Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ

Must Read

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ισόβια για την ανθρωποκτονία της Τζωρτζίνας

***** ΠΡΟΣΟΧΗ - ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΚΤΗ ****** Η φωτογραφία έχει ληφθεί χωρίς τη ρητή άδεια...

2 ΧΡΟΝΙΑ LOYAL CLUB ΜΕ ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΑΡΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟ ΤΟΝ DJ DELEASIS

Με ένα μοναδικό πάρτι και καλεσμένους τον DJ Deleasis και τον Stefano...
Φωτογραφία αρχείου

Έχει πάνω από 1 μήνα που βλέπουμε συνεχώς την εκκλησία, τους Δήμους, ανθρωπιστικές οργανώσεις και άλλους πολλούς να στέλνουν συνεχώς ανθρωπιστική βοήθεια στην Ουκρανία. Ωστόσο όπως έχω πει χιλιάδες φορές, βοηθάμε ως χώρα πάντα τους ξένους και αφήνουμε στην μοίρα τους, όλους τους συμπολίτες μας.

Καθώς περπατούσα επί της οδού Ν.Παναγιώτου στο Κιλκίς, είδα ένα γραφείο με γνώριμους ανθρώπους για εμένα. Μπήκα να τους χαιρετήσω, να τους ευχηθώ για το Πάσχα και να τους ρωτήσω τι γίνεται με αυτούς και όλους τους συναδέλφους τους υγειονομικούς, οι οποίοι είναι σε αναστολή εδώ και σχεδόν 1 χρόνο .

Αυτοί χαμογέλασαν και μου είπαν πως αυτός είναι ο λόγος που βρίσκονται εκεί. Ξαφνιάστηκα και τους ρώτησα τι εννοούσαν. Η συζήτηση κράτησε πάνω από μία ώρα. Ενημερώθηκα αναλυτικά για το τι ακριβώς έκαναν εκεί, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και πολλά άλλα θέματα.

Από όλη την συζήτηση κράτησα 2 πράγματα. Το πρώτο είναι κάτι το οποίο το θεωρώ πραγματικά γελοίο. Υπάρχει νοσηλευτής ο οποίος με την τωρινή νομοθεσία και τον εμβολιασμό που έχει πραγματοποιήσει, δεν μπορεί να πιει καφέ θεωρώντας τον ανεμβολίαστο αλλά μπορεί να πάει στην ΜΕΘ και να κάνει ακτινογραφίες. Κάτι δεν πάει καλά, δεν νομίζετε;

Το δεύτερο και πιο σημαντικό που θα κρατήσω είναι ότι αυτή την στιγμή, υπάρχουν στο Κιλκίς πάνω από 55 οικογένειες ανεμβολίαστων υγειονομικών σε αναστολή, οι οποίοι δεν έχουν κανένα εισόδημα εδώ και σχεδόν 1 χρόνο και παράλληλα για αυτούς δεν νοιάζεται κανένας.

Ευθύνες έχουν όλοι. Σύλλογοι, εκκλησία, Δήμος, ανθρωπιστικές οργανώσεις και άλλοι πολλοί. Όλοι μαζεύουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για πρόσφυγες, για να στείλουν στην Ουκρανία και όπου αλλού τους ζητηθεί για να είναι <<ανθρωπιστές>>. Τους υγειονομικούς σε αναστολή που τους είπαν εμβόλιο ή πείνα ποιος θα τους βοηθήσει; Νοιάζεται άραγε κάποιος ή το θέμα δεν είναι πιασάρικο; Το μόνο που θα πω είναι ΝΤΡΟΠΗ σε όλους τους ψεύτικους και δήθεν εθελοντές που βοηθούν επιλεκτικά μόνο για τα μάτια του κόσμου. Πρέπει επιτέλους κάποιος να ενδιαφερθεί και για του Έλληνες που πεινάνε.

Όποιος θέλει μπορεί να περάσει από την Ν.Παναγιώτου 27 και να δει με τα ίδια του τα μάτια την προσπάθεια που κάνουν κάποιοι άνθρωποι ώστε να μαζευτούν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για να κάνουν οι συνάδελφοι τους υγειονομικοί ένα πιο ανθρώπινο Πάσχα. Εννοείτε πως οποιαδήποτε δωρεά θέλει και μπορεί κάποιος είναι δεκτή και αναγκαία.

ΓΡΑΨΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε το σχόλιό σας!
Εισάγετε το Όνομά σας

- ΔΙΑΦΗΜΙΣH -

Πρόσφατα Νέα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ισόβια για την ανθρωποκτονία της Τζωρτζίνας

***** ΠΡΟΣΟΧΗ - ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΚΤΗ ****** Η φωτογραφία έχει ληφθεί χωρίς τη ρητή άδεια...

2 ΧΡΟΝΙΑ LOYAL CLUB ΜΕ ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΑΡΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟ ΤΟΝ DJ DELEASIS

Με ένα μοναδικό πάρτι και καλεσμένους τον DJ Deleasis και τον Stefano Milato, γιόρτασαν τα 2 χρόνια...

«Γρηγορόσημα» και λοιπές «εξυπηρετήσεις» στην Διεύθυνση Μεταφορών Κιλκίς – 11 συλλήψεις

Στην δικογραφία που σχηματίστηκε για κατά περίπτωση εγκληματική οργάνωση περιλαμβάνει ακόμη 57 άτομαΚατά...

Συμβολικός αποκλεισμός της νότιας πύλης της ΔΕΘ – Αύριο στις 12 το αγροτικό συλλαλητήριο

Σε συμβολικό αποκλεισμό μισής ώρας, της νότιας πύλης του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης, προχώρησαν ομάδες αγροτών, εκφράζοντας...

Φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στη ΛΑΦ Κιλκίς (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023 πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στη ΛΑΦ Κιλκίς. Μικροί...
- ΔΙΑΦΗΜΙΣH -

Στην ίδια κατηγορία