Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου, 2020

Σε Συνέδριο του Κινήματος για την Ευρώπη των Εθνών και της Ελευθερίας, στη Βουλγαρία, ο υπ. ευρωβουλευτής από την Πέλλα, Θ. Γιόφκος! (φωτο)

Must Read

ΓΑΡΙΔΟΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ

Υλικά Λιγκουινι μακαρόνια 1/2κιλό γαρίδες...

ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΣΟΥ ΟΜΑΔΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ…

ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΣΟΥ ΟΜΑΔΑΣ...

                                             

Στο πλαίσιο των επερχόμενων Ευρωπαϊκών Εκλογών, ο Βέλγος πρόεδρος του MENF, Gerolf Annemans, μαζί με την Marine Le Pen βρέθηκαν την Παρασκευή στη Σόφια της Βουλγαρίας για να πραγματοποιήσουν συνάντηση με τον Veselin Mareshki, πρόεδρο του Κόμματος Volya της Βουλγαρίας, μέλος του MENF και εκπροσώπους της Σλοβακίας και της Τσεχίας. Το κόμμα της Νέας Δεξιάς και την Ελλάδα,

εκπροσώπησε στη συνάντηση, ο συντοπίτης μας υποψήφιος ευρωβουλευτής Θωμάς Γιόφκος, από την Πέλλα. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα “Αλεξάνδρος” του ξενοδοχείου Intercontinental στη Σόφια.

Στη συνάντηση της πολιτικής ομάδας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Γιόφκος Θωμάς ήταν ο κύριος εκπρόσωπος του κόμματος της Νέας Δεξιάς, μετά την επίσημη πρόσκληση που έλαβαν το κόμμα και ο πρόεδρος Φαήλος Κρανιδιώτης. Μια σημαντική πολιτική στιγμή για τον συντοπίτη μας φέρελπι πολιτευτή, που βρέθηκε ανάμεσα και κοντά, σε κορυφαία ευρωπαϊκά πολιτικά στελέχη του MENF, δείχοντας ότι μπορεί να ανταποκριθεί επάξια στις απαιτήσεις και το ρόλο μιας ευρωπαϊκής εκπροσώπησης με την ιδιότητα του ευρωβουλευτή, αναδεικνύοντας και αντιμετωπίζοντας επιτυχώς, κρίσιμα ζητήματα της χώρας μας αλλά και της Ευρώπης.  

Ο κ. Γιόφκος είχε την τιμή και την ευκαιρία στο περιθώριο του Συνεδρίου, να συναντήσει και να ανταλλάξει ενδιαφέρουσες απόψεις με όλες τις παριστάμενες κορυφαίες προσωπικότητες του Κινήματος, μεταφέροντας παράλληλα και τους θερμούς χαιρετισμούς του προέδρου του κόμματος.

Στο Συνέδριο μίλησαν οι: 

Gerolf Annemans, President MENF
Ľudovít Goga, SME RODINA 🇸🇰
Radim Fiala – SPD, SPD Co President 🇨🇿
Mareshki Veselin, President VOLYA 🇧🇬
Marine Le Pen, French Rassemblement National 🇫🇷
Το Κίνημα για μία Ευρώπη των Εθνών και της Ελευθερίας (Κ.Ε.Ε.Ε.) 
(Αγγλικά: Movement for a Europe of Nations and Freedom, Γαλλικά: Mouvement pour l’Europe des Nations et des Libertés)είναι μια συμμαχία ευρωπαϊκών πολιτικών κομμάτων που ιδρύθηκε το 2014.
Η πολιτική ομάδα του κόμματος στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο είναι η Ευρώπη των Εθνών και της Ελευθερίας (E NF).H Νέα Δεξιά είναι από τις 15 Μαρτίου 2018 επίσημο και ισότιμο μέλος του Κινήματος για μία Ευρώπη των Εθνών και της Ελευθερίας (MENL ή MENF ή ΚΕΕΕ στα ελληνικά), ύστερα από απόφαση του Πολιτικού Γραφείου του Κινήματος.

Στα παρακάτω φωτογραφικά στιγμιότυπα από το συνέδριο του ΜΕΝF στη Σόφια, όπου πήγε ως εκπρόσωπος για το κόμμα της Νέας Δεξιάς από την Ελλάδα ο Θωμάς Γιόφκος:

                                  

                                  

                                  

                        

                                

                             

ΓΡΑΨΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε το σχόλιό σας!
Εισάγετε το Όνομά σας

- ΔΙΑΦΗΜΙΣH -

Πρόσφατα Νέα

ΓΑΡΙΔΟΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ

Υλικά Λιγκουινι μακαρόνια 1/2κιλό γαρίδες 2...

ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΣΟΥ ΟΜΑΔΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ…

ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΣΟΥ ΟΜΑΔΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ…

ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ! Αφιερωμένη στο 1821 η 4η φανέλα του ΠΑΟΚ [ΦΩΤΟ]

Ο ΠΑΟΚ έδωσε στη δημοσιότητα την τέταρτου του φανέλα για φέτος η οποία θα είναι αφιερωμένη στην...
- ΔΙΑΦΗΜΙΣH -

Στην ίδια κατηγορία