ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΝΕΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΙΛΚΙΣ ΣΤΟΥΣ ΕΚΛΕΓΕΝΤΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ Π.Ε. ΚΙΛΚΙΣ

Συγχαίρω θερμά τον Γιώργο Γεωργαντά, την ΕιρήνηΑγαθοπούλου και τον Γιώργο Φραγγίδη για την εκλογή τους στο Ελληνικό Κοινοβούλιο και τους εύχομαι καλή δύναμη και κάθε επιτυχία στο δύσκολο και απαιτητικό έργο τους. 

Πιστεύω ότι οι εκλεγέντες βουλευτές της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς θα υπηρετήσουν με αίσθημα υψηλής ευθύνης και καθήκοντος τα συμφέροντα του τόπου και θα αξιοποιήσουν παραγωγικά τη θητεία τους στη νέα κοινοβουλευτική περίοδο.
Το Κιλκίς πρέπει να πάει Μπροστά και η θεσμική συμβολή των νέων βουλευτών, της νέας Δημοτικής Αρχής Κιλκίς, των τοπικών φορέων και όλων ανεξαιρέτως των πολιτών προς αυτή την κατεύθυνση είναι και αδήριτη ανάγκη και συνθήκη καθοριστική.
Προσβλέπω στη γόνιμη συνεργασία όλων για να πετύχουμε μαζί και την ανθοφορία και την καρποφορία κοινών στόχων, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι μας ενώνουν ο τόπος μας και οι άνθρωποί του.
Συγχαρητήρια αξίζουν και στους υποψηφίους όλων των πολιτικών σχηματισμών που έλαβαν μέρος στην εκλογική αναμέτρηση της 7ης Ιουλίου και έδωσαν έναν όμορφο και έντιμο αγώνα πολιτικών ιδεών και αξιοπρέπειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου