Το «τελευταίο αντίο» στον Πυρονόμο Δημήτρη Τσαλή (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Το τελευταίο αντίο στον πρόεδρο της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικών Σώματος Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας που έχασε τη ζωή του εν ώρα καθήκοντος.

Συγγενείς και φίλοι είπαν, μέσα σε κλίμα βαθιάς οδύνης, το τελευταίο αντίο στον 45χρονο πρόεδρο της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικών Σώματος Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Δημήτρη Τσαλή, που έχασε τη ζωή του χθες εν ώρα καθήκοντος, κατά τη διάρκεια κατάσβεσης φωτιάς στο Καλοχώρι.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε στον Ι.Ν Αγίου Ραφαήλ Μετεώρων.

Όπως μεταδίδει το life-events.gr, στην κηδεία παρευρέθηκαν εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου, όπως ο αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος, Σωκράτης Φάμελλος, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ και ευρωβουλευτής Μαρία Σπυράκη, ο βουλευτής της ΝΔ, Σταύρος Καλαφάτης κ.ά.

Ο εκλιπών γεννήθηκε το 1974 στη Ροδόπολη Σερρών, κατατάχθηκε στο Πυροσβεστικό Σώμα το 2001 ως δόκιμος Πυροσβέστης, υπηρετούσε στο 2ο Πυροσβεστικό Σταθμό Θεσσαλονίκης, ήταν έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών.

Συλλυπητήριο μήνυμα του Αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος για το θάνατο του Πυρονόμου Τσαλή Δημητρίου
Ως Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος θα ήθελα να εκφράσω τη βαθειά μου θλίψη και οδύνη για την απρόσμενη απώλεια του αξιόλογου και αγαπητού συναδέλφου Πυρονόμου Τσαλή Δημητρίου που έχασε τη ζωή του σήμερα κατά τη διάρκεια πυροσβεστικής επιχείρησης.
Όλοι εμείς οι πυροσβέστες εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια, τους συγγενείς και τους οικείους του αδικοχαμένου συναδέλφου και τους διαβεβαιώνουμε ότι θα τον θυμόμαστε για πάντα ως φωτεινό παράδειγμα υπηρεσιακής προσφοράς και προσήλωσης στο καθήκον
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου