Ανακαλείται το καινούργιο MINI Countryman στην Ελλάδα


Πρόγραμμα ανάκλησης αυτοκινήτων τύπου One Countryman και Cooper Countryman (F60), εκτελεί η εταιρεία BMW HELLAS AE, Γενικός Αντιπρόσωπος Εισαγωγέας και Διανομέας των αυτοκινήτων MINI στην Ελλάδα.

Όπως ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας, η ανάκληση αφορά σε 456 οχήματα, παραγωγής από 30 Δεκεμβρίου του 2016 έως 13 Αυγούστου του 2018. Στα οχήματα απαιτείται να γίνει προληπτική τοποθέτηση επιπρόσθετης προστασίας της αντλίας καυσίμου.
Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.
Οι ιδιοκτήτες των προς ανάκληση οχημάτων θα ενημερωθούν εγγράφως με προσωπική επιστολή, ώστε να επισκεφθούν το δίκτυο επισήμων εμπόρων και εξουσιοδοτημένων επισκευαστών της BMW Hellas, προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.
Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις, οι ιδιοκτήτες των οχημάτων παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με το δίκτυο επισήμων εμπόρων και εξουσιοδοτημένων επισκευαστών της BMW HELLAS AE, ή με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο τηλέφωνο 210 9118000 από 09.00 – 17.00 καθημερινά, ή να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της MINI.