Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου, 2020

Οι δράσεις των Ενόπλων Δυνάμεων στη διάρκεια της φετινής 84ης ΔΕΘ

Must Read

ΓΑΡΙΔΟΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ

Υλικά Λιγκουινι μακαρόνια 1/2κιλό γαρίδες...

ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΣΟΥ ΟΜΑΔΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ…

ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΣΟΥ ΟΜΑΔΑΣ...

Θα πραγματοποιηθούν στο περίπτερο του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης και των Ενόπλων Δυνάμεων

Σειρά δράσεων πολλές από τις οποίες αναμένεται να εντυπωσιάσουν προγραμματίζονται να πραγματοποιηθούν στο περίπτερο του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης και των Ενόπλων Δυνάμεων στη διάρκεια της φετινής 84ης Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης (84η ΔΕΘ) και στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο ενημερωτικών εργαστηρίων (workshops) του περιπτέρου.

Συμφώνως με τις πρώτες πληροφορίες οι ως τώρα προτάσεις προς υλοποίηση είναι οι εξής: 

Την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου πραγματοποίηση ειδικής εκδηλώσεως σε συνεργασίας με το ΑΠΘ για τη βιομηχανία, τις εξαγωγές και τον αμυντικό εξοπλισμό.

Τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου θα δοθεί συνέντευξη τύπου για την κοινωνική προσφορά των Ενόπλων Δυνάμεων και βράβευση του πιο οικολογικού στρατοπέδου. Μην ξεχνάμε ότι φέτος, το 2019 έχει ανακηρυχθεί ως το «Έτος Κοινωνικής Προσφοράς των ΕΔ».

Την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου εκδήλωση με τίτλο «Εισαγωγή σε πρακτικές Ηγεσίας και Αυτοβελτίωσης», όπου μέθοδοι αξιολογήσεως προσωπικού και διαχειρίσεως ανθρωπίνου δυναμικού: α) διοικητικώς – επιτελικώς και β) επιχειρησιακώς. Εισαγωγή στην αντίληψη της διακλαδικότητος για την επίτευξη του αντικειμενικού σκοπού και την αποτελεσματική διαχείριση της καθημερινότητος στις ΕΔ, σε όλο το εύρος διοικήσεως από το φυλάκιο και το παρατηρητήριο ως τον Μείζονα Σχηματισμό.

Την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου εκδήλωση με θέμα «Ένοπλες Δυνάμεις και Διεθνείς Σχέσεις», όπου θα αναλυθούν θέματα στρατιωτικής συνεργασίας, κοινών επιχειρήσεων, διεθνούς παρουσίας των ελληνικών ΕΔ σε ειρηνευτικές αποστολές. 

Την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου εκδήλωση με θέμα «Κοινωνικά Δίκτυα και Ένοπλες Δυνάμεις», όπου θα υπάρξει ειδική ενημέρωση για τη σχέση και τη συνεργασία μεταξύ ΕΔ, εκπροσώπων Τύπου Επιτελείων και ΜΜΕ. Θέματα διαχειρίσεως πληροφοριών και εισαγωγή σε θέματα ψυχολογικών επιχειρήσεων διά του Τύπου. 

Την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου εκδήλωση με θέμα «Διαχείριση κρίσεων: Πρόληψη – Πρόβλεψη – Παρέμβαση» με σκοπό την ανάδειξη του ρόλου των ΕΔ στα ζητήματα διαχειρίσεως ασύμμετρων απειλών, αλλά και στο έργο που επιτελέσθηκε κατά τη διαχείριση της μεταναστευτικής κρίσεως και των προσφυγικών ροών προς την Ελλάδα από την Τουρκία, την Εγγύς και Μέση Ανατολή, καθώς και τις χώρες της Βορείου Αφρικής. Επίσης αναμένεται να τονισθεί το επιτευχθέν ανθρωπιστικό έργο από τις ΕΔ, καθώς και να αναδειχθούν οι διαστάσεις της υβριδικής απειλής ως προς την οικονομική και κοινωνική διάστασή της, αλλά και τον καταλυτικό ρόλο του Στρατεύματος για τη διασφάλιση της ειρήνης, της ασφάλειας και της σταθερότητος σε ολόκληρη τη χώρα.

Το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου εκδήλωση με θέμα «Ημέρες καριέρας στις ΕΔ»

με προτάσεις και συμβουλές για τον επαγγελματικό προσανατολισμό και την εισαγωγή στις παραγωγικές σχολές αξιωματικών και υπαξιωματικών στις ΕΔ όπως οι: ΣΣΕ, ΣΝΔ, ΣΙ, ΣΣΑΣ, ΣΑΝ, ΣΜΥ, ΣΜΥΝ, ΣΜΥΑ. 

Την ίδια ημέρα, Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου, άλλη εκδήλωση με θέμα «Γιατί να υπηρετήσω στο στρατό – Γιατί να γίνω Εθελοντής», με θέματα στρατολογίας και εκπαιδεύσεως στις ΕΔ των κληρωτών, αλλά και προτάσεις για την εθελοντική κατάταξη στις τάξεις του Στρατεύματος. 

Τρίτη εκδήλωση, την ίδια ημέρα (14 Σεπτεμβρίου) με θέμα «Ένοπλες Δυνάμεις – Περιβάλλον – Ανακύκλωση», με στόχο να παρουσιαστεί ο αντικειμενικός σκοπός της περιβαλλοντικής πολιτικής του ΥΠΕΘΑ, που είναι είναι η ελαχιστοποίηση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων όλων των δραστηριοτήτων των ΕΔ και η εφαρμογή των αρχών της αειφόρου (βιώσιμης) αναπτύξεως, με παρουσίαση των πρωτοβουλιών, δράσεων και ενεργειών σε όλα τα επίπεδα διοικήσεως και σχηματισμών των ΕΔ. 

ΓΡΑΨΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε το σχόλιό σας!
Εισάγετε το Όνομά σας

- ΔΙΑΦΗΜΙΣH -

Πρόσφατα Νέα

ΓΑΡΙΔΟΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ

Υλικά Λιγκουινι μακαρόνια 1/2κιλό γαρίδες 2...

ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΣΟΥ ΟΜΑΔΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ…

ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΣΟΥ ΟΜΑΔΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ…

ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ! Αφιερωμένη στο 1821 η 4η φανέλα του ΠΑΟΚ [ΦΩΤΟ]

Ο ΠΑΟΚ έδωσε στη δημοσιότητα την τέταρτου του φανέλα για φέτος η οποία θα είναι αφιερωμένη στην...
- ΔΙΑΦΗΜΙΣH -

Στην ίδια κατηγορία