Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου, 2020

Δελτίο τύπου Παπαδόπουλου Αντώνη πρώην γραμματέα ΤΟ Παιονίας Χρυσή Αυγή

Must Read

ΓΑΡΙΔΟΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ

Υλικά Λιγκουινι μακαρόνια 1/2κιλό γαρίδες...

ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΣΟΥ ΟΜΑΔΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ…

ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΣΟΥ ΟΜΑΔΑΣ...

Γεννήθηκα στον εθνικιστικό χώρο και υπηρέτησα πιστά τις πατριωτικές – εθνικιστικές αξίες της Χρυσής Αυγής. Όταν άνοιξα τα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης Παιονίας, πριν από 7 χρόνια, δεν υπήρχε καμία αξίωση ούτε για προνόμια ούτε για βουλευτικές θέσεις…. μόνο ο ανιδιοτελής αγώνας της προσφοράς στους συμπολίτες μου.

Το απέδειξα με πολύ σκληρή δουλειά και ΚΑΜΙΑ οικονομική ενίσχυση τόσο από το κίνημα όσο και από τον τέως βουλευτή Χατζησάββα Χρήστο. Γίναμε γνωστή πανελλαδικά ως η τοπική που έκανε τις μεγαλύτερες συνεχόμενες διανομές τροφίμων, ρούχων, σχολικών ειδών. Εδραιώσαμε την παρουσία μας στα δημοτικά συμβούλια, μια παρουσία που έγινε ορόσημο.  Μια προσφορά σε όλους τους συμπολίτες μας του νομού Κιλκίς η οποία αναγνωρίσθηκε από όλους όμως βρήκε αντίθετο τον τέως βουλευτή Χατζησάββα Χρήστο.

Η νομαρχιακή του Κιλκίς δια μέσου του γραμματέα της και τέως βουλευτή εδώ και 5 χρόνια  προσπαθούσε να κλείσει την ΤΟ Παιονίας και να σταματήσει το κοινωνικό μας έργο, ειδικά τα δύο τελευταία χρόνια όταν πολλά μέλη του κλειστού – γραφείου του Κιλκίς ερχόταν σε εμάς και βοηθούσαν στις δράσεις μας. Απομόνωσε τους Παίονες και εμένα από όλες τις επισκέψεις του Αρχηγού προκειμένου να δημιουργήσει εντυπώσεις, κερδίζοντας στο τέλος μόνο κάποιες θλιβερές φωτογραφίες των 25-30 ατόμων….

Ακόμη και στις τελευταίες  εθνικές εκλογές, όπου έπρεπε να είναι «αντίπαλοι» μας όλοι οι άλλοι, ο τέως βουλευτής επέλεξε να επιτίθεται συνεχώς σε εμένα (εν καιρώ θα δημοσιοποιήσω σχετικά βίντεο). Συνέθεσε ένα ψηφοδέλτιο καθαρά και μόνο για να μην τυχόν και τον περάσει κανείς σε ψήφους, αγνοώντας άξια στελέχη που έφεραν πολύ καλά αποτελέσματα στις περιφερειακές εκλογές. Άφαντος στην προεκλογική εκστρατεία, φωτογραφούμενος με αγάλματα και μακριά από τον κόσμο. Η έπαρση αυτή οδήγησε στην ήτα το Κιλκίς καθώς έγινε αντιληπτή από τον κόσμο, σε αντίθεση με την Παιονία όπου ήμασταν πρώτοι πανελλαδικά σε ποσοστά.

Μετά το πέρας των εθνικών εκλογών η Τοπική Οργάνωση Παιονίας του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή έκλεισε. Χθες παραιτήθηκε σύσσωμη η Διοικούσα Επιτροπή της τοπικής σημαίνοντας την λήξη της λειτουργίας της. Εγώ σε επιστολή μου στον ΓΓ Νικόλαο Μιχαλολιάκο δήλωσα την παραίτηση μου από γραμματέας της Τ.Ο. Παιονίας εξηγώντας λεπτομερώς τους λόγους μαζί με τα σχετικά βίντεο.

Τον γραμματέα της νομαρχιακής Κιλκίς τον αφήνω με τους κατά φαντασία δημοσιογράφους, τα 3 παπαγαλάκια που ευεργετήθηκαν από αυτόν και με συναγωνιστές τους αποτυχημένους της Θεσσαλονίκης. Η λέξη συναγωνιστής για εμένα ήταν ιερή και κάποιοι σαν αυτούς την εξευτέλισαν για μια καρέκλα. Όσο για τον Υπεύθυνο Παιονίας που όρισε του εύχομαι καλή τύχη και ελπίζω να θυμάται ότι όταν είσαι πρόβατο και πιάνεις φιλίες με τους λύκους ξέρεις τι γίνεται……

Εγώ φεύγω γεμάτος από την αγάπη και την εκτίμηση του κόσμου στο πρόσωπό μου, τα χαμόγελα και τις θερμές αγκαλιές από όσους βοήθησα, την αναγνώριση του έργου μου από όλο τον νομό και με ήσυχη συνείδηση ότι, κατά παραδοχή όλων των κομμάτων,  έκανα μεγάλο αγώνα για τον τόπο μου το Κιλκίς. Η ψυχή μου, η καρδιά μου και όλες μου οι  δυνάμεις ανήκουν στην πατρίδα μου, όμως όσο κάποιοι σαν αυτούς δρουν ανενόχλητοι τόσο εμφανώς δεν μπορώ ακολουθήσω αυτό το δρόμο της απαξίωσης.

Παπαδόπουλος Αντώνης

ΓΡΑΨΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε το σχόλιό σας!
Εισάγετε το Όνομά σας

- ΔΙΑΦΗΜΙΣH -

Πρόσφατα Νέα

ΓΑΡΙΔΟΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ

Υλικά Λιγκουινι μακαρόνια 1/2κιλό γαρίδες 2...

ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΣΟΥ ΟΜΑΔΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ…

ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΣΟΥ ΟΜΑΔΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ…

ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ! Αφιερωμένη στο 1821 η 4η φανέλα του ΠΑΟΚ [ΦΩΤΟ]

Ο ΠΑΟΚ έδωσε στη δημοσιότητα την τέταρτου του φανέλα για φέτος η οποία θα είναι αφιερωμένη στην...
- ΔΙΑΦΗΜΙΣH -

Στην ίδια κατηγορία