ΕΣΥ...ΝΑΙ ΕΣΥ...ΕΙΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 2010 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΤΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΤΟ ΧΕΡΣΟ; ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΧΙ (ΑΡΘΡΟ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ)

                                         
Image result for χερσο πλατεια
Εσύ....ναι εσύ, που διαβάζεις το άρθρο. Θέλω την βοήθεια σου. Θέλω να μου πεις από το 2010 μέχρι σήμερα τι αλλαγές έχουν γίνει στο Χέρσο. Τι αλλαγές και έργα έγιναν ώστε να αναπτυχθεί το χωριό και να μην ερημώσει μέσα στα επόμενα χρόνια. Και επειδή ξέρω τι σκέφτεσαι.
ΟΧΙ δεν θέλω να μου πεις για το Hot Spot που έφερε ανάπτυξη σε συγκεκριμένους και δημιούργησε σοβαρά προβλήματα στους περισσότερους. ΌΧΙ. Δεν θέλω να μου πεις για τον δρόμο της πλατείας που ενώ βρισκόταν σε καλή κατάσταση τον ξαναέφτιαξαν για διάφορους δικούς τους λόγους. Θέλω να μου πεις για τον παιδικό σταθμό και το Γενικό Λύκειο που είναι στο όριο αν κλείσουν ή όχι. Θέλω να μου πεις για την τράπεζα που έκλεισε και ξαφνικά ερήμωσε η λαϊκή αγορά του Χέρσου και τα καταστήματα. Θέλω να μου πεις για το Ιατρείο του χωριού που υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να κλείσει. Θέλω να μου πεις για την κακή κατάσταση των αγροτικών δρόμων που είναι θέμα χρόνου να γίνει κάποιο σοβαρό ατύχημα. Θέλω να μου πεις για τα δρομολόγια των τρένων που στην κυριολεξία είναι άχρηστα ( λόγο ωραρίων ). Θέλω να μου πεις για την κακή κατάσταση των δρόμων που είναι γεμάτο λακούβες. Θέλω να μου πεις για το ποτάμι του Χέρσου που έχει καταντήσει σκουπιδότοπος και μια μικρή ομάδα ατόμων μέσω του Περιβαλλοντικού Συλλόγου ΑΓΙΑΚ προσπαθεί να κάνει κάτι καλό για την περιοχή.

Αυτά και άλλα πολλά.....
Πολλά προβλήματα που εδώ και χρόνια περιμένουν μια λύση η οποία ποτέ δεν ήρθε Άρθρο του Αραπίδη Ραφαήλ (Δημοσιογράφος,Ιδιοκτήτης makedoniawebtv.gr)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου