Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου, 2020

Μήνυση βόμβα. Αυτός είναι ο επιχειρηματίας πλαστογράφος. Σήκωσε 6 εκατομμύρια ευρώ και…

Must Read

ΓΑΡΙΔΟΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ

Υλικά Λιγκουινι μακαρόνια 1/2κιλό γαρίδες...

ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΣΟΥ ΟΜΑΔΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ…

ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΣΟΥ ΟΜΑΔΑΣ...

Όλα συνέβησαν τους μήνες μεταξύ των ετών 2011-2012. Σε περιοχή της Μακεδονίας γνωστός επιχειρηματίας ο οποίος δραστηριοποιείται στο χώρο των αγροτικών εφοδίων έμπλεξε σε απίστευτες περιπέτειες πολλούς ανυποψίαστους αγρότες αλλά και απλούς πολίτες.

Συγκεκριμένα εξέδιδε συναλλαγματικές πλαστογραφώντας τις υπογραφές ανυποψίαστων και άσχετων πολιτών, τις κατέθετε στην τότε Αγροτική Τράπεζα και λάμβανε το ποσό των Συναλλαγματικών.

Η Τράπεζα μάλιστα πλήρωνε το ποσό στον πλαστογράφο χωρίς καν να ζητήσει ως όφειλε κάποιο παραστατικό από το οποίο να προκύπτει η ύπαρξη συναλλαγής π.χ. κάποιο τιμολόγιο. Και στην καρδιά της κρίσεως πλήρωνε ελαφρά τη καρδία τεράστια ποσά 50.000€ και 60.000€ για κάθε περίπτωση.

Το αποτέλεσμα είναι σήμερα άσχετοι άνθρωποι να κινδυνεύουν να χάσουν τα σπίτια τους από κατασχέσεις της πρώην Αγροτικής Τράπεζας και ο πλαστογράφος να κυκλοφορέί ελεύθερος έχοντας προηγουμένως μεταβιβάσει όλη του την περιουσία σε συγγενικά του πρόσωπα.

Όμως αργά ή γρήγορα η Δικαιοσύνη θα αποδωθεί και ο απατεώνας και πλαστογράφος αλλά και κάθε τρίτος υπεύθυνος θα κάτσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου αντιμετωπίζοντας τις βαρύτατες κατηγορίες της απάτης και πλαστογραφίας σε βαθμό κακουργήματος.

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι το συνολικό ποσό που αποκόμισε από την ως άνω Τράπεζα ο επιτήδειος ανέρχεται στα 5 με 6 εκατομμύρια ευρώ! Και όλα αυτά εις βάρος ανυποψίαστων πολιτών.

Υ.Γ. Εντύπωση μας προκαλεί το γεγονός της ευκολίας με την οποία η Τράπεζα χρηματοδότησε χωρίς να της επιδειχθεί κανένα παραστατικό στον εν λόγω επιχειρηματία.

Ο Δικηγόρος των θυμάτων Στέλιος Σούρλας δηλώνει:» Η εξαπάτηση και η πλαστογραφία εις βάρος ανυποψίαστων απλών ανθρώπων είναι μεγάλη και πρωτοφανής. Έχουμε εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη και σύντομα πιστεύουμε ότι θα αποδωθεί μετά από την κακουργηματική μήνυση για απάτη και πλαστογραφία την οποία έχω υποβάλει για λογαριασμό των εντολέων μου όχι μόνο κατά του αυτουργού αλλά και κατά παντός τρίτου υπευθύνου…»Πηγή nassosblog.gr

ΓΡΑΨΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε το σχόλιό σας!
Εισάγετε το Όνομά σας

- ΔΙΑΦΗΜΙΣH -

Πρόσφατα Νέα

ΓΑΡΙΔΟΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ

Υλικά Λιγκουινι μακαρόνια 1/2κιλό γαρίδες 2...

ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΣΟΥ ΟΜΑΔΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ…

ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΣΟΥ ΟΜΑΔΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ…

ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ! Αφιερωμένη στο 1821 η 4η φανέλα του ΠΑΟΚ [ΦΩΤΟ]

Ο ΠΑΟΚ έδωσε στη δημοσιότητα την τέταρτου του φανέλα για φέτος η οποία θα είναι αφιερωμένη στην...
- ΔΙΑΦΗΜΙΣH -

Στην ίδια κατηγορία