Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΕΚΤΑΚΤΟ! ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΠΟΥ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ 16ΧΡΟΝΟΥ Γ#ΦΤΟΥ – ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΤΟ ΘΥΜΑ – ΕΚΡΥΘΜΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Must Read

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ισόβια για την ανθρωποκτονία της Τζωρτζίνας

***** ΠΡΟΣΟΧΗ - ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΚΤΗ ****** Η φωτογραφία έχει ληφθεί χωρίς τη ρητή άδεια...

2 ΧΡΟΝΙΑ LOYAL CLUB ΜΕ ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΑΡΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟ ΤΟΝ DJ DELEASIS

Με ένα μοναδικό πάρτι και καλεσμένους τον DJ Deleasis και τον Stefano...

Συνελήφθη αστυνομικός της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που φέρεται να πυροβόλησε εναντίον του 16χρονου, τα ξημερώματα στη Θεσσαλονίκη, κατά τη διάρκεια καταδίωξης.

Ο ανήλικος διακομίστηκε στο Ιπποκράτειο, όπου υποβλήθηκε σε πολύωρο χειρουργείο αφαίρεσης σφαίρας από το κεφάλι και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου.

Κατά πληροφορίες, από την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. προέκυψε η εμπλοκή του δικυκλιστή αστυνομικού στο αιματηρό περιστατικό και με εισαγγελική εντολή κρατείται. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο αστυνομικός αναμένεται να μεταφερθεί στον Εισαγγελέα με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας.

Την ίδια ώρα, στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο βρίσκονται συγγενείς του 16χρονου γ#φτου, ο οποίος τραυματίστηκε στο κεφάλι από σφαίρα μετά το περιστατικό με τους πυροβολισμούς και την καταδίωξη από τους αστυνομικούς τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Οργισμένοι για το συμβάν είναι οι συγγενείς του ανήλικου, ο οποίος δέχθηκε σφαίρα στο κεφάλι και χειρουργήθηκε άμεσα στο Ιπποκράτειο και πλέον δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Παράλληλα, νοσηλεύεται φρουρούμενος στην Εντατική του νοσοκομείου, ενώ ομάδα της ΟΠΚΕ έχει παραταχθεί στον προαύλιο χώρο, με το κλίμα να είναι τεταμένο από τις αντιδράσεις των συγγενών.

Υπενθυμίζεται πως ο νεαρός πήγε σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην οδό Μοναστηριού, περίπου στη 1:00 και αφού έβαλε καύσιμα στο ΙΧ του έφυγε δίχως να πληρώσει.

Αμέσως έγινε καταγγελία στην αστυνομία και το όχημα εντοπίστηκε από το περιπολικό στη Συμμαχική Οδό. Μετά από καταδίωξη ο οδηγός του ΙΧ αφού δεν σταμάτησε την πορεία του στα σήματα των αστυνομικών, επιχείρησε να εμβολίσει το περιπολικό και στην προσπάθειά του αυτή προσέκρουσε σε τοίχο.

Μάλιστα έπεσαν και πυροβολισμοί, ενώ ο οδηγός του οχήματος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, όπου και χειρουργήθηκε στο κεφάλι, μετά το τραύμα από τη σφαίρα.

Να σημειωθεί, πως από νωρίς το πρωί της Δευτέρας στο σημείο βρίσκεται κλούβα της αστυνομίας, ενώ το παρών έδωσε και εισαγγελέας που έχει αναλάβει την υπόθεση.

ΓΡΑΨΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε το σχόλιό σας!
Εισάγετε το Όνομά σας

- ΔΙΑΦΗΜΙΣH -

Πρόσφατα Νέα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ισόβια για την ανθρωποκτονία της Τζωρτζίνας

***** ΠΡΟΣΟΧΗ - ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΚΤΗ ****** Η φωτογραφία έχει ληφθεί χωρίς τη ρητή άδεια...

2 ΧΡΟΝΙΑ LOYAL CLUB ΜΕ ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΑΡΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟ ΤΟΝ DJ DELEASIS

Με ένα μοναδικό πάρτι και καλεσμένους τον DJ Deleasis και τον Stefano Milato, γιόρτασαν τα 2 χρόνια...

«Γρηγορόσημα» και λοιπές «εξυπηρετήσεις» στην Διεύθυνση Μεταφορών Κιλκίς – 11 συλλήψεις

Στην δικογραφία που σχηματίστηκε για κατά περίπτωση εγκληματική οργάνωση περιλαμβάνει ακόμη 57 άτομαΚατά...

Συμβολικός αποκλεισμός της νότιας πύλης της ΔΕΘ – Αύριο στις 12 το αγροτικό συλλαλητήριο

Σε συμβολικό αποκλεισμό μισής ώρας, της νότιας πύλης του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης, προχώρησαν ομάδες αγροτών, εκφράζοντας...

Φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στη ΛΑΦ Κιλκίς (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023 πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στη ΛΑΦ Κιλκίς. Μικροί...
- ΔΙΑΦΗΜΙΣH -

Στην ίδια κατηγορία