Άρθρο της Άννας Νικολαΐδου ενόψει των επικείμενων εκλογών

                                      Η εικόνα ίσως περιέχει: την Anna Nikolaidou, κοντινό πλάνο
Ένας αγώνας, αυτός των δημοτικών εκλογών, φτάνει στο τέλος του. Αλήθειες και ψέματα ρίχτηκαν στο τραπέζι ως ακόμα ένας προεκλογικός λόγος και οι συμπολίτες μας για ακόμα μία φορά θα βρεθούν στο δίλημμα θέτοντας το ερώτημα και τώρα τι; 
Τώρα η ώρα της Δημοκρατίας. 

Στα χέρια του πολίτη το μέλλον του, στα χέρια του πολίτη ο Δήμος μας για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, στα χέρια του πολίτη ένα χαρτάκι, η ψήφος μας. Αυτή η θαυμαστή δύναμη της ψήφου που θα καθορίσει την επόμενη μέρα, την ψήφο που θα δείξει ποιοι τελικά είμαστε.
Από βάθους καρδιάς σας λέω να μην με επιλέξετε αν δεν κατάφερα να σας πείσω για το ποια είμαι, ποια ψηφίζετε. Να μην με επιλέξετε γιατί αν δεν κατάφερα να σας πείσω για το ποια είμαι τότε δεν είμαι άξια να σας εκπροσωπήσω.
Αν όμως άγγιξα το μυαλό και την ψυχή σας, αν ο λόγος μου είναι και η δική σας αλήθεια, τότε από βάθους καρδίας θα ήθελα να με εμπιστευτείτε. Από βάθους καρδιάς θα ήθελα να με τιμήσετε με την ψήφο σας και να είστε απόλυτα βέβαιοι ότι θα σας το ανταποδώσω στο μέγιστο.
Αγαπητοί μου φίλοι, συνδημότες μου.
Σας ευχαριστώ όλους για την στήριξη που μου παρείχατε σε όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, σας ευχαριστώ γιατί δώσατε περιεχόμενο στη λέξη ελπίδα, σας ευχαριστώ γιατί με εμπιστευτήκατε δίνοντάς μου το δικαίωμα να σας κοιτάξω στα μάτια και να σας γνωρίσω.
Σας ευχαριστώ για όλα αυτά και σας λέω ένα πράγμα. Η Άννα μετά από αυτόν τον αγώνα δεν είναι και θα είναι ποτέ ποια ίδια γιατί ξέρω ότι δεν είμαι μόνη. Είμαστε όλοι μαζί, είμαστε πολλοί που έχουμε τους ίδιους προβληματισμούς, είμαστε πολλοί που απεχθανόμαστε την ξύλινη γλώσσα των πολιτικών, είμαστε πολλοί που μισούμε το ψέμα, που πληγωθήκαμε όλα τα προηγούμενα χρόνια από ΟΧΙ που έγιναν ΝΑΙ και ΝΑΙ που έγιναν ΟΧΙ, είμαστε πολλοί που έχουμε το ίδιο άγχος για κάθε επόμενη μέρα.
Είμαστε εμείς, οι πολίτες του Δήμου Κιλκίς που ξέρουμε τι σημαίνει να μπορείς και να σκέφτεσαι.
Νίκη μου η συμμετοχή σας.
Σας ευχαριστώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου