Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Λευτέρης Αβραμάκης: «Άνευ λογικής και σίγουρα αναποτελεσματικά σε ότι αφορά την πανδημία τα νέα μέτρα της κυβέρνησης, φέρνουν σε ακόμη πιο δύσκολη θέση την κοινωνία και τη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα»

Must Read

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ισόβια για την ανθρωποκτονία της Τζωρτζίνας

***** ΠΡΟΣΟΧΗ - ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΚΤΗ ****** Η φωτογραφία έχει ληφθεί χωρίς τη ρητή άδεια...

2 ΧΡΟΝΙΑ LOYAL CLUB ΜΕ ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΑΡΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟ ΤΟΝ DJ DELEASIS

Με ένα μοναδικό πάρτι και καλεσμένους τον DJ Deleasis και τον Stefano...

Ο Βουλευτής Σερρών του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Λευτέρης Αβραμάκης, σχολιάζοντας τα νέα μέτρα της κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της πανδημίας τόνισε:
«Η κυβέρνηση έχασε εντελώς τον έλεγχο της πανδημίας. Με ημίμετρα και ανεπαρκή μέτρα, κυρίως τιμωρητικά για τους ανεμβολίαστους προσπαθεί να διαχειριστεί την κατάσταση. Τα νοσοκομεία και συνολικά το ΕΣΥ καταρρέουν χωρίς προσλήψεις γιατρών και με τις αναστολές εργασίας να δυσχεραίνουν περαιτέρω την κατάσταση, οι κλινικές ΜΕΘ αλλά και οι απλές κλίνες είναι γεμάτες και τα κρούσματα κάθε μέρα σπάνε νέο ρεκόρ, ενώ το εμβολιαστικό πρόγραμμα έχει βαλτώσει. Για την κυβέρνηση ο ιός κολλάει στην Εστίαση, στο Λιανεμπόριο, στις Υπηρεσίες και τις Τράπεζες αλλά δεν κολλάει στα Μ.Μ.Μ (μετρό, λεωφορεία, τρόλει κ.α,), στα Σούπερ Μάρκετ και στις Εκκλησίες. Η κυβέρνηση της ΝΔ μεταβιβάζει τις ευθύνες της στους έμπορους, τους επαγγελματίες, τους βιοτέχνες και τους εστιάτορες που καλούνται να λειτουργήσουν ως ελεγκτικός μηχανισμός, να πληρώσουν το κόστος, το τίμημα και το μάρμαρο των κυβερνητικών μέτρων. Η Οικονομία μπορεί να μην κλείνει, αλλά περιορίζεται και συρρικνώνεται η δραστηριότητα της. Δυστυχώς η κυβέρνηση πλέον παίζει το χαρτί του κοινωνικού αυτοματισμού και της “ανοσίας της αγέλης” με μεγάλο κοινωνικό και οικονομικό κόστος για τους πολίτες. Είναι ολοφάνερη η παντελής έλλειψη ενός συνολικού σχεδίου αντιμετώπισης της πανδημίας. Με ένα ανίδεο για θέματα υγείας υπουργό, με μια επιστημονική επιτροπή έρμαιο των οδηγιών του Μαξίμου να συμμετέχει στο δημόσιο διάλογο, χωρίς τεκμηριωμένες θέσεις και επιχειρήματα που να πείθουν για την αναγκαιότητα των μέτρων και του εμβολιασμού, η χώρα έχοντας ήδη χάσει περισσότερους από 16000 πολίτες, βιώνει μια τραγωδία που μεγεθύνεται καθημερινά.
Η αποτυχία της κυβέρνησης είναι πλέον οριστική. Η ανικανότητά της αυταπόδεικτη. Η άρνησή της να αποδεχτεί την πρόταση του Αλέξη Τσίπρα για σύσταση ολιγομελούς επιστημονικής ομάδας κοινής αποδοχής από όλα τα κόμματα, προκειμένου αυτή χωρίς πολιτικές σκοπιμότητες και πιέσεις, να εισηγηθεί τα αναγκαία μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας μέτρα που εν συνεχεία θα αποδεχτούν στο σύνολό τους όλες οι πολιτικές δυνάμεις ώστε να μην χρεωθεί η κυβέρνηση το πολιτικό κόστος, καταδεικνύει δυστυχώς ότι αυτή η ΝΔ είναι πλέον επικίνδυνη. Η κυβέρνηση έχει ήδη αρνηθεί τρεις φορές τη συνεννόηση και τη συστράτευση όλων, την επιλογή κατάλληλου Υπουργού Υγείας κοινής αποδοχής και την ουσιαστική ενίσχυση των Νοσοκομείων ώστε να μπορούν να ανταπεξέλθουν».

ΓΡΑΨΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε το σχόλιό σας!
Εισάγετε το Όνομά σας

- ΔΙΑΦΗΜΙΣH -

Πρόσφατα Νέα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ισόβια για την ανθρωποκτονία της Τζωρτζίνας

***** ΠΡΟΣΟΧΗ - ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΚΤΗ ****** Η φωτογραφία έχει ληφθεί χωρίς τη ρητή άδεια...

2 ΧΡΟΝΙΑ LOYAL CLUB ΜΕ ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΑΡΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟ ΤΟΝ DJ DELEASIS

Με ένα μοναδικό πάρτι και καλεσμένους τον DJ Deleasis και τον Stefano Milato, γιόρτασαν τα 2 χρόνια...

«Γρηγορόσημα» και λοιπές «εξυπηρετήσεις» στην Διεύθυνση Μεταφορών Κιλκίς – 11 συλλήψεις

Στην δικογραφία που σχηματίστηκε για κατά περίπτωση εγκληματική οργάνωση περιλαμβάνει ακόμη 57 άτομαΚατά...

Συμβολικός αποκλεισμός της νότιας πύλης της ΔΕΘ – Αύριο στις 12 το αγροτικό συλλαλητήριο

Σε συμβολικό αποκλεισμό μισής ώρας, της νότιας πύλης του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης, προχώρησαν ομάδες αγροτών, εκφράζοντας...

Φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στη ΛΑΦ Κιλκίς (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023 πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στη ΛΑΦ Κιλκίς. Μικροί...
- ΔΙΑΦΗΜΙΣH -

Στην ίδια κατηγορία