Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

ΣΠΥΡΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ:ΜΕ ΡΩΤΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΡΩΤΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΩ ΣΕ ΕΝΕΣΤΩΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Must Read

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ισόβια για την ανθρωποκτονία της Τζωρτζίνας

***** ΠΡΟΣΟΧΗ - ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΚΤΗ ****** Η φωτογραφία έχει ληφθεί χωρίς τη ρητή άδεια...

2 ΧΡΟΝΙΑ LOYAL CLUB ΜΕ ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΑΡΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟ ΤΟΝ DJ DELEASIS

Με ένα μοναδικό πάρτι και καλεσμένους τον DJ Deleasis και τον Stefano...

ΜΕ ΡΩΤΗΣΑΤΕ Κ’ ΜΕ ΡΩΤΑΤΕ ΓΙΑΤΙ (;;;) Κ’ ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΩ ΣΕ ΕΝΕΣΤΩΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ (αν και αυτός έχει πραγματική απήχηση εις την Αγγλική γλώσσα και όχι στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΓΩ ΠΡΕΣΒΕΥΩ !) !!!

Δέχομαι Χιλιάδες (πραγματικό γεγονός και όχι να’ χάμε να λέγαμε στο αγαπημένο της εποχής μας -μέσσεντζερ-) μηνύματα, άλλα σοβαρά και άλλα γελοία, προσπαθώ και απαντώ στα σοβαρά (μερικές φορές το24ωρο δεν φτάνει και ζητώ συγνώμη απ’ τα σοβαρά τυχόν αναπάντητά μου).
Αισθάνομαι σήμερα την ανάγκη να προσδιορίσω τα παρακάτω και δεν θέλω να κουράσω κανέναν, παραθέτω λοιπόν με πλήρη συνείδηση :
• πρωτίστως να τονίσω ότι πριν το 2012 που ίδρυσα τον ΘΕΣΜΟ, η σχέση μου με την πολιτική ήταν η εξής: στην Β’ Δημοτικού με έχρισε Πρόεδρο της Τάξης ο Δάσκαλος, έκτοτε εκλέχθηκα όλες τις χρονιές έως και την Γ’ Λυκείου Πρόεδρος όλων των τάξεων με μέσο ποσοστό το 80%, επιπρόσθετα στην Γ’
Λυκείου εκλέχθηκα και Πρόεδρος 15μελους με ποσοστό 97% (!!!) στην Φιλιππιάδα (μια περιοχή που απέχει λίγα μόλις χιλιόμετρα από την -ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ ΓΕΝΕΤΕΙΡΑ ΤΟΥ ΑΛ6- ) .
• Ίδρυσα το 2012 τον ΘΕΣΜΟ γιατί θέλω να πω Όχι στην Καταστροφή του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ
• Πήγα στα Συλλαλητήρια (και όσοι με γνωρίζετε καλά απορήσατε για την επιλογή μου, καθώς διαφωνώ κάθετα με αυτές τις ενέργειες, όπως διαφωνούσα υπερθετικά και με τους Εξαρτημένους Αγανακτισμένους των Πλατειών) για να δω κατάφατσα τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ !
• ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΠΑΝΜΑΚΕΔΟΝΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΤΩΝ «ΣΥΛΛ- ΑΛΗΤΗΡΙΩΝ» δεν υπάρχουν και είναι κατασκεύασμα (και γνωστές μόνο στις εδώ τάξεις) των μεγαλοκάναλων, των Χρυαυγιτών του Χίτλερ, των ΚΚΕδων του Στάλιν και των Αννέληδων του Αννίβα και των Θεμαϊκούδων, που μεταλλάσσονται και καπηλεύονται των Ελληνισμό και τον Πατριωτισμό με την ανοχή και την επιδότηση της βαθιάς Νομενκλατούρας …
• Πήγα σε όλα τα καλέσματα των -δήθεν πατριωτικών ενώσεων- επειδή είμαι από την φύση μου Δημοκράτης, μέσα σ’ αυτά τα καλέσματα όμως, γνώρισα έναν από τους ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, έναν Τυχάρπαστο των Βρυξελλών που μου εμφανίστηκε ως Ηπειρώτης (μιας και εγώ κατάγομαι από εκεί και είμαι ιδιαίτερα ευαίσθητος με τους Ευεργέτες …) και μάλιστα οι «πατριωτικές ενώσεις» παρουσίασαν αυτόν τον Τυχάρπαστο (Γιαννιώτη δήθεν) ως επιτελάρχη της ευρωπαϊκής ομογένειας, ο οποίος έχει πράγματι Ηπειρώτικο όνομα … όμως το όνομά του, το -Δήθεν Ηπειρώτικο-έχει λάθος τονισμό -τόνο (‘) και του λείπει και ένα -ν- κάπου στην μέση …
• Ζητάτε να διαγράψουμε στελέχη του ΘΕΣΜΟΣ που υποστηρίζουν τους ΝΑΖΙ της Χ.Α., αν αυτό βεβαιωθεί, υπόσχομαι πως θα γίνει πράξη, γιατί ο «ΘΕΣΜΟΣ» προγραμματικά λέει ΟΧΙ στους αλήτες, ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ !

Παρουσιάζω ένα πραγματικό από τα χιλιάδες μηνύματα που δέχομαι -αλλάζω μόνο το επώνυμο του εξαίρετου κυρίου και χρησιμοποιώ το μικρό του όνομα -δείτε την αυτούσια απάντησή μου καθώς με ρωτά για τυχόν ομοιότητες μου με τον Αλ6-:
«~~~Καλησπέρα αγαπητέ κύριε Γιώργο 

Δεν σας παρεξηγώ .

Εγώ είμαι παραγωγικό και πραγματικό μέλος της κοινωνίας μας.
Ουδεμία σχέση έχω με αυτούς τους τυχάρπαστους και ΠΡΟΔΟΤΕΣ, αν αυτό δεν φαίνεται και δεν είναι απόλυτα ευανάγνωστο, ίσως πρέπει να κάνω κάτι περισσότερο δυναμικό όμως γι’ αυτό θέλω την βοήθειά σας~~~».

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΣ
Τρίτη 3 Ιούλη 2018, από την Αθήνα των Χιλιετιών της Ανθρωπότητος!

ΓΡΑΨΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε το σχόλιό σας!
Εισάγετε το Όνομά σας

- ΔΙΑΦΗΜΙΣH -

Πρόσφατα Νέα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ισόβια για την ανθρωποκτονία της Τζωρτζίνας

***** ΠΡΟΣΟΧΗ - ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΚΤΗ ****** Η φωτογραφία έχει ληφθεί χωρίς τη ρητή άδεια...

2 ΧΡΟΝΙΑ LOYAL CLUB ΜΕ ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΑΡΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟ ΤΟΝ DJ DELEASIS

Με ένα μοναδικό πάρτι και καλεσμένους τον DJ Deleasis και τον Stefano Milato, γιόρτασαν τα 2 χρόνια...

«Γρηγορόσημα» και λοιπές «εξυπηρετήσεις» στην Διεύθυνση Μεταφορών Κιλκίς – 11 συλλήψεις

Στην δικογραφία που σχηματίστηκε για κατά περίπτωση εγκληματική οργάνωση περιλαμβάνει ακόμη 57 άτομαΚατά...

Συμβολικός αποκλεισμός της νότιας πύλης της ΔΕΘ – Αύριο στις 12 το αγροτικό συλλαλητήριο

Σε συμβολικό αποκλεισμό μισής ώρας, της νότιας πύλης του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης, προχώρησαν ομάδες αγροτών, εκφράζοντας...

Φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στη ΛΑΦ Κιλκίς (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023 πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στη ΛΑΦ Κιλκίς. Μικροί...
- ΔΙΑΦΗΜΙΣH -

Στην ίδια κατηγορία