Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

O ΑΔΗΣ ΠΗΡΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ- ΠΕΘΑΝΕ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΥΠΟ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΕΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΝΑΤΑΣΑ ΒΑΡΕΛΑ ΜΟΛΙΣ 30 ΕΤΩΝ, ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΣΤΑ ΧΕΙΛΗ ΚΑΙ ΜΕ ΟΜΟΡΦΙΑ ΚΑΙ ΗΘΟΣ ΠΟΥ ΣΠΑΝΙΖΕ!

Must Read

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ισόβια για την ανθρωποκτονία της Τζωρτζίνας

***** ΠΡΟΣΟΧΗ - ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΚΤΗ ****** Η φωτογραφία έχει ληφθεί χωρίς τη ρητή άδεια...

2 ΧΡΟΝΙΑ LOYAL CLUB ΜΕ ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΑΡΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟ ΤΟΝ DJ DELEASIS

Με ένα μοναδικό πάρτι και καλεσμένους τον DJ Deleasis και τον Stefano...

Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια έφυγε ξαφνικά από τη ζωή…

Ο δημοσιογραφικός κόσμος θρηνεί για τον πρόωρο χαμό της δημοσιογράφου Νατάσας Βαρελά η οποία πέθανε τα ξημερώματα της Κυριακής από διάτρηση στομάχου σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.

Η Νατάσα που έφυγε μόλις στα 30 της χρόνια ήταν ένα γλυκό όμορφο και καλό παιδί και όλοι οι συνάδελφοί της είχαν να πουν ένα καλό λόγο γι΄ αυτήν. Σπούδασε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο, αλλά και στο Εθνικό και Καποδιστριακό πανεπιστήμιο στο τμήμα Μέσων Ενημέρωσης. Δούλευε σκληρά και το γλυκό της χαμόγελο δεν έφευγε ποτέ από το πρόσωπό της

Όπως αναφέρει στη σχετική ανακοίνωσή της η ΕΣΗΕΑ, «τη δημοσιογραφική της πορεία ξεκίνησε το 2006 στην εφημερίδα «ΧΩΡΑ», ενώ στη συνέχεια εργάστηκε στο ελεύθερο ρεπορτάζ της εφημερίδας «FINAΝCIAL BOX».

Παράλληλα, απασχολήθηκε για σύντομο χρονικό διάστημα σε ένθετο της εφημερίδας «ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ», ενώ από το Μάιο του 2007 και επί σειρά ετών, δούλεψε στον Τ/Σ «EXTRA 3», όπου παρουσίαζε το βραδινό δελτίο ειδήσεων. Τελευταία της συνεργασία έμελλε να είναι ο Τ/Σ «EPSILON TV», στο οποίον η άτυχη συνάδελφος εργαζόταν το τελευταίο διάστημα».

«Η Νατάσα Βαρελά υπήρξε μία ικανή και ταλαντούχα δημοσιογράφος, που, στο σύντομο βίο της, επέδειξε δημιουργικότητα, συνέπεια και εργατικότητα. Είναι άδικο να χάνονται από τη ζωή νέοι άνθρωποι χωρίς να προλάβουν να γευτούν τους καρπούς των προσπαθειών τους», σημειώνει.
Το Διοικητικό Συμβούλιο ΕΣΗΕΑ «συλλυπείται την οικογένειά της και αποχαιρετά την αδικοχαμένη συνάδελφο, η οποία έφυγε τόσο πρόωρα και ξαφνικά από τη ζωή».

Την τραγική είδηση του θανάτου της παρουσιάστριας και δημοσιογράφου γνωστοποίησε νωρίτερα μέσω Facebook ο δημοσιογράφος Γιάννης Παπαγιάννης:

Διάβασε όσα έγραψε για εκείνη ο δημοσιογράφος  Γιάννης Παπαγιάννης. Ο πατέρας της άτυχης Νατάσας πήρε στο τηλέφωνο το δημοσιογράφο και του ανακοίνωσε την τραγική είδηση του χαμού της :

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΝΑΤΑΣΑ…
Όταν σε ξυπνάει ξημερώματα Κυριακής ο πατέρας ενός άτυχου 30χρονου κοριτσιού το οποίο πέθανε εντελώς ξαφνικά, για να σου ανακοινώσει τον θάνατό του, τι λόγια να βρεις για να παρηγορήσεις τον άνθρωπο αυτόν; Είμαι πολύ περήφανος που σε βοήθησα επαγγελματικά. Το άξιζες γιατί ήσουν κορίτσι με ήθος και συνέπεια. Καλό ταξίδι Νατάσα Βαρελά. Πέθανες πολύ νέα, πριν προλάβεις να δημιουργήσεις οικογένεια. Η ζωή είναι άδικη με πολλούς ανθρώπους. Και με εσένα ήταν πολύ σκληρή. Κρίμα…

Θρήνος στον δημοσιογραφικό κόσμο από τον ξαφνικό θάνατο της 30χρονης δημοσιογράφου!

Στην πρωινή εκπομπή του Epsilon «Παιδιά από σπίτι”, οι συντελεστές του προγράμματος πάγωσαν στο άκουσμα της είδησης. Η Νατάσσα Βαρελά είχε εργαστεί στο κανάλι και οι περισσότεροι την γνώριζαν προσωπικά. Η Τζωρτζέλα Κόσιαβα δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα με λυγμούς. «Δεν μπορούμε να το πιστέψουμε… Είμαστε σοκαρισμένοι και στεναχωρημένοι όλοι στο πλατό…”, ήταν το μόνο που μπόρεσε να πει.

ΓΡΑΨΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε το σχόλιό σας!
Εισάγετε το Όνομά σας

- ΔΙΑΦΗΜΙΣH -

Πρόσφατα Νέα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ισόβια για την ανθρωποκτονία της Τζωρτζίνας

***** ΠΡΟΣΟΧΗ - ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΚΤΗ ****** Η φωτογραφία έχει ληφθεί χωρίς τη ρητή άδεια...

2 ΧΡΟΝΙΑ LOYAL CLUB ΜΕ ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΑΡΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟ ΤΟΝ DJ DELEASIS

Με ένα μοναδικό πάρτι και καλεσμένους τον DJ Deleasis και τον Stefano Milato, γιόρτασαν τα 2 χρόνια...

«Γρηγορόσημα» και λοιπές «εξυπηρετήσεις» στην Διεύθυνση Μεταφορών Κιλκίς – 11 συλλήψεις

Στην δικογραφία που σχηματίστηκε για κατά περίπτωση εγκληματική οργάνωση περιλαμβάνει ακόμη 57 άτομαΚατά...

Συμβολικός αποκλεισμός της νότιας πύλης της ΔΕΘ – Αύριο στις 12 το αγροτικό συλλαλητήριο

Σε συμβολικό αποκλεισμό μισής ώρας, της νότιας πύλης του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης, προχώρησαν ομάδες αγροτών, εκφράζοντας...

Φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στη ΛΑΦ Κιλκίς (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023 πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στη ΛΑΦ Κιλκίς. Μικροί...
- ΔΙΑΦΗΜΙΣH -

Στην ίδια κατηγορία