Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣΟ συνδυασμός  ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ , ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας αλλά και στις προκλήσεις των καιρών ανακοινώνουν τους τομείς δράσεις τους.
Διεκδίκηση της ανταποδοτικότητας για τους φόρους που πληρώνουν οι κάτοικοι αυτής της Κοινότητας με μορφή Δημοτικών τελών. 

1. Ασφαλές οδικό δίκτυο των οικισμών αυτής της κοινότητας. Υγιεινό νερό με μηνιαίες μετρήσεις της ποιότητας του νερού και με συχνό καθαρισμό των δεξαμενών ύδρευσης. Βελτίωση και επέκταση εκεί που απαιτείται του φωτισμού των οδών . Ασφαλτοστρώσεις οδών όπου υπάρχει ανάγκη .  
2. Διεκδίκηση επιστροφής όλων των μηχανημάτων που κατείχε o πρώην Δήμος Δοϊράνης, δηλαδή του σκαπτικού μηχανήματος (JCB) των χορτοκοπτικών μηχανημάτων  όλων των τύπων ( αυτοκινούμενα ή χειροκίνητα) κ.τ.λ.
3. Επισκευή, συντήρηση και βελτίωση όλων των αθλητικών εγκαταστάσεων,  γηπέδου 5Χ5, γηπέδων τένις και του γυμναστηρίου.
4. Λήψη μέτρων αποτροπής παράνομων σταθμεύσεων των αυτοκινήτων και σε συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία λήψη όλων των απαραίτητων μέτρων  για την μείωση της εγκληματικότητας όπως οι επαναλαμβανόμενες  κλοπές οικιών στους οικισμούς μας .
Σύσταση ενεργειακής κοινότητας και κατασκευή φωτοβολταικού πάρκου για παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας με διεκδίκηση βελτίωσης  της γραμμής μέσης τάσης από τον ΔΕΔΔΗΕ και με απόδοση των κερδών σε ΟΛΟΥΣ τους κατοίκους αυτής της κοινότητας , συμπεριλαμβανομένων  της Κορυφής και της Δοϊράνης .
Θα διεκδικήσουμε  το θέμα της απόδοσης του νομοθετημένου τέλους για τις ανεμογεννήτριες στην τοπική κοινωνία και ΟΧΙ στον κεντρικό δήμο Κιλκίς .
Μετά από την  απαιτούμενη συντήρηση, καθαρισμό των χώρων και οποιονδήποτε απαιτούμενων εργασιών  θα επαναλειτουργήσουμε  το μουσείου εκθεμάτων της παλιάς εκκλησίας και το μουσείο λίμνης με παράλληλη διαφήμιση στα μέσα μαζικής ενημέρωσης. 
Επισκευή του Θεάτρου Δάσους ώστε να καταστεί λειτουργικός ο χώρος και παράδοση αυτού στον πολιτιστικό σύλλογο του Δροσάτου για περεταίρω δράσεις.
Διευκόλυνση των κατοίκων που ασχολούνται είτε με την γεωργία είτε με την κτηνοτροφία προκειμένου να διατηρηθεί  ο πρωτογενής τομέας  στην περιοχή μας. 
Οι ενεργοί πολίτες είμαστε εδώ, παρόντες με όλες μας τις δυνάμεις ενωμένοι σε έναν συνδυασμό που θα πρέπει να υπερβεί, να ξανασκύψει με σεβασμό στο λαό, να ακούσει, να ενεργήσει, να δώσει μάχες και με εντιμότητα και αποφασιστικότητα να προσπαθήσει να αλλάξει αυτόν τον τόπο . ( Η καλυτερη φωτογραφος ειναι και η 5 της παρεας μας Μαρία Σελβίδου) Καλη μας επιτυχια λοιπον!!

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ
1. Πολυχρονίδης Αλέκος του Νικολάου
2. Σελβίδου Μαρία του Τριαντάφυλλου 
3. Στεφανίδης Αντώνιος του Ευθυμίου
4. Τρούπης Σταύρος του Περικλή
5. Τσουλφαϊδου Κεσίδου Σοφία Ελισάβετ  του ΓεωργίουΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου