Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Αναγέννηση ανατέλλει…

Must Read

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ισόβια για την ανθρωποκτονία της Τζωρτζίνας

***** ΠΡΟΣΟΧΗ - ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΚΤΗ ****** Η φωτογραφία έχει ληφθεί χωρίς τη ρητή άδεια...

2 ΧΡΟΝΙΑ LOYAL CLUB ΜΕ ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΑΡΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟ ΤΟΝ DJ DELEASIS

Με ένα μοναδικό πάρτι και καλεσμένους τον DJ Deleasis και τον Stefano...

Υπογράφουν οι: Άρτεμις Γεωργίου, Δικηγόρος και Γλωσσολόγος και Μαρκόπουλος Χ. Θωμάς, Επικοινωνιολόγος και Blogger

Μπήκε το ‘’τέρας’’ στα σπίτια μας, μπήκε για τα καλά. Δεν το συνηθίσαμε όμως, για αυτό και αποφασίσαμε ότι το τέρας ήταν τόσο επικίνδυνο που έπρεπε να φύγει. Με το καλό ή με το άγριο. Ένα ηχηρό 10% έστειλε το τέρας που ακούει στο όνομα ΣΥΡΙΖΑ στη σπηλιά του. «Εκλογές τώρα!» βροντοφώναξε ο κυρίαρχος λαός.

Τεράστια πολιτική νύχτα, εκείνη της 26ης Μαϊου. Ο πολιτικός θάνατος μίας παράταξης καθόλα ανθρωποκεντρικής και αρχηγετικής: δεν έχει τίποτε άλλο να πουλήσει προς τα έξω εκτός από τον Αλέξη ως φιγούρα. Όσοι ψηφοφόροι έμειναν είναι εκείνοι που εξακολουθούν και πιστεύουν στον Τσίπρα ως αρχηγετική φιγούρα, καθώς ακόμη και αυτοί γνωρίζουν ότι η εν λόγω παράταξη με πεποιθήσεις αριστερόστροφα δεξιές δεν έχει να προσφέρει τίποτε θετικό στον ελληνικό τόπο πέρα από ψέματα και παραποιημένες αλήθειες. Ακούσαμε μία από αυτές πλειστάκις: ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΔΝΤ.

Αυτή τη φορά όμως ο λαός «δε μάσησε». Έδωσε στον κύριο Τσίπρα τα… αχρησιμοποίητα νταούλια του και του έδειξε το δρόμο της αντιπολίτευσης. Ο λαός κουράστηκε από τον άκρατο λαϊκισμό και αυτό το απέδειξε η ίδια η κάλπη. Μία ολόκληρη Ελλάδα βαμμένη στα μπλε. Ανοίγει ο δρόμος για την αναμορφωμένη σε στελέχη και ιδέες Νέα Δημοκρατία και η αντιπολίτευση είναι έτοιμη να δεχθεί το αρχηγετικό κόμμα του κ. Τσίπρα. Πράγματι αρχηγετικό: ας αναρωτηθούμε ποιός θα μπορούσε να αναλάβει την αρχηγία μετά τον Αλέξη; Κανείς… η άκρως τραυματισμένη επικοινωνιακά κα. Δούρου; Ή οι κ.κ. Τζανακόπουλος, Αχτζιόγλου, Νοτοπούλου; Ή η αριστερο-μποέμικη γερουσία του κόμματος; Αυτό καθιστά τον ΣΥΡΙΖΑ κόμμα ανθρωποκεντρικό, με ημερομηνία λήξης.

Ο φθηνός εθνικο-λαϊκισμός πέθανε ή τουλάχιστον για τώρα παραγκωνίστηκε ξεκάθαρα από τον ελληνικό λαό. Οι προδομένοι Έλληνες από την τερατογόνα ‘’Συμφωνία των Πρεσπών’’, τα 100 θύματα στο Μάτι, οι 20 περίπου πνιγμένοι στις Μάνδρες, η πουλημένη Ελλάδα, οι ασφυκτικοί φόροι, οι ελληνόπαιδες μετανάστες, η ανυπαρξία θέσεων εργασίας, η πλήρης αναξιοκρατία και η υποδούλωση της ιδιώτευσης- και πολλά άλλα- οδήγησαν την αριστερόστροφη δεξιά στην παρακμή της. Ο λαός, Αλέξη, περίμενε τα νταούλια που δεν βάρεσες ποτέ και τα σκισμένα μνημόνια που ποτέ δεν έσκισες… και ξέρεις, ο Έλληνας την κοροϊδία και την αλαζονεία δεν τις συγχωρεί… γιατί είμαστε ένας λαός περήφανος, με βλέμμα καθάριο.

Και κάπως έτσι, γίναμε όλοι μάρτυρες του περιβόητου 10% και του πανηγυρικού προβαδίσματος της Νέας Δημοκρατίας. Ήταν μία βαθιά ανάσα και μία ελπίδα ότι κάτι θα αλλάξει. Μαζί και η τεράστια νίκη στις 13 περιφέρειες! 12 στα 13, μην το ξεχνάμε. Προς τιμήν της κεντροδεξιάς παράταξης, δέχθηκε το αποτέλεσμα- που αποτέλεσε τεράστια νίκη της, ομολογουμένως- με τεράστια ταπεινότητα και σύνεση, χωρίς πανηγυρισμούς και βαρύγδουπα λόγια. Έσκυψε το κεφάλι και ετοιμάζεται πυρετωδώς για τις εθνικές εκλογές με ένα αξιόλογο «στόλο» ανθρώπων, νέων και μεγαλύτερων σε ηλικία, με ηχηρές σπουδές και λαμπρή επαγγελματική σταδιοδρομία άνθρωποι που έχουν εργασθεί και γνωρίζουν τί σημαίνει δουλειά, τι σημαίνει ιδιωτικός τομέας, τί σημαίνει κρατικός μηχανισμός.

Άνθρωποι που δεν κυνηγάνε τη βουλευτική καρέκλα για να βολευτούν. Αυτοί αξίζουν την ψήφο μας! Το καλό είναι ότι δεν συνηθίσαμε το ‘’τέρας’’ λοιπόν, δεν του μοιάζουμε και το βγάλαμε από το σπιτικό μας! Και αυτό αποτελεί τεράστιο βήμα εξέλιξης… ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ! Προχωράμε…

ΓΡΑΨΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε το σχόλιό σας!
Εισάγετε το Όνομά σας

- ΔΙΑΦΗΜΙΣH -

Πρόσφατα Νέα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ισόβια για την ανθρωποκτονία της Τζωρτζίνας

***** ΠΡΟΣΟΧΗ - ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΚΤΗ ****** Η φωτογραφία έχει ληφθεί χωρίς τη ρητή άδεια...

2 ΧΡΟΝΙΑ LOYAL CLUB ΜΕ ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΑΡΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟ ΤΟΝ DJ DELEASIS

Με ένα μοναδικό πάρτι και καλεσμένους τον DJ Deleasis και τον Stefano Milato, γιόρτασαν τα 2 χρόνια...

«Γρηγορόσημα» και λοιπές «εξυπηρετήσεις» στην Διεύθυνση Μεταφορών Κιλκίς – 11 συλλήψεις

Στην δικογραφία που σχηματίστηκε για κατά περίπτωση εγκληματική οργάνωση περιλαμβάνει ακόμη 57 άτομαΚατά...

Συμβολικός αποκλεισμός της νότιας πύλης της ΔΕΘ – Αύριο στις 12 το αγροτικό συλλαλητήριο

Σε συμβολικό αποκλεισμό μισής ώρας, της νότιας πύλης του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης, προχώρησαν ομάδες αγροτών, εκφράζοντας...

Φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στη ΛΑΦ Κιλκίς (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023 πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στη ΛΑΦ Κιλκίς. Μικροί...
- ΔΙΑΦΗΜΙΣH -

Στην ίδια κατηγορία