Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Πότε θα καταργηθεί η απαγόρευση κυκλοφορίας – Τι θα γίνει με τη μουσική στην εστίαση

Must Read

Εντός του καλοκαιριού αναμένεται να καταργηθεί το μέτρο της απαγόρευσης κυκλοφορίας κατά τη διάρκεια της νύχτας, όπως δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στην εκπομπή “Πρωινοί Τύποι” στον ΑΝΤ1. Συγκεκριμένα, σε ό,τι αφορά το ωράριο απαγόρευσης κυκλοφορίας, ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε ότι από τις αρχές Ιουνίου, εφόσον η πανδημία ακολουθήσει πτωτική πορεία την επόμενη εβδομάδα, θα μπορέσουμε να συζητήσουμε μια περαιτέρω διεύρυνση του ωραρίου μετά τις 00:30. “Κάποια στιγμή μέσα στο καλοκαίρι θα υπάρχει και η πλήρης άρση προφανώς” τόνισε.

Σε ό,τι αφορά τους γάμους και τις δεξιώσεις, είπε: “Στα catering και στις δεξιώσεις θέλουμε να δουλεύουν οι άνθρωποι με τους όρους της εστίασης. Αν υπάρχουν μεγάλοι χώροι, δεν υπάρχει λόγος να υπάρχει περιορισμός στα άτομα. Αυτή είναι η πάγια θέση του υπουργείου, αλλά η επιτροπή είναι αυτή που αποφασίζει”.

Για τη μουσική στην εστίαση

“Χθες με δική μου απόφαση, εμείς από το υπουργείο Ανάπτυξης, δεν συμμετείχαμε καθόλου στη συνεδρίαση της επιτροπής των λοιμωξιολόγων. Ο λόγος που δεν μπήκαμε ήταν διότι υπήρχε την Τετάρτη και την Πέμπτη μια σχετική αύξηση των κρουσμάτων -ή όπως το είπε η κ. Παπαευαγγέλου μείωση, αλλά όχι με τον ρυθμό που θα θέλαμε- που είχε προκαλέσει μια μεγάλη ανησυχία στην επιτροπή. Κι εγώ δεν ήθελα να ξαναμπούμε στην επιτροπή και να θέσουμε ξανά μια σειρά θεμάτων, όπως αυτό, και πάλι να εισπράξουμε αρνητική απάντηση. Θα περιμένουμε να περάσουν 3-4 μέρες, να δουν πως θα πάνε τα κρούσματα. Εγώ είμαι αισιόδοξος, πλέον είμαστε σταθερά πάνω από 120-130.000 εμβολιασμούς κι αυτό δεν είναι δυνατόν να μην έχει επίπτωση στην πανδημία” είπε ο υπουργός Ανάπτυξης.

makeleio.gr

ΓΡΑΨΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε το σχόλιό σας!
Εισάγετε το Όνομά σας

- ΔΙΑΦΗΜΙΣH -

Πρόσφατα Νέα

2 ΧΡΟΝΙΑ LOYAL CLUB ΜΕ ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΑΡΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟ ΤΟΝ DJ DELEASIS

Με ένα μοναδικό πάρτι και καλεσμένους τον DJ Deleasis και τον Stefano...

«Γρηγορόσημα» και λοιπές «εξυπηρετήσεις» στην Διεύθυνση Μεταφορών Κιλκίς – 11 συλλήψεις

Στην δικογραφία που σχηματίστηκε για κατά περίπτωση εγκληματική οργάνωση περιλαμβάνει ακόμη 57 άτομαΚατά...

Συμβολικός αποκλεισμός της νότιας πύλης της ΔΕΘ – Αύριο στις 12 το αγροτικό συλλαλητήριο

Σε συμβολικό αποκλεισμό μισής ώρας, της νότιας πύλης του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης, προχώρησαν ομάδες αγροτών, εκφράζοντας...

Φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στη ΛΑΦ Κιλκίς (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023 πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στη ΛΑΦ Κιλκίς. Μικροί...

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΒΑΣΙΛΑΚΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 10 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΑΠΙΔΗ ΡΑΦΑΗΛ

Από τις εμφανίσεις του Θανάση Βασιλάκου στο Bodega Live Experience Αγαπημένο χρώμα; Μαύρο
- ΔΙΑΦΗΜΙΣH -

Στην ίδια κατηγορία