Τετάρτη, 17 Αυγούστου, 2022

ΧΕΡΣΟ: 7 ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ. ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ…

Must Read

Είπα να κάνω υπομονή 4 μέρες, πριν γράψω αυτό το άρθρο για έναν και μόνο λόγο. Για να ακούσω τις απόψεις του κόσμου και να δω μήπως αρχίσουν να φωνάζουν κόσμο για καταθέσεις. Ξέρετε τι εννοώ, όπως με είχατε εμένα πέρυσι 3 ώρες και με ανακρίνατε προσπαθώντας να μπλέξετε εμένα και την οικογένεια μου σε ένα βρώμικο παιχνίδι μέσω ψεμάτων. Θυμάμαι τις παλικαριές της τάξεως << Γιατί δεν τον κυνήγησες >> ή το κορυφαίο << Μήπως τον καλύπτεις επειδή είναι γνωστός σου >> και δεκάδες άλλα, που ακόμη και σήμερα τα θεωρώ ψευτομαγκιές και γελοιότητες.

Σε μια από τις καταθέσεις που δόθηκαν τότε και δεν θα μπω σε παραπάνω λεπτομέρειες, κάποιος σας φώναζε << Αν δεν ήταν το παλικάρι σήμερα θα μιλούσαμε για μεγάλες καταστροφές >>. Φυσικά δεν ξεχνάω και τους νόμους που βγάλατε εκείνη την ημέρα από το μυαλό σας, για παράδειγμα ότι απαγορεύεται η παρουσία δικηγόρου. Αλλά σας κατανοώ απολύτως. Αν υπήρχε δικηγόρος και άκουγε τις απειλές σας προς το πρόσωπο μου, τα ψέματα σας και άλλα πολλά, σήμερα κάποιοι ακόμη θα έκλαιγαν. Δεν είμαι όμως άνθρωπος που θα κάτσω να προκαλέσω ζημιά σε κάποιον ο οποίος απλώς δεν ξέρει να κάνει την δουλειά του ή είναι ακατάλληλος για αυτή.

Εγώ θα κάνω απλώς μία ερώτηση. Την Παρασκευή μπήκαν ταυτόχρονα πάνω από 7 φωτιές στο Χέρσο σε διαφορετικά σημεία, με ξεκάθαρο σκοπό να προκαλέσουν ζημιές. Κάηκαν ξερά χόρτα, δέντρα, κόντεψε να καεί ένας ελαιώνας και ένα φωτοβολταϊκό πάρκο δεν κάηκε από καθαρή τύχη. Καταλαβαίνετε έστω και στο ελάχιστο τι θα μπορούσε να συμβεί;

Ας αφήσουμε επιτέλους σε αυτή την χώρα τα εφέ και ας προσπαθήσουμε επιτέλους για το κοινό καλό. Αλλά ξέχασα. Τι σας λέω και εσάς όλους τώρα…….

ΓΡΑΨΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε το σχόλιό σας!
Εισάγετε το Όνομά σας

- ΔΙΑΦΗΜΙΣH -

Πρόσφατα Νέα

ΧΕΡΣΟ: 7 ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ. ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ…

Είπα να κάνω υπομονή 4 μέρες, πριν γράψω αυτό το άρθρο για έναν και μόνο λόγο. Για...

Το σχέδιο αξιοποίησης του Λόφου Αγίου Γεωργίου

Έχουν περάσει πάνω από 10 χρόνια από τότε που ξεκίνησαν οι συζητήσεις για την αξιοποίηση του Λόφου...

Θρήνος στο Κιλκίς για τους δυο νεκρούς σε τροχαίο

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στο Κιλκίς για το θάνατο των δυο ανδρών στο τρομακτικό τροχαίο που προκλήθηκε όταν κοπάδι...

Ανατίναξαν το ATM στο Χέρσο. Απέτυχε η απόπειρα διάρρηξης

Απόπειρα διάρρηξης πραγματοποιήθηκε σήμερα στις 3:30 στο ATM του Χέρσου. Οι ληστές παραβίασαν την πόρτα από το...
- ΔΙΑΦΗΜΙΣH -

Στην ίδια κατηγορία