Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2020

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΪΣΙΔΗΣ

Must Read

Ένας ακόμη νέος άνθρωπος, με ικανότητες και πολύπλευρη δραστηριότητα αποφάσισε να δοκιμάσει τις δυνάμεις του για πρώτη φορά στο αυτοδιοικητικό πεδίο συστρατευόμενος με το δημοτικό συνδυασμό του υποψήφιου Δημάρχου Κιλκίς ΔημήτρηΚυριακίδη. 

Ο Γιάννης Καϊσίδης θα συμμετάσχει ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος σε μια νέα αυτοδιοικητική προσπάθεια που γεννήθηκε για να υπηρετήσει τον τόπο μας, εκτιμώντας το ήθος, την εντιμότητα και την εμπειρία που διαθέτει ο επικεφαλής της δημοτικής κίνησης ως απαραίτητα κριτήρια για να πάμε μπροστά το Κιλκίς και τα χωριά μας.  

Ο Γιάννης Καϊσίδης γεννήθηκε το 1982 στο Κομπουλέτι της Γεωργίας. Σε ηλικία επτά ετών ήρθε με την οικογένειά του στη χώρα μας και εγκαταστάθηκαν στον Καμπάνη. Αποφοίτησε από το 1ο ΤΕΕ με την ειδικότητα του τεχνικού δικτύου υπολογιστών το 2003. Φοίτησε και στο Εσπερινό Λύκειο Κιλκίς και το 2010 εισήχθη μετά από πανελλήνιες εξετάσεις στο τμήμα Φιλοσοφίας και Παιδαγωγικής του Α.Π.Θ. Παράλληλα με τις σπουδές του εργάστηκε ως υπεύθυνος καταστήματος σε αλυσίδα σούπερ –μάρκετ. Από το Σεπτέμβριο του 2017 εργάζεται στον Κοινωνικό Καταναλωτικό Συνεταιρισμό Θεσσαλονίκης του οποίου και είναι Αντιπρόεδρος από το Νοέμβριο του 2018. Υπήρξε μέλος της θεατρικής ομάδας ‘’Ράβε Ξήλωνε’’ του Δήμου Κιλκίς. Είναι εθελοντής στο Κέντρο Πρόληψης της Χρήσης Εξαρτησιογόνων Ουσιών ‘’Νηρέας’’ Κιλκίς καθώς επίσης και εθελοντής αιμοδότης.

ΓΡΑΨΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε το σχόλιό σας!
Εισάγετε το Όνομά σας

- ΔΙΑΦΗΜΙΣH -

Πρόσφατα Νέα

Καλούνται όλοι οι γονείς και κηδεμόνες, ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΆΡΤΗ 23/9/2020 στις 17:30μμ στην πλατεία του ΕΥΡΩΠΟΥ ΠΑΙΟΝΊΑΣ

Όλοι θα έχετε πληροφορηθεί για το θέμα της φοίτησης παιδιών μεταναστών και προσφύγων από το Καμπ της...

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΣ ο Μητροπολίτης Σερβίων και Κοζάνης: «Ζήτω το Έθνος – Ζήτω η Ελλάδα μας – Ζήτω οι ΕΔ» (ΒΙΝΤΕΟ)

Πύρινο κήρυγμά από τον Μητροπολίτη Σερβίων και Κοζάνης, Παύλο. Αφού αναφέρθηκε στις τουρκικές προκλήσεις...

Πωλείται ημιτελές μεζονέτα 200 τ.μ στο Αρμενοχώρι Φλώρινας

Πωλείται ημιτελές μεζονέτα 200 τ.μ στο Αρμενοχώρι Φλώρινας ·Πόρτα ασφαλείας ·Διπλά...
- ΔΙΑΦΗΜΙΣH -

Στην ίδια κατηγορία