Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου, 2020

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ Η ΓΕΩΡΓΙΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΟΥ;

Must Read

ΓΑΡΙΔΟΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ

Υλικά Λιγκουινι μακαρόνια 1/2κιλό γαρίδες...

ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΣΟΥ ΟΜΑΔΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ…

ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΣΟΥ ΟΜΑΔΑΣ...

Γεννήθηκε στις 29 Μαΐου του 1989 στο Κιλκίς​ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΥΠΟΒΑΘΡΟ

Ο πατέρας της, Τριαντάφυλλος Τριανταφυλλίδης του Ιακώβου κατάγεται από το χωριό Γερακαριό του Δήμου Κρουσσίων. Η μητέρα της Ευαγγελία Κουραλίδου του Βασιλείου είναι γέννημα Θρέμμα Κιλκισιώτισσα. Και οι δύο εργάζονται ως έμποροι λαϊκών αγορών έχοντας τη δική τους επιχείρηση.

Ο αδερφός της Τριανταφυλλίδης Ιάκωβος, 24 ετών , σπουδάζει Διοίκηση Επιχειρήσεων σε ΤΕΙ των Σερρών. ​Η κα Γεωργία Τριανταφυλλίδου νιώθει ευγνώμων που από τα πρώτα της χρόνια είχε δίπλα της τους παππούδεςτης, γεγονός που διαμόρφωσε την σημερινή της προσωπικότητα και τις αρχές της. Οι γιαγιάδες της, Αναστασία Μπαχτσεβάνου κατάγεται από την Ακροποταμιά  Κιλκίς και Γεωργία Χαριτάκη, από το χωριό Βουκολιές των Χανίων Κρήτης. Οι παππούδες της, Ιάκωβος Τριανταφυλλίδης κατάγεται από το χωριό Γερακαριό, έχοντας την ιδιότητα του κουρέα του χωριού και ο Βασίλειος Κουραλίδης, συνταξιούχος εισπράκτορας των ΚΤΕΛ Κιλκίς και Αντιπρόεδρος του Σωματείου Αναπήρων Κιλκίς κατάγεται από το Κιλκίς. 

ΣΠΟΥΔΕΣ

Σπούδασε Κοινωνική Εργασία στο Τμήμα Κοινωνικής Διοίκησης και Πολιτικής Επιστήμης του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης. Στο ίδιο Τμήμα τελείωσε με άριστα τις μεταπτυχιακές σπουδές με τίτλο «Κοινωνική εργασία με Παιδιά και Οικογένειες».

ΧΩΡΟΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΣΗΣ​Από το 2014 ανήκει στην οικογένεια του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και συγκεκριμένα του Τμήματος Κιλκίς ως Σαμαρείτισσα, Διασώστρια. ​Από το 2016 είναι εκπαιδεύτρια Θεραπευτικής ιππασίας .​Από το 2017 είναι Εθνικός Κριτής Ιππασίας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας για το άθλημα της Ιππικής Αντοχής ενώ από το 2018 είναι και Διεθνής Κριτής Ιππικής Αντοχής 2*.Από το 2008 έως και σήμερα έχει μία συνεχόμενη εξειδικευμένη επιστημονική κατάρτιση σε θέματα αναπηρίας, οικογένειας, συμβουλευτικής και θέματα που σχετίζονται γενικότερα με ευάλωτες πληθυσμιακές ομάδες. ​ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ

Από το 2012 μέχρι και σήμερα εργάζεται ως κοινωνική λειτουργός στην Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης» Ν. Κιλκίς, Κέντρο Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με Αναπηρία.

ΓΡΑΨΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε το σχόλιό σας!
Εισάγετε το Όνομά σας

- ΔΙΑΦΗΜΙΣH -

Πρόσφατα Νέα

ΓΑΡΙΔΟΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ

Υλικά Λιγκουινι μακαρόνια 1/2κιλό γαρίδες 2...

ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΣΟΥ ΟΜΑΔΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ…

ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΣΟΥ ΟΜΑΔΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ…

ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ! Αφιερωμένη στο 1821 η 4η φανέλα του ΠΑΟΚ [ΦΩΤΟ]

Ο ΠΑΟΚ έδωσε στη δημοσιότητα την τέταρτου του φανέλα για φέτος η οποία θα είναι αφιερωμένη στην...
- ΔΙΑΦΗΜΙΣH -

Στην ίδια κατηγορία