Πέμπτη, 23 Μαρτίου, 2023

Το eBay στηρίζει τις ελληνικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις -Το πλάνο

Must Read

Σιτηρά: «Καλπάζουν» οι ρωσικές εξαγωγές – Διπλάσιες από τα προπολεμικά επίπεδα

Τα ρωσικά αγροτικά προϊόντα δεν υπόκεινται σε κυρώσεις, όμως το εμπόριο είχε...

Η Σαββίδου Παρθένα (Νούλα) Πολιτευτής Ν. Κιλκίς στο 1ο Συνέδριο της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ

Γεια σας αγαπητοί σύνεδροι. Χαιρετίζω τον Πρόεδρο, τους βουλευτές, τα στελέχη και...

Η eBay και το BestPrice.gr ενώνουν τις δυνάμεις τους για την ενδυνάμωση του ηλεκτρονικού εμπορίου στην Ελλάδα, βοηθώντας ακόμα περισσότερες ελληνικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις να διευρύνουν την δραστηριότητά τους στην παγκόσμια αγορά.

Το όραμα για τις μικρομεσαιες επιχειρησεις
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, οι δύο εταιρίες μοιράζονται ένα κοινό όραμα: να στηρίξουν τους Έλληνες πωλητές να αναπτυχθούν στο διεθνές περιβάλλον μέσα από την προσαρμογή τους στη νέα ψηφιακή εποχή. Η πρωτοβουλία αυτή αποκτά ακόμη μεγαλύτερη αξία καθώς πραγματοποιείται στο πλαίσιο ιδιαίτερων συνθηκών, που διαμορφώθηκαν από την πανδημία του κορωνοϊού, αναδεικνύοντας την ανάγκη για ψηφιακό μετασχηματισμό και υιοθέτηση των πρακτικών του ηλεκτρονικού εμπορίου.

Μέσα από αυτή τη συνεργασία, η eBay σχεδιάζει να βοηθήσει περισσότερες από 2500 ελληνικές ΜμΕ που ανήκουν στο δίκτυο του BestPrice.gr, προσφέροντάς τους σημαντικά εφόδια για να ξεκινήσουν την εμπορική τους δραστηριότητα μέσα από την πλατφόρμα του, όπως εξατομικευμένη προσωπική υποστήριξη, χρήσιμα εργαλεία και οφέλη στον τομέα του marketing καθώς και καθοδήγηση στα επόμενα τους βήματα και την περαιτέρω ανάπτυξη τους. Στο πλαίσιο αυτό, το δίκτυο εμπόρων του BestPrice.gr θα έχει την ευκαιρία να λάβει ειδική υποστήριξη για να αναπτύξει την επιχείρησή του παγκοσμίως, προσεγγίζοντας ένα κοινό 185 εκατ. ενεργών αγοραστών από 190 αγορές ανά τον κόσμο.


Mία σελίδα για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις


Για την επικοινωνία της πρωτοβουλίας, το BestPrice.gr δημιούργησε μία δημόσια σελίδα για να αναδείξει τη συνεργασία και τα μοναδικά οφέλη της πρωτοβουλίας καθώς και μια ειδική σελίδα για τους πωλητές του, καλώντας τους να αξιοποιήσουν αυτή την μοναδική ευκαιρία. Τα δύο κανάλια οδηγούν σε ειδικό ιστότοπο στην πλατφόρμα της eBay, όπου ο κάθε πωλητής έχει την ευκαιρία να πραγματοποιήσει την εγγραφή του στο πρόγραμμα Growth, που πραγματοποιεί η εταιρία για τις ελληνικές επιχειρήσεις, και να λάβει μοναδικά οφέλη.

Ο Ilya Kretov, γενικός διευθυντής της eBay για τις αναδυόμενες αγορές υπογραμμίζει: «Η επιτυχία των νέων πωλητών που ξεκίνησαν να δραστηριοποιούνται μέσω της πλατφόρμας μας κατά τη διάρκεια του 2020, καθώς και των πωλητών που ήδη δραστηριοποιούνται στην πλατφόρμα μας, ενδυναμώνουν την πεποίθησή μας πως οι ελληνικές ΜμΕ μπορούν να επιτύχουν υψηλότερα επίπεδα πωλήσεων διεθνώς στο άμεσο μέλλον και στεκόμαστε στο πλευρό τους, ενισχύοντας την υποστήριξή μας προκειμένου να τις βοηθήσουμε να επιτύχουν αυτόν τον στόχο.

Σήμερα, πολλές επιχειρήσεις αντιμετωπίζουν σημαντικές προκλήσεις λόγω της παγκόσμιας υγειονομικής κρίσης του κορωνοϊού και χρειάζονται νέα κανάλια για να ενδυναμώσουν τις πωλήσεις τους και να διασφαλίσουν την συνέχιση της δραστηριότητάς τους, ανεξάρτητα από τους τρέχοντες περιορισμούς. Πιστοί στο όραμά μας, να προσφέρουμε οικονομικές ευκαιρίες στις ΜμΕ, είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την έναρξη της συνεργασίας μας με το BestPrice.gr, το κορυφαίο brand στον χώρο του Ηλεκτρονικού Εμπορίου και την κυρίαρχη υπηρεσία αναζήτησης προϊόντων και σύγκρισης τιμών στην Ελλάδα, στο πλαίσιο της οποίας θα προσφέρουμε χρήσιμα εργαλεία και οφέλη για περισσότερους από 2500 Έλληνες πωλητές προκειμένου να εξάγουν τα προϊόντα τους σε 185 εκατ. αγοραστές παγκοσμίως. Στο μέλλον, ελπίζουμε να διευρύνουμε το πεδίο της συνεργασίας μας, προσφέροντας ακόμα περισσότερα κανάλια υποστήριξης».


Ο Γιώργος Παπαδάκης, CEO της The Best Company S.A. για την συνεργασία με την eBay: «Η αποστολή μας είναι να προσφέρουμε την ευκαιρία σε όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη στον τομέα του Ηλεκτρονικού Εμπορίου να επιτύχουν τις πραγματικές τους δυνατότητες. Η στρατηγική συνεργασία ανάμεσα στο BestPrice.gr και την eBay, έναν από τους κορυφαίους και μεγαλύτερους ιστότοπους αγορών, θα μας δώσει τη δυνατότητα να στηρίξουμε τις προσπάθειες εξαγωγών των Ελλήνων εμπόρων. Είμαστε πολύ περήφανοι και ενθουσιασμένοι γι’ αυτή την πρωτοβουλία».

ΓΡΑΨΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε το σχόλιό σας!
Εισάγετε το Όνομά σας

- ΔΙΑΦΗΜΙΣH -

Πρόσφατα Νέα

Σιτηρά: «Καλπάζουν» οι ρωσικές εξαγωγές – Διπλάσιες από τα προπολεμικά επίπεδα

Τα ρωσικά αγροτικά προϊόντα δεν υπόκεινται σε κυρώσεις, όμως το εμπόριο είχε...

ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ Η ΒΕΡΓΙΝΑ ΚΥΠΡΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Σε «εμφύλιο» ο ΔΗΣΥ-«Υπόγεια Ρεύματα»  οδηγούν σε διάσπαση Ο αδικημένος Νεοφύτου, ο «πάρτα όλα» Χριστοδουλίδης...

Η Σαββίδου Παρθένα (Νούλα) Πολιτευτής Ν. Κιλκίς στο 1ο Συνέδριο της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ

Γεια σας αγαπητοί σύνεδροι. Χαιρετίζω τον Πρόεδρο, τους βουλευτές, τα στελέχη και φίλους της Ελληνικής Λύσης, οι...

Πέθανε ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος Γκλύξμπουργκ, ο οποίος νοσηλευόταν τις...
- ΔΙΑΦΗΜΙΣH -

Στην ίδια κατηγορία