Τιμάς ή Σιωπάς

                                  
Την 4η Νοεμβρίου του 1944, λίγες ημέρες μετά την αποχώρηση και του τελευταίου Γερμανού στρατιώτη, στο Κιλκίς δόθηκε η ύστατη μάχη των Ελλήνων πατριωτών ενάντια στις ορδές βαρβάρων κομμουνιστο-συμμοριτών Ελλαδιτών, Βουλγάρων, Αλβανών και Γιουγκοσλάβων, που σκοπό είχαν να ενταχθεί η βορ.Ελλάδα στο Ανατολικό Μπλοκ.

Στην μάχη ελάχιστοι οι νεκροί, όμως παραδόθηκαν και με συνοπτικές διαδικασίες σε δυο εβδομάδες εκτελέστηκαν με αξίνες και κονσερβοκούτια 7.500 άτομα και επιπλέον μέλη των οικογενειών τους που συνέλαβαν οι συμμορίτες στα σπίτια τους για την απόδοση της συλλογικής-οικογενειακής ευθύνης που μέχρι σήμερα πιστεύουν.
Αυτά όμως είναι Ιστορικά γεγονότα και είναι ξεκάθαρα.

Αυτό που είναι θολό είναι ο τρόπος που αντιμετωπίζουν τα πολιτικά κόμματα τα γεγονότα αλλά και τους χιλιάδες νεκρούς.

Η Νέα Δημοκρατία ποτέ δεν άφηνε να παραστούν στις τελετές μνήμης Βουλευτές της που χαρακτήρισε «Εορτές μίσους» πλήρη ταύτιση δηλαδή με το ΚΚΕ.
Από το 2012 όμως που μπήκε η Χρυσή Αυγή στην βουλή και άρχισαν να πηγαίνουν οι εν ενεργεία βουλευτές της στην εκδήλωση στον λόφο 44, έτρεξαν να προλάβουν να φανούν και βουλευτές και πολιτευτές της ΝΔ.

Εγώ ως βουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, κάθε χρόνο, μαζί με πλήθος νεολαίων παραβρίσκομαι στις εκδηλώσεις τιμής και μνήμης. Βέβαια στην εκδήλωση πηγαίνω από 6 ετών μιας και το Νέο Αγιονέρι έχει 147 νεκρούς που σφαγιάσθηκαν σε ηλικίες, από αγέννητο μωρό στην κοιλιά της μάνας του έως και 97 ετών υπέργηρο στην αναπηρική καρέκλα του.
Πέρυσι και με την κυβερνητική προοπτική που διαφαινόταν για την Νέα Δημοκρατία, έπεσε απαγορευτικό στον Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Γ.Γεωργαντά και στον πολιτευτή Κ.Κιλτίδη και με διάφορες προφάσεις ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΑΝ να φανούν στην τελετή μνήμης, αποκαλύπτοντας περίτρανα τα φοβικά τους και ενοχικά σύνδρομα ως ψευτοδεξιά παράταξη, που σκύβει το κεφάλι στο ΚΚΕ, το χαϊδεύει, το νομιμοποιεί και φυσικά δηλώνει ο πρόεδρος του Μητσοτάκης, ότι «ΤΙΜΑΕΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ»
Φέτος λοιπόν θα δούμε αν θα έρθει βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στον Λόφο 44 να καταθέσει στεφάνι εις μνήμην των σφαγιασθέντων  Ελλήνων ή θα σκεφτεί ότι η ΝΔ τα θεωρεί αυτά «εορτές μίσους»
Η Χρυσή Αυγή θα είναι εκεί και θα καταθέσει στεφάνι όπως κάθε χρόνο, άσχετα με το αν είναι ή όχι στην βουλή.
Ή θα τιμάς τους νεκρούς ή θα σιωπάς και απλά θα κλέβεις ψήφους.


Χατζησάββας Κ Χρήστος
Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή
τ.βουλευτής Κιλκίς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου