Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου, 2020

Θεσσαλονίκη: Χάθηκαν πάνω από 80 σφραγίδες αντιπροσώπων-Στον Εισαγγελέα οι παρατάξεις

Must Read

ΓΑΡΙΔΟΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ

Υλικά Λιγκουινι μακαρόνια 1/2κιλό γαρίδες...

ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΣΟΥ ΟΜΑΔΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ…

ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΣΟΥ ΟΜΑΔΑΣ...

Το περιστατικό επιβεβάιωσε ο γενικός γραμματέας του δήμου Παύλου Μελά ο οποιος κατεθεσε μαζί με υπαλλήλους του δήμου στην Ασφάλεια λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες

Φτερά έκαναν περισσότερες από 80 σφραγίδες δικαστικών αντιπροσώπων και εκλογικό υλικό στο δήμο Παύλου Μελά, σε έναν από τους μεγαλύτερους δήμους της Δυτικής Θεσσαλονίκης, δημιουργώντας αναστάτωση και θύελλα αντιδράσεων με τις παρατάξεις να εκφράζουν ανοιχτά σοβαρές ενστάσεις για το αδιάβλητο της εκλογικής διαδικασίας. 

Ο συγκεκριμένος αριθμός σφραγίδων ο οποίος βρίσκεται σε χέρια αγνώστων αντιστοιχεί στο 1/3 των εκλογικών τμημάτων του δήμου Παύλου Μελά και εκφράζονται φόβοι ότι αυτές ενδέχεται να χρησιμοποιηθούν κατά την εκλογική διαδικασία.

«Ερωτηματικό προκαλεί το γεγονός ότι αν και η διοίκηση γνώριζε για το γεγονός από την Πέμπτη, δεν ενημέρωσε τις παρατάξεις νωρίτερα. Αντίθετα μάθαμε για το περιστατικό μέσα από διαρροές το βράδυ του Σαββάτου» είπε στο ethnos.gr ο πρώην αντιδήμαρχος και υποψήφιος δήμαρχος Παύλου Μελά Δημήτρης Δεληγιάννης με το συνδυασμό ΑλλάΖΩ την πόλη.

Τόσο ο κ. Δεληγιάννης όσο και άλλοι δύο συνδυασμοί κατέθεσαν λίγο πριν τα μεσάνυχτα του Σαββάτου μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου. Αμέσως μετά ζήτησαν συνάντηση με τον Εισαγγελέα υπηρεσίας του Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης

«Προσπάθησαν με κάποιο τρόπο να τις αναπληρώσουν παίρνοντας από όμορους δήμους σφραγίδες και να υποβαθμίσουν το γεγονός. Δεν ξέρουμε πότε η διοίκηση πήγε να καταγγείλει το γεγονός στο τμήμα Ασφαλείας. Αυτό που ξέρω είναι ότι ο γενικός γραμματέας Κίμωνας Σαραφίδης μαζί με υπαλλήλους έδωσαν πολύωρες καταθέσεις για το έχει συμβεί στην Ασφάλεια, επιβεβαιώνοντας το περιστατικό» δήλωσε αποχωρώντας από το Δικαστικό Μέγαρο ο κ. Δεληγιάννης και πρόσθεσε:  «Θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για το αδιάβλητο των εκλογών».

Θέση για το ζήτημα πήρε και ο δήμαρχος Παύλου Μελά Δημήτρης Δεμουρτζίδης διαβεβαιώνοντας ότι έχει προστατευτεί το αδιάβλητο της εκλογικής διαδικασίας ενώ προανήγγειλε ότι ότι μετά το τέλος των εκλογών θα γίνει ΕΔΕ για να αποδοθούν οι αντίστοιχες ευθύνες. Σύμφωνα με τον ίδιο  η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας έχει ήδη αντικαταστήσει τις χαμένες σφραγίδες.

ΓΡΑΨΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε το σχόλιό σας!
Εισάγετε το Όνομά σας

- ΔΙΑΦΗΜΙΣH -

Πρόσφατα Νέα

ΓΑΡΙΔΟΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ

Υλικά Λιγκουινι μακαρόνια 1/2κιλό γαρίδες 2...

ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΣΟΥ ΟΜΑΔΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ…

ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΣΟΥ ΟΜΑΔΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ…

ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ! Αφιερωμένη στο 1821 η 4η φανέλα του ΠΑΟΚ [ΦΩΤΟ]

Ο ΠΑΟΚ έδωσε στη δημοσιότητα την τέταρτου του φανέλα για φέτος η οποία θα είναι αφιερωμένη στην...
- ΔΙΑΦΗΜΙΣH -

Στην ίδια κατηγορία