Γ. Λαγός: Η προπαγάνδα του Πολυτεχνείου γκρεμίζεται - Δεν υπήρξε ποτέ νεκρός εντός του Πολυτεχνείου! Απόλυτος πανικός στο “συνταγματικό τόξο”
Ο Βουλευτής Β΄ Πειραιώς της Χρυσής Αυγής, Γιάννης Λαγός κατακεραύνωσε συλλήβδην το "συνταγματικό τόξο" για τον μύθο του Πολυτεχνείου, την επιχειρούμενη αποχριστιανοποίηση της Πατρίδας μας και τον ρατσισμό κατά των Ελλήνων Εθνικιστών.

Ο Συναγωνιστής Λαγός επισήμανε αρχικά την κοροϊδία της κυβέρνησης απέναντι στους πυρόπληκτους, αλλά και τους νησιώτες που πλήττονται από την λαθρομετανάστευση, καθώς νομίζουν ότι μπορούν να τους ξεγελάσουν με ένα ξεροκόμματο. Τόνισε επίσης ότι στις πυρόπληκτες περιοχές δεν έχουν γίνει αντιπλημμυρικά έργα και οι υλοτόμοι δεν έχουν ολοκληρώσει το έργο τους.
Επισήμανε ότι η Χρυσή Αυγή θα αγωνιστεί με όλες της τις δυνάμεις ενάντια στον διαχωρισμό κράτους - Εκκλησίας, καθώς η Ορθοδοξία είναι αναπόσπαστο κομμάτι της Ελλάδος με 98% Ορθόδοξους Χριστιανούς.
Αναφορικά με τον έλεγχο που ξεκίνησε για το σκάνδαλο του C4i και τους λογαριασμούς του Σημίτη, υπενθύμισε ότι πρώτη η Χρυσή Αυγή πριν από 1,5 χρόνο είχε ζητήσει στην Εξεταστική για τα εξοπλιστικά την εις βάθος έρευνα μέχρι τους τραπεζικούς λογαριασμούς του αρχιερέα της διαπλοκής.
Τέλος, ο Γιάννης Λαγός τόνισε πως ο "μύθος του Πολυτεχνείου" καταρρέει, αρκετά ιδιωτικά σχολεία δεν συμμετέχουν πια σε αυτήν την μεταπολιτευτική προπαγάνδα, επισήμανε το πόρισμα Τσεβά και κάλεσε το "συνταγματικό τόξο" να αναφέρει έστω 2 ονόματα νεκρών εντός του Πολυχνείου. Δεν απάντησε κανείς!