Σάββατο, 4 Ιουλίου, 2020

ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑΣ ΧΡ. : ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Must Read

ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΧΕΡΣΟ ΚΙΛΚΙΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΧΕΡΣΟ ΚΙΛΚΙΣ (ΒΙΝΤΕΟ) https://youtu.be/JV7z5r5iHkc

ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΧΕΡΣΟ ΚΙΛΚΙΣ (10 ΦΩΤΟ)

Φωτιά ξέσπασε σήμερα το μεσημέρι στο Χέρσο Κιλκίς. Η φωτιά ξέσπασε εντός...

Πολλοί ψηφοφόροι τρόμαξαν από την αντιχριστιανική συμπεριφορά της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ καθώς και με την αντεθνική συμπεριφορά της στο θέμα τουξεπουλήματος του ονόματος της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.Επίσης με το πρόβλημα της ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΗΣ στην Ελλάδα και στην Ευρώπη γενικότερα που συντελείται με μεθόδευση και αδρά χρηματοδότηση μέσω των ΜΚΟ.

Σε αντίδραση λοιπόν για όλα τα παραπάνω, διάλεξαν να ψηφίσουν την Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη. Στο θέμα της λαθρομετανάστευσης οι κάτοικοι του Κιλκίς και ειδικότερα του Πολυκάστρου, για ακόμα μια φορά θα γίνουν μάρτυρες κακών γεγονότων γιατί θα φορτωθούν 2.500 επιπλέον Λαθρομετανάστες Ισλαμιστές, οι 1.000 έχουν έρθει ήδη στην Νέα Καβάλα. 

Στο ζήτημα της προδοσίας των Πρεσπών, ο Νίκος Δένδιας αλλά και ο Μ.Βαρβιτσιώτης, όχι μόνο διακηρύττουν ότι θα σεβαστεί η κυβέρνηση ΝΔ την συμφωνία, αλλά και αν την τηρήσουν τα Σκόπια, τότε ανοίγει η πόρτα για ένταξη τους και στην Ε.Ε. Αν τηρήσουν τα Σκόπια δηλαδή την προς όφελος τους συμφωνία, παίρνουν δώρο και ένταξη στην Ε.Ε.Οπότε η ΝΔ έρχεται σε αντίθετη κατεύθυνση εκατόν ογδόντα μοιρών, σε σχέση με τις προεκλογικές της δεσμεύσεις στην μάζα των «Μακεδονομάχων του Σαββατοκύριακου» που ψήφισαν ΝΔ για να καταργήσει την συμφωνία και να επιβάλει βέτο στην ένταξη της σε ΝΑΤΟ και Ε.Ε.

Έχω επίσης να πω σε όλους αυτούς που ψήφισαν μαζικά την Νέα Δημοκρατία και για την αντιχριστιανική δράση του ΣΥΡΙΖΑ. Ετοιμαστείτε και εσείς και τα παιδιά σας. Η πρώτη εξαγγελία που έκανε ως πρωθυπουργός ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ήταν οι ηλεκτρονικές ταυτότητες, η εφαρμογή τους και το πλαστικό χρήμα που θα γίνει υποχρεωτικό.Αν εφαρμοστούν οι ταυτότητες, φέρετε ευθύνη ως συνεργοί! Με το χέρι σας και την ψήφο σας έγινε.  

Χατζησάββας Κ Χρήστος
Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή
τέως βουλευτής Κιλκίς

ΓΡΑΨΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε το σχόλιό σας!
Εισάγετε το Όνομά σας

- ΔΙΑΦΗΜΙΣH -

Πρόσφατα Νέα

ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΧΕΡΣΟ ΚΙΛΚΙΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΧΕΡΣΟ ΚΙΛΚΙΣ (ΒΙΝΤΕΟ) https://youtu.be/JV7z5r5iHkc

ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΧΕΡΣΟ ΚΙΛΚΙΣ (10 ΦΩΤΟ)

Φωτιά ξέσπασε σήμερα το μεσημέρι στο Χέρσο Κιλκίς. Η φωτιά ξέσπασε εντός του οικισμού και σε συνδυασμό...

Νέο επιχειρηματικό ξεκίνημα για την όμορφη πρώην λιμενικό Κατερίνα Πλακίδα στο «Millennium» στην πλατεία του Αγίου Θωμά! «Γκρέμισε» τα social media με την ανάρτηση!...

Η πρώην λιμενικός γνωστή σε όλους μας, Κατερίνα Πλακίδα, δραστηριοποιείται πλέον στη γειτονιά μας και πιο συγκεκριμένα...

Εξαρθρώθηκε μεγάλο κύκλωμα εκβιαστών με τη συμμετοχή αστυνομικών

 Σε εξέλιξη βρισκόταν έως και αργά τη νύχτα της Πέμπτης μεγάλη επιχείρηση του τμήματος Εκβιαστών της Ασφάλειας...
- ΔΙΑΦΗΜΙΣH -

Στην ίδια κατηγορία