είναι δυνατόν ναδημιουργούνται κατά το δοκούν κοιτώνες σε χώρους του Νοσοκομείου οι οποίοι χρησιμοποιούνται μάλιστα από τους εργαζομένουςτη στιγμή που υπάρχουν ήδη εγκαταστάσεις σε άλλους χώρους.

Επιπλέον δεν μπορεί να  καταργούνται και να συγχωνεύονται κατά το δοκούν   αίθουσες ιατρείων δημιουργώντας προβλήματατην στιγμή που υπάρχουν οι κατάλληλες εγκαταστάσεις σε άλλους χώρους του νοσοκομείου. 

 Προφανώς όμως οι ανωτέρω αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου του Νοσοκομείου Κιλκίςέρχονται σε συνέχεια της προσπάθειάς του για πλήρη απαξίωση των εργαζομένων του Νοσοκομείου, καθότι πριν από περίπου ένα έτος προηγήθηκε η απόφασή του για αλλαγή χρήσης της αίθουσας πολλαπλώνχρήσεων σε φαρμακείο και η οποία είχε ως επακόλουθο την έλλειψη κατάλληλου χώρου για τις ανάγκες των εργαζομένων (διενέργεια τακτικών καιέκτακτων Γενικών Συνελεύσεων αλλά και πλήθος άλλων εκδηλώσεων, ημερίδων, σεμιναρίων κ.τ.λ.). Σε αντικατάσταση της αίθουσας μας παραχωρήθηκε διάδρομος σε έξοδο κινδύνου!

Κύριε Υπουργέ,

 Με αφορμή τα ανωτέρω, θέλουμε να ενημερώσουμε την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας ότι ωςΕργαζόμενοι θα συνεχίσουμε αγόγγυστα να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στον ευαίσθητο αυτό  χώρο  με  τη δέουσα ευσυνειδησία, όμως απαιτούμεόπως η εκάστοτε Διοίκηση να σέβεται τις προσπάθειες και τους κόπους των Εργαζομένων.

 Με όλο το σεβασμό στο πρόσωπο και την ιδιότητάσας,  παρακαλούμε όπως επιληφθείτε άμεσα  του ζητήματος, ακυρώνοντας τις παραπάνω αποφάσεις.                                                       

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ             ΚΑΛΕΜΚΕΡΙΔΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ

       ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΚΑΠΑΛΤΣΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ

        ΤΑΜΙΑΣ  ΚΟΥΣΙΔΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ

ΓΡΑΨΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε το σχόλιό σας!
Εισάγετε το Όνομά σας

- ΔΙΑΦΗΜΙΣH -

Πρόσφατα Νέα

TNT Courier Κιλκίς

Είμαστε δίπλα σας!Εμπιστευτείτε μας για την αποστολή φακέλων και δεμάτων στην Ελλάδα...

ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ. ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΚΑΙ ΣΤΟ 7ο ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Κλείνει το ένα σχολείο μετά το άλλο. Κλειστό και το 7ο Λύκειο στην Καλλιθέα καθώς μαθητές πραγματοποιούν...

Καλούνται όλοι οι γονείς και κηδεμόνες, ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΆΡΤΗ 23/9/2020 στις 17:30μμ στην πλατεία του ΕΥΡΩΠΟΥ ΠΑΙΟΝΊΑΣ

Όλοι θα έχετε πληροφορηθεί για το θέμα της φοίτησης παιδιών μεταναστών και προσφύγων από το Καμπ της...

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΣ ο Μητροπολίτης Σερβίων και Κοζάνης: «Ζήτω το Έθνος – Ζήτω η Ελλάδα μας – Ζήτω οι ΕΔ» (ΒΙΝΤΕΟ)

Πύρινο κήρυγμά από τον Μητροπολίτη Σερβίων και Κοζάνης, Παύλο. Αφού αναφέρθηκε στις τουρκικές προκλήσεις...
- ΔΙΑΦΗΜΙΣH -

Στην ίδια κατηγορία