ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΙΛΚΙΣ ΣΟΥΛΗ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗ ΣΤΗ ΒΕΡΓΙΝΑ TV


Σε μια συνέντευξη εφ` όλης της ύλης, που έδωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς Αναστάσιος (Σούλης) Καζαντζίδης στη ΒΕΡΓΙΝΑ TV, αναφέρθηκε σε πλευρές του προγράμματος της δημοτικής παράταξης ΚΙΛΚΙΣ – ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.
Μιλώντας στην εκπομπή "ΤΑ ΛΕΜΕ" της δημοσιογράφου Χριστίνας Τζόρμπα, τη Δευτέρα 22 Απριλίου, ο κ. Καζαντζίδης υπογράμμισε ότι ο συνδυασμός της παράταξής του είναι πολυσυλλεκτικός, αποτελούμενος από άφθαρτα και δραστήρια μέλη, με χαρακτηριστικό γνώρισμα ότι τα περισσότερα είναι νέα στη κονίστρα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Αναφερόμενος στο πρόγραμμα της παράταξης, ο κ. Καζαντζίδης στάθηκε ιδιαίτερα σε ιδέες, προτάσεις και διεκδικήσεις, όπως η ίδρυση στο δήμο γραφείου αξιοποίησης των ευρωπαϊκών προγραμμάτων, τα έργα οδικών υποδομών όπως ο προαστιακός, η περαιτέρω αξιοποίηση των κτιριακών εγκαταστάσεων του ΤΕΙ, η απρόσκοπτη λειτουργία του Νοσοκομείου, η ίδρυση Βαλκανικού Κέντρου Διοίκησης της FRONTEX κ. α.
Ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς απαντώντας σε σχετική ερώτηση εξέφρασε την προσωπική του πικρία σχετικά με τη στήριξη του Γ. Γεωργαντά σε υποψήφιο δήμαρχο, αποδίδοντας προσωπικές ευθύνες στον βουλευτή για όσα συνέβησαν και συμβαίνουν στο χώρο της ΝΔ στο Κιλκίς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου