Επίσκεψη Δημήτρη Κυριακίδη στην Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού Ξηράς ν. Κιλκίς

Επίσκεψη Δημήτρη Κυριακίδη στην ΈνωσηΑποστράτων Αξιωματικών Στρατού Ξηράς ν. Κιλκίς
Επίσκεψη στην Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού Ξηράς ν. Κιλκίς πραγματοποίησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης
 και είχε μια πολύ χρήσιμη συζήτηση με το Διοικητικό της Συμβούλιογια τους τρόπους καλύτερης διασύνδεσης του τοπικού παραρτήματος με τα ιστορικά και κοινωνικά τεκταινόμενα του Δήμου Κιλκίς.
Οι προτάσεις που διετύπωσαν οι απόστρατοι αξιωματικοί αποσκοπούν σε μια στενότερη συνεργασία μεταξύ του τοπικού τους παραρτήματος και του Δήμου Κιλκίς στην ανάδειξη της τοπικής ιστορίας, με αιχμή την επική μάχη του Κιλκίς, στην ανάληψη προωθητικών πρωτοβουλιών ώστε το Ιστορικό Μουσείο – Φυλάκιο ‘’Γρηγόρης Αυξεντίου’’ στον Ακρίτα να ανταποκριθεί στον ιστορικό και εκπαιδευτικό του ρόλο και σε εκδηλώσεις ιστορικού περιεχομένου.
Ο κ. Κυριακίδης ευχαρίστησε το Διοικητικό Συμβούλιο για τη θερμή υποδοχή που του επιφύλαξε και τόνισε ότι προσβλέπει στη συνεργασία του γιατί το Κιλκίς χρειάζεται και τις ιδέες του και τη συμμετοχή των απόστρατων στην υλοποίησή τους  για να πάει ένα βήμα Μπροστά.
‘’Οι απόστρατοι αξιωματικοί τιμούν τον τόπο και την ιστορία μας. Η ενθουσιώδης διάθεσή τους να βοηθήσουν με τις γνώσεις και την εμπειρία τους την περιοχή μας για να αναδειχθούν στη σωστή βάση οι ιστορικές μας παρακαταθήκες είναι συγκινητική’’ δήλωσε μετά τη συνάντηση ο επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού ‘’Κιλκίς Μπροστά’’.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου