Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΑΡΑΠΙΔΗ ΡΑΦΑΗΛ ΚΑΙ ΤΟ MAKEDONIAWEBTV.GR

Must Read



Κύριε Καρακώστα καλησπέρα σας. Καλώς ορίσατε στο makedoniawebtv.gr

Καλησπέρα και σας ευχαριστώ θερμά για την δυνατότητα που μου δίνετε να απευθυνθώ στους αναγνώστες σας.

Τι σας ώθησε να ασχοληθείτε ενεργά με την πολιτική;

Ασχολούμαι με την πολιτική από τα εφηβικά μου χρόνια, όταν η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ υπό τον Σημίτη υπέβαλε τον Ελληνικό Λαό στην ταπείνωση των Ιμίων. Είχε βεβαίως προηγηθεί η αντεθνική στάση της κυβέρνησης ΝΔ του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στο Μακεδονικό και ακολούθησαν μετά τα Ίμια οι δολοφονίες των Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού στην μαρτυρική Κύπρο. Κάθε πολίτης που σέβεται τον εαυτό του οφείλει να είναι πολιτικοποιημένος και κάθε Έλληνας που αγαπά και αγωνιά για την Πατρίδα του οφείλει να είναι Εθνικιστής.

Για ποιον λόγο διαλέξατε την Χρυσή Αυγή και όχι κάποιο άλλο κόμμα;

Ως μαθητής έκρινα όσα βίωνα, έβλεπα και άκουγα καθάρια, δίχως να τα αναμιγνύω με την παράμετρο του προσωπικού συμφέροντος και οφέλους. Υπό αυτό το πρίσμα δεν θα μπορούσα να είμαι οτιδήποτε άλλο πέρα από Εθνικιστής. Δεν έχασα συνεπώς ούτε χρόνο ούτε ενέργεια για να καταλήξω στο συμπέρασμα πως η αναγκαιότητα μιας Εθνικής Αντεπίθεσης περνά μέσα από την πολιτική επικράτηση της Χρυσής Αυγής.

Όποιος ισχυρίζεται πως αγαπά και νοιάζεται για τον Ελληνικό Λαό και την Ελληνική Πατρίδα και εκφράζει την αγάπη αυτή δια της συμμετοχής του στα κόμματα του λεγόμενου «δημοκρατικού» τόξου δεν κοροϊδεύει τον εαυτό του, κοροϊδεύει τους συμπατριώτες του και το εκλογικό σώμα. Αν αγαπάς την Ελλάδα και τους Έλληνες δεν πολιτεύεσαι με ένα κόμμα το οποίο μεταξύ άλλων πολλών χρωστά 230 εκατομμύρια στις τράπεζες, αλλά φροντίζεις οι υπεύθυνοι της οικονομικής του διαχείρισης να τιμωρηθούν. Γι’ αυτό και επιμένω πως όσοι εκπροσωπούν τα κόμματα αυτά είναι σκαιοί πολιτικάντηδες που αξίζουν της χλεύης και περιφρόνησής μας. Η Χρυσή Αυγή ασκεί πολιτική και μάλιστα εθνική πολιτική και όχι πολιτικαντισμό όπως πράττουν οι πολιτικοί μας αντίπαλοι.

Ποια είναι τα μεγαλύτερα και ποιο σημαντικά προβλήματα της περιοχής σας; Θα κάνετε κάτι εφόσον εκλεχθείτε ώστε να επιλυθούν; 

Τα σημαντικότερα προβλήματα του νομού Βοιωτίας είναι η πλήρης απουσία εθνικά επωφελούς αγροτικής παραγωγής, η εγκατάσταση χιλιάδων λαθρομεταναστών και η εγκληματικότητα που οφείλεται στους «φιλοξενούμενους» των κυβερνήσεων των Αθηνών και στους ρομά ψηφοφόρους τους , η ανεργία που πλήττει κατά κύριο λόγο τους νέους ανθρώπους με συνέπεια να αναζητούν εργασία εκτός νομού αλλά και στο εξωτερικό και φυσικά η πλήρης διάλυση της δημόσιας υγείας καθώς το Κράτος έχει φροντίσει να αντιμετωπίζει τους μη προνομιούχους Έλληνες ως πολίτες τρίτης κατηγορίας.

Ο βουλευτής δεν επιλύει προβλήματα, τα αναδεικνύει και προτείνει τρόπους επίλυσής τους, εκτός βέβαια αν ανήκει στο κόμμα που κυβερνά. Ως βουλευτής της Χρυσής Αυγής φρόντισα να αναδείξω στην εθνική αντιπροσωπία τα προβλήματα του νομού Βοιωτίας και να προτείνω λύσεις με βάση πάντοτε τις θέσεις του κόμματός μου, της Χρυσής Αυγής. Όπως ήταν αναμενόμενο, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δεν έδωσε την παραμικρή σημασία στις ερωτήσεις κοινοβουλευτικού ελέγχου που υποβάλαμε διότι απλούστατα ενδιαφερόταν μονάχα για τους κομματικούς της φίλους και τους λαθρομετανάστες επί των οποίων έχει στήσει την χρυσοφόρα μπίζνα της δήθεν «αλληλεγγύης».

Πολλοί είναι αυτοί οι οποίοι δεν γνωρίζουν το έργο σας και τους αγώνες σας. Θα ήθελα να μου δώσετε μερικά παραδείγματα ώστε να τα μάθουν αυτοί που << λένε >> ότι δεν γνωρίζουν

Δεν έκλεψα δημόσιο χρήμα, δεν εξαπάτησα τους συμπατριώτες μου, δεν ζημίωσα εγώ και η Χρυσή Αυγή ούτε κατ’ ελάχιστο τα εθνικά δίκαια και τα συμφέροντα του Λαού. Αντιθέτως, μαζί με τους συναγωνιστές μου στη Χρυσή Αυγή τεθήκαμε στην πρωτοπορία των εθνικών αγώνων αλλά και της αντίστασης στην ξενοκρατία. Καταδείξαμε με ατράνταχτα στοιχεία τους υπεύθυνους της δυστυχίας των Ελλήνων και των ταπεινώσεων που υφιστάμεθα ως Έθνος. Πολεμήσαμε τον ραγιαδισμό και το πελατειακό Κράτος με κάθε τίμημα και φωνάξαμε δυνατά στη βουλή όσα οι συμπατριώτες μας σιγοψιθυρίζουν στα σπίτια τους, στα καφενεία και στους χώρους εργασίας. Είπαμε τους κλέφτες κλέφτες και τους προδότες προδότες, όταν κάποιοι που αυτοπροσδιορίζονται ως «πατριώτες» γλείφουν προεκλογικά αυτούς που κατηγορούσαν μόλις λίγο καιρό πριν. Για εκείνους όλα είναι χρήμα και συμφέρον, για εμάς τους Χρυσαυγίτες όλα είναι Πατρίδα, Τιμή, Αξιοπρέπεια.

Μακεδονία και συμφωνία των Πρεσπών. Πείτε μας την άποψη σας

Η Συμφωνία των Πρεσπών είναι μια κατεξοχήν προδοτική συμφωνία για τους λόγους που όλοι γνωρίζουμε. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ συνεπικουρούμενη από τα υπόλοιπα κόμματα του «δημοκρατικού» τόξου ξεπούλησε τη Μακεδονία. Βεβαίως, οφείλουμε να πούμε μια μεγάλη αλήθεια: ο ΣΥΡΙΖΑ έβαλε την υπογραφή του στη προδοσία και η ΝΔ ως επόμενη κυβέρνηση της χώρας θα βάλει την σφραγίδα της προδοσίας, διότι δεν πρόκειται ούτε να την καταγγείλει ούτε φυσικά να την τροποποιήσει. Θα πρέπει λοιπόν να γνωρίζουν όσοι σκέφτονται να ψηφίσουν Νέα Δημοκρατία πως δια της ψήφου τους συναινούν στην προδοσία της Μακεδονίας και την επισφραγίζουν. Μόνο η Χρυσή Αυγή και ο Αρχηγός της έχουν δημοσίως δεσμευτεί πως θα την ακυρώσουν έναντι οιουδήποτε τιμήματος.

Καλός ή κακώς είμαστε κράτος-μέλος της ΕΕ. Συμφωνείτε με την πολιτική που εφαρμόζει  η Ευρωπαϊκή Ένωση στην πατρίδα μας τα τελευταία χρόνια;

Η πολιτική της Ε.Ε. την οποία εφαρμόζει η κυβέρνηση της χώρας μας οδηγεί γοργά στον αφελληνισμό της Ελλάδος ταυτόχρονα με την οικονομική της ισοπέδωση. Την απάντηση στο ερώτημα «είναι ωφέλιμη η πολιτική της Ε.Ε. για την Ελλάδα;», την δίνουν οι χιλιάδες αυτοκτονίες, οι εκατοντάδες χιλιάδες των Ελλήνων που έφυγαν στο εξωτερικό αναζητώντας το αυτονόητο δικαίωμα στην εργασία, τα εκατομμύρια ασιατών και αφρικανών που εισέβαλαν παρανόμως στη χώρα και εγκαταστάθηκαν μονίμως εδώ απολαμβάνοντας πλήθος προνομίων, η προκλητικότητα και οι διαρκείς και αδιάκοπες διεκδικήσεις των γειτονικών κρατών σε βάρος της Ελλάδος, για τις οποίες διεκδικήσεις η Ε.Ε. αποφεύγει να πάρει σαφή θέση.

Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να γνωρίζετε πως ο αγώνας της Χρυσής Αυγής διεξάγεται για την επιβίωση της Ελλάδος και των Ελλήνων, όχι για να διασωθεί η Ευρωπαϊκή Ένωση των ανοιχτών συνόρων και της κερδοφορίας τραπεζιτών και τοκογλύφων.

Είστε βουλευτής με τον Λαϊκό Σύνδεσμο ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ από το 2015. Σε αυτές τις εθνικές εκλογές ζητάτε από τον Ελληνικό Λαό να σας εμπιστευτεί ξανά. Τι σας κάνει να ξεχωρίζετε από όλους τους άλλους υποψήφιους; Πως θα πείσετε τον ελληνικό λαό ότι είστε ικανός για αυτή τη θέση;

Κάθε υποψήφιος της Χρυσής Αυγής ξεχωρίζει και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός πως κοινός παρονομαστής της πολεμικής των υποψηφίων όλων των άλλων κομμάτων είναι η λάσπη και το μίσος κατά της Χρυσής Αυγής. Είτε το θέλουμε συνεπώς, είτε όχι, ξεχωρίζουμε εκ προοιμίου.

Όποιος συμπατριώτης μας αξιολογεί και κρίνει υποψηφίους και κόμματα με βάση πρόγραμμα, θέσεις και πράξεις, γνωρίζει πως μόνο η Χρυσή Αυγή υπήρξε και παραμένει συνεπής στο λόγο και στα πεπραγμένα. Εμείς στη Χρυσή Αυγή δεν διορίσαμε στο δημόσιο, δεν κάναμε ρουσφέτια, ούτε εργαστήκαμε προς όφελος των τραπεζών ώστε να έχουμε ενόψει εκλογών την δυνατότητα να εκβιάζουμε, να απειλούμε ή να τάζουμε σε ψηφοφόρους-πελάτες. Όποιος επιλέγει να στηρίξει τη Χρυσή Αυγή το κάνει συνειδητά με γνώμονα το καλό της Πατρίδος και τα δίκαια του Λαού μας. Όποιος επιπλέον, επιθυμεί να τιμωρήσει τους υπεύθυνους της δυστυχίας του πάλι γνωρίζει πως μόνο η Χρυσή Αυγή έχει αποδείξει πως μπορεί να υλοποιήσει αυτή την πλατιά λαϊκή απαίτηση. Όλοι οι άλλοι εξαπατούν και συγχρόνως πλουτίζουν στην υγεία των κορόιδων.

Για το τέλος άφησα μια αρκετά βαρυσήμαντη ερώτηση. Η περιβόητη ΑΝΑΠΤΥΞΗ. Πως θα έρθει στην Ελλάδα αυτή η περιβόητη ανάπτυξη; Πως θα προσεγγίσουμε ξένους επενδυτές όταν είμαστε από τις πρώτες χώρες στην Ευρώπη με την υψηλότερη φορολογία;

Την ανάπτυξη με την πολιτική που ακολουθούν οι κυβερνήσεις της χώρας κατ’ απαίτηση πάντοτε της Ε.Ε. και των ΗΠΑ, ξεχάστε την. Τα πράγματα από οικονομικής πλευράς θα επιδεινωθούν ακόμη περισσότερο με οδυνηρές συνέπειες για το Έθνος, την ελληνική κοινωνία όπως μέχρι σήμερα την γνωρίζουμε και βεβαίως για την εθνική μας κυριαρχία η οποία ήδη αμφισβητείται. Η ανάπτυξη θα έρθει όταν κυβερνήσουν άνθρωποι που αγαπούν την Ελλάδα και το Λαό της. Αυτοί που κυβερνούν σήμερα μισούν την Πατρίδα και το Λαό και πλουτίζουν από την δυστυχία του. Κανένας σοβαρός επενδυτής δεν πρόκειται να έρθει να ρίξει χρήμα σε ένα Κράτος το οποίο τον αντιμετωπίζει ως θύμα προκειμένου να τον αφαιμάξει οικονομικά. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο σ’ αυτό το Κράτος ευημερούν και θησαυρίζουν οι πολιτικάντηδες, οι εργολάβοι του δημοσίου και οι τραπεζίτες που τυγχάνει να είναι και χρηματοδότες των κομμάτων της ρεμούλας και της διαφθοράς.

Σας ευχαριστώ πολύ κύριε Καρακώστα  . Εύχομαι καλή επιτυχία για τις ερχόμενες εκλογές

Εγώ σας ευχαριστώ θερμά για την φιλοξενία και ευελπιστώ να έθεσα σ’ εσάς και στους αναγνώστες σας προβληματισμούς καίριους που θα βοηθήσουν τον καθένα να επιλέξει σωστά στις εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Επιμέλεια συνέντευξης: Αραπίδης Ραφαήλ ( Δημοσιογράφος, Ιδιοκτήτης makedoniawebtv.gr )

ΓΡΑΨΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε το σχόλιό σας!
Εισάγετε το Όνομά σας

- ΔΙΑΦΗΜΙΣH -

Πρόσφατα Νέα

2 ΧΡΟΝΙΑ LOYAL CLUB ΜΕ ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΑΡΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟ ΤΟΝ DJ DELEASIS

Με ένα μοναδικό πάρτι και καλεσμένους τον DJ Deleasis και τον Stefano...

«Γρηγορόσημα» και λοιπές «εξυπηρετήσεις» στην Διεύθυνση Μεταφορών Κιλκίς – 11 συλλήψεις

Στην δικογραφία που σχηματίστηκε για κατά περίπτωση εγκληματική οργάνωση περιλαμβάνει ακόμη 57 άτομαΚατά...

Συμβολικός αποκλεισμός της νότιας πύλης της ΔΕΘ – Αύριο στις 12 το αγροτικό συλλαλητήριο

Σε συμβολικό αποκλεισμό μισής ώρας, της νότιας πύλης του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης, προχώρησαν ομάδες αγροτών, εκφράζοντας...

Φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στη ΛΑΦ Κιλκίς (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023 πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στη ΛΑΦ Κιλκίς. Μικροί...

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΒΑΣΙΛΑΚΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 10 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΑΠΙΔΗ ΡΑΦΑΗΛ

Από τις εμφανίσεις του Θανάση Βασιλάκου στο Bodega Live Experience Αγαπημένο χρώμα; Μαύρο
- ΔΙΑΦΗΜΙΣH -

Στην ίδια κατηγορία