Στις εργασίες ενημερωτικής συνάντησης της Π.Ε.Δ.Κ.Μ. ο Δημήτρης Κυριακίδης

Ο νέος Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδηςσυμμετείχε χθες στην ενημερωτική συνάντηση τηςΠεριφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής
Μακεδονίας (Π.Ε.Δ.Κ.Μ.) με αντικείμενο τη διοικητική λειτουργία των Δήμων, στο νέο θεσμικό  πλαίσιο του Κλεισθένη, την οικονομική διαχείρισή τους και τα χρηματοδοτικά εργαλεία που προσφέρονται για την περαιτέρω ενίσχυσή τους.
Οι θεματικές που παρουσιάστηκαν στην εκδήλωση της Π.Ε.Δ.Κ.Μ. κάλυψαν το σύστημα της δημοτικής διακυβέρνησης και την εποπτεία του, ζητήματα οικονομικής διοίκησης συνυφασμένα με το μεσοπρόθεσμο προγραμματισμό και την αναδιοργάνωση των Δήμων καθώς και τα χρηματοδοτικά προγράμματα που μπορούν να αξιοποιήσουν οι τελευταίοι για να αντλήσουν χρήσιμους πόρους σε έργα υποδομής.
Τις εργασίες της συνάντησης, που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Ε.Τ.Α.Α.) στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου Grand Hotel Palace στη Θεσσαλονίκη,παρακολούθησαν και οι δημοτικοί σύμβουλοι του πλειοψηφήσαντος δημοτικού συνδυασμού ‘’Κιλκίς Μπροστά’’ Θεμιστοκλής Κοσμίδης, Γιώργος Μπαλάσκας και Γιάννης Χατζηαποστόλου.   


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου