Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου, 2020

Ανακοίνωση ένταξης στην ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΙΛΚΙΣ του ΛΑΠΑΤΙΝΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

Must Read

TNT Courier Κιλκίς

Είμαστε δίπλα σας!Εμπιστευτείτε μας για την αποστολή φακέλων και δεμάτων στην Ελλάδα...

 Ο Παναγιώτης Λαπατίνας είναι μία ιδιαίτερη προσωπικότητα που συνδυάζει τα νιάτα και την εμπειρία στην πολιτική σκηνή. Ο μαχητικός και αγαπητός υποστηρικτής του τοπικού αθλητισμού και των κοινών του Κιλκίς, εντάσσεται και ενισχύει από σήμερα την Ενωτική Δύναμη Κιλκίς, με υποψήφιο Δήμαρχο τον Δημήτρη Τσαντάκη.

 Με καταγωγή από την Βέροια, ο Παναγιώτης ζει κι εργάζεται μόνιμα στο Κιλκίς από το 1999. Απασχολείται στον ιδιωτικό τομέα σε εταιρία Δικαστικών Επιμελητών. Την τεράστια αγάπη του για τον αθλητισμό και ιδιαίτερα για τον ΓΑΣ Κιλκίς την αποδεικνύει χρόνια τώρα ενώ ήδη διανύει την δεύτερη θητεία του ως πρόεδρος.

 Είναι ενεργό στέλεχος σε πολλούς τομείς από το 2001 στη Νέα Δημοκρατία. Μέλος της Μαθητικής Κίνησης και της ΟΝΝΕΔ. Πρόεδρος της τοπικής ΟΝΝΕΔ την περίοδο 2004-2007, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής έπειτα και Γραμματέας της ΝΟΔΕ Κιλκίς για 3 έτη. Υπεύθυνος Μακεδονίας – Θράκης το 2014 στην Εκτελεστική Γραμματεία Β. Ελλάδος και Υπεύθυνος Τοπικής Αυτοδιοίκησης από το 2013 ως μέλος του Συντονιστικού Οργάνου Περιφερειών Κεντρικής και Ανατολικής Μακεδονίας της Νέας Δημοκρατίας. Επίσης εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος της Κοινότητας του Δήμου Κιλκίς την περίοδο 2010 – 2014. Είναι ακόμα μέλος των Σχολικών Επιτροπών και της Δημοτικής επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου Κιλκίς.

 Ο Παναγιώτης Λαπατίνας είναι ένας σκληρός αγωνιστής με έντονη πολιτική δραστηριότητα από τα νεανικά του χρόνια. Έξω από κάθε κομματική γραμμή, πιστεύει ότι για το καλό του τόπου δεν χωράνε κατευθυνόμενες συμπεριφορές. Είναι ακριβοδίκαιος και ευθύς, πάντα κοντά στους συμπολίτες και τα προβλήματά τους. Ξεχωρίζει για την απλότητα και την αγάπη του προς τον αθλητισμό και τους νέους. 

Δε διστάζει να συγκρουστεί με το κομματικό κατεστημένο για να προσφέρει στον τόπο που ζουν και μεγαλώνουν οι νεαροί συμπολίτες του. 

 Συνεχίζουμε τον αγώνα μας και ο Παναγιώτης Λαπατίνας γίνεται από σήμερα ενεργό μέλος της νικηφόρας ομάδας για την Ενωτική Δύναμη Κιλκίς, με υποψήφιο Δήμαρχο τον Δημήτρη Τσαντάκη. Προχωράμε μπροστά με νέους ανθρώπους και νέες ιδέες, με εμπειρία και σχεδιασμό, για την επόμενη καλύτερη μέρα.

ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΙΛΚΙΣ

Επικεφαλής-Υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς

Δημήτρης Β. Τσαντάκης

ΓΡΑΨΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε το σχόλιό σας!
Εισάγετε το Όνομά σας

- ΔΙΑΦΗΜΙΣH -

Πρόσφατα Νέα

TNT Courier Κιλκίς

Είμαστε δίπλα σας!Εμπιστευτείτε μας για την αποστολή φακέλων και δεμάτων στην Ελλάδα...

ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ. ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΚΑΙ ΣΤΟ 7ο ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Κλείνει το ένα σχολείο μετά το άλλο. Κλειστό και το 7ο Λύκειο στην Καλλιθέα καθώς μαθητές πραγματοποιούν...

Καλούνται όλοι οι γονείς και κηδεμόνες, ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΆΡΤΗ 23/9/2020 στις 17:30μμ στην πλατεία του ΕΥΡΩΠΟΥ ΠΑΙΟΝΊΑΣ

Όλοι θα έχετε πληροφορηθεί για το θέμα της φοίτησης παιδιών μεταναστών και προσφύγων από το Καμπ της...

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΣ ο Μητροπολίτης Σερβίων και Κοζάνης: «Ζήτω το Έθνος – Ζήτω η Ελλάδα μας – Ζήτω οι ΕΔ» (ΒΙΝΤΕΟ)

Πύρινο κήρυγμά από τον Μητροπολίτη Σερβίων και Κοζάνης, Παύλο. Αφού αναφέρθηκε στις τουρκικές προκλήσεις...
- ΔΙΑΦΗΜΙΣH -

Στην ίδια κατηγορία