ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019

ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΙΛΚΙΣ

Πέμπτη 21 Μαρτίου, 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019

Η τεράστια συμμετοχή των συμπολιτών μας, ανθρώπων καθημερινών κι όχι συντεταγμένων σε κομματικές γραμμές, μας έδωσε την ώθηση να
συνεχίσουμε με μεγαλύτερη ζωντάνια τον αγώνα μας για την επόμενη μέρα. Πολίτες κάθε ηλικίας, όλων των κοινωνικών τάξεων και επαγγελμάτων, αυτοί που περιμένουν το χαμόγελο να ανθίσει στις ψυχές και τα πρόσωπά τους, μας μετέδωσαν όλη τη θετική ενέργεια και την πίστη στο έργο και το όραμά μας.

Ο Δήμος Κιλκίς αξίζει το καλύτερο αύριο, οι άνθρωποί του αξίζουν να χαμογελάνε και να είναι περήφανοι για τον τόπο τους και εμείς η ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΙΛΚΙΣ με υποψήφιο Δήμαρχο τον Δημήτρη Τσαντάκη, προχωράμε με σιγουριά, μεράκι και αποφασιστικότητα προς το επιθυμητό για όλους μας αποτέλεσμα. Κάνουμε τα μικρά μας βήματα μαζί και ξέρουμε ότι έτσι θα καταφέρουμε να φτιάξουμε το νέο Κιλκίς της αισιοδοξίας και της εξωστρέφειας με Ελληνικό και Ευρωπαϊκό προσανατολισμό. Το πρόγραμμά μας είναι φιλόδοξο και θα γίνει πράξη με τους άξιους υποστηρικτές και υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους. Θέλουμε μια πόλη αξιοθέατη και έναν πολίτη συμμέτοχο και συνδιαμορφωτή των τοπικών υποθέσεων.

Η δύναμή μας είναι η ένωση των δημοτών και όχι των κομμάτων. Αυτό μας αποδείξατε την Κυριακή με την αθρόα προσέλευση και το χειροκρότημά σας. Πάνω από όλα όμως, το αποδείξατε με το χαμόγελο και την αγάπη σας. Είστε όλοι εδώ. Ενώνουμε λοιπόν τις δυνάμεις μας για το καλύτερο Κιλκίς και τα χωριά του. Έχουμε συμπαραστάτες κι υποστηρικτές όλους εσάς και πορευόμαστε με κοινωνική ευαισθησία και τόλμη στις Δημοτικές Εκλογές του Μαΐου 2019. Γιατί ο Δήμος Κιλκίς είστε εσείς όλοι!

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΙΛΚΙΣ
Ο Επικεφαλής-Υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς
Δημήτρης Β. ΤσαντάκηςΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου