Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου, 2022

ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ

Must Read

Βίκτορ Όρμπαν: Στο πλευρό των Μελόνι – Σαλβίνι – Μπερλουσκόνι

Πιστός στο πατριωτικό του δρόμο ο Ούγγρος πρωθυπουργός Βίκτορ Όρμπαν έσπευσε να...

Πέθανε η βασίλισσα Ελισάβετ σε ηλικία 96 ετών – Θρήνος στη Μεγάλη Βρετανία

Ήδη στο στο εξοχικό της βασίλισσας Ελισάβετ, όπου αναπαύεται η μονάρχης, έχουν μεταβεί ο πρίγκιπας Κάρολος,...

FERROSODA

Άλλη μια ευρεσιτεχνία του Σώφλου Φώτιου, συνιδιοκτήτη της Bioefo pcc, πήρε σάρκα...
Φωτογραφία αρχείου

Έχει πάνω από 1 μήνα που βλέπουμε συνεχώς την εκκλησία, τους Δήμους, ανθρωπιστικές οργανώσεις και άλλους πολλούς να στέλνουν συνεχώς ανθρωπιστική βοήθεια στην Ουκρανία. Ωστόσο όπως έχω πει χιλιάδες φορές, βοηθάμε ως χώρα πάντα τους ξένους και αφήνουμε στην μοίρα τους, όλους τους συμπολίτες μας.

Καθώς περπατούσα επί της οδού Ν.Παναγιώτου στο Κιλκίς, είδα ένα γραφείο με γνώριμους ανθρώπους για εμένα. Μπήκα να τους χαιρετήσω, να τους ευχηθώ για το Πάσχα και να τους ρωτήσω τι γίνεται με αυτούς και όλους τους συναδέλφους τους υγειονομικούς, οι οποίοι είναι σε αναστολή εδώ και σχεδόν 1 χρόνο .

Αυτοί χαμογέλασαν και μου είπαν πως αυτός είναι ο λόγος που βρίσκονται εκεί. Ξαφνιάστηκα και τους ρώτησα τι εννοούσαν. Η συζήτηση κράτησε πάνω από μία ώρα. Ενημερώθηκα αναλυτικά για το τι ακριβώς έκαναν εκεί, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και πολλά άλλα θέματα.

Από όλη την συζήτηση κράτησα 2 πράγματα. Το πρώτο είναι κάτι το οποίο το θεωρώ πραγματικά γελοίο. Υπάρχει νοσηλευτής ο οποίος με την τωρινή νομοθεσία και τον εμβολιασμό που έχει πραγματοποιήσει, δεν μπορεί να πιει καφέ θεωρώντας τον ανεμβολίαστο αλλά μπορεί να πάει στην ΜΕΘ και να κάνει ακτινογραφίες. Κάτι δεν πάει καλά, δεν νομίζετε;

Το δεύτερο και πιο σημαντικό που θα κρατήσω είναι ότι αυτή την στιγμή, υπάρχουν στο Κιλκίς πάνω από 55 οικογένειες ανεμβολίαστων υγειονομικών σε αναστολή, οι οποίοι δεν έχουν κανένα εισόδημα εδώ και σχεδόν 1 χρόνο και παράλληλα για αυτούς δεν νοιάζεται κανένας.

Ευθύνες έχουν όλοι. Σύλλογοι, εκκλησία, Δήμος, ανθρωπιστικές οργανώσεις και άλλοι πολλοί. Όλοι μαζεύουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για πρόσφυγες, για να στείλουν στην Ουκρανία και όπου αλλού τους ζητηθεί για να είναι <<ανθρωπιστές>>. Τους υγειονομικούς σε αναστολή που τους είπαν εμβόλιο ή πείνα ποιος θα τους βοηθήσει; Νοιάζεται άραγε κάποιος ή το θέμα δεν είναι πιασάρικο; Το μόνο που θα πω είναι ΝΤΡΟΠΗ σε όλους τους ψεύτικους και δήθεν εθελοντές που βοηθούν επιλεκτικά μόνο για τα μάτια του κόσμου. Πρέπει επιτέλους κάποιος να ενδιαφερθεί και για του Έλληνες που πεινάνε.

Όποιος θέλει μπορεί να περάσει από την Ν.Παναγιώτου 27 και να δει με τα ίδια του τα μάτια την προσπάθεια που κάνουν κάποιοι άνθρωποι ώστε να μαζευτούν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για να κάνουν οι συνάδελφοι τους υγειονομικοί ένα πιο ανθρώπινο Πάσχα. Εννοείτε πως οποιαδήποτε δωρεά θέλει και μπορεί κάποιος είναι δεκτή και αναγκαία.

ΓΡΑΨΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε το σχόλιό σας!
Εισάγετε το Όνομά σας

- ΔΙΑΦΗΜΙΣH -

Πρόσφατα Νέα

Βίκτορ Όρμπαν: Στο πλευρό των Μελόνι – Σαλβίνι – Μπερλουσκόνι

Πιστός στο πατριωτικό του δρόμο ο Ούγγρος πρωθυπουργός Βίκτορ Όρμπαν έσπευσε να...

Πέθανε η βασίλισσα Ελισάβετ σε ηλικία 96 ετών – Θρήνος στη Μεγάλη Βρετανία

Ήδη στο στο εξοχικό της βασίλισσας Ελισάβετ, όπου αναπαύεται η μονάρχης, έχουν μεταβεί ο πρίγκιπας Κάρολος, η σύζυγός του Καμίλα αλλά...

FERROSODA

Άλλη μια ευρεσιτεχνία του Σώφλου Φώτιου, συνιδιοκτήτη της Bioefo pcc, πήρε σάρκα και οστά.

Κιλκίς: Πέντε παλιές χειροβομβίδες παράτησε άγνωστος σε κεντρικό δρόμο της πόλης

Αναστάτωση προκάλεσε στους κατοίκους του Κιλκίς η πληροφορία για τον εντοπισμό πέντε χειροβομβίδων και 13 φυσιγγίων σε...

Ρεύμα: Απογειώθηκαν οι χρεώσεις των προμηθευτών τον Σεπτέμβριο – Οι τιμές ανά εταιρεία

Σε υψηλά επίπεδα, διαμορφώνονται τα ονομαστικά τιμολόγια ρεύματος για τον Σεπτέμβριο που ανακοινώνουν από αργά χθες το βράδυ οι προμηθευτές. Οι χρεώσεις κινούνται σε επίπεδα άνω...
- ΔΙΑΦΗΜΙΣH -

Στην ίδια κατηγορία