Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Λευτέρης Αβραμάκης: «Το Κωπηλατοδρόμιο του Πεθελινού αποτελεί ένα αθλητικό asset για το Νομό Σερρών»

Must Read

Ο Βουλευτής Σερρών του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Λευτέρης Αβραμάκης, επισκέφθηκε το Σάββατο, 17 Μαΐου 2021, το Κωπηλατοδρόμιο του Πεθελινού, το οποίο αποτελεί τόσο για το Νομό μας, όσο και για την χώρα μας γενικότερα, ένα σύνολο πρότυπων αθλητικών εγκαταστάσεων, καθώς και έναν σημαντικό υδροβιότοπο. Κατά την επίσκεψή του συνάντησε εκεί τον Θεοδόση Κρέτση, Πρόεδρο του Ναυταθλητικού Περιβαλλοντικού Συλλόγου Πεθελινού «Κερκινίτις» και το μέλος του διοικητικού συμβουλίου και έφορο, Σταμάτη Σουλαρίκα, ενώ συνομίλησε και με τον προπονητή του Συλλόγου, Βασίλη Τσανταρλιώτη, παρακολουθώντας παράλληλα και την προπόνηση των νεαρών αθλητών του Συλλόγου. Τα μέλη του Δ.Σ. ενημέρωσαν τον Βουλευτή για την ιστορία του Συλλόγου, τις δράσεις που διοργανώνει με κορυφαία τη διοργάνωση πανελλήνιων αγώνων κωπηλατοδρομίας, τις διακρίσεις των αθλητών του Συλλόγου και τα σχέδια για τη μελλοντική ανάπτυξή του, αποδεικνύοντας πως πρόκειται για ανθρώπους με αγάπη για την Κωπηλασία και με όρεξη για δουλειά, συστατικά που συντέλεσαν στην μέχρι σήμερα επιτυχημένη πορεία του Συλλόγου και στην ενίσχυση των υποδομών του. Τονίστηκε, τέλος, κατά τη συζήτηση η σημαντική συμβολή του τέως Υπουργού της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργου Βασιλειάδη, με την εκταμίευση του ποσού των 150.000 € για τον καθαρισμό μέρους του στίβου του Κωπηλατοδρομίου, ενώ τέθηκε το ζήτημα της ανάγκης για την οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου, ώστε να προβεί στον εκ νέου καθαρισμό και τη συντήρηση του στίβου, καθώς και στην επέκταση του, αλλά και την εγκατάσταση κερκίδων στο μέλλον, ώστε να καταστεί μια αθλητική υποδομή με δυνατότητα φιλοξενίας διεθνών διοργανώσεων.

Ο Λευτέρης Αβραμάκης στα πλαίσια της επίσκεψής του, δήλωσε:

«Το Κωπηλατοδρόμιο του Πεθελινού αποτελεί πραγματικά μια πρότυπη αθλητική εγκατάσταση με πολλές δυνατότητες ανάπτυξης. Το συγκριτικό πλεονέκτημα του, που συνίσταται στο ότι αποτελεί μια μικρή περίκλειστη λίμνη που δεν επηρρεάζεται από τους ανέμους, το καθιστά μια αθλητική ευκαιρία για το Νομό μας. Η στοχευμένη οικονομική ενίσχυσή του μπορεί να το καταστήσει μια διεθνούς εμβέλειας αθλητική εγκατάσταση, που θα μπορεί να φιλοξενήσει μεγάλες διοργανώσεις καθώς και την προετοιμασία εθνικών αποστολών.

Πρέπει να τονιστεί πως ήδη το Κωπηλατοδρόμιο του Πεθελινού με την ακούραστη και εμπνευσμένη εργασία των ανθρώπων του Συλλόγου «Κερκινίτις» και τη στήριξη της πολιτείας έχει φτάσει σε ένα πολύ καλό επίπεδο. Αναζητείται πλέον η περαιτέρω ενίσχυση για να κάνει το μεγάλο άλμα, για να μπορέσει να ανοίξει τις πύλες του σε όλο τον κόσμο και να αποτελέσει το αθλητικό στολίδι όχι μόνο του Νομού Σερρών αλλά και της χώρας μας, αναβαθμίζοντας αθλητικά το Νομό και συνεισφέροντας στην γενικότερη ανάπτυξή του. Η υποστήριξη μιας τέτοιας προοπτικής είναι η μόνη επιλογή για όλες τις πολιτικές δυνάμεις του τόπου μας.»

ΓΡΑΨΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε το σχόλιό σας!
Εισάγετε το Όνομά σας

- ΔΙΑΦΗΜΙΣH -

Πρόσφατα Νέα

2 ΧΡΟΝΙΑ LOYAL CLUB ΜΕ ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΑΡΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟ ΤΟΝ DJ DELEASIS

Με ένα μοναδικό πάρτι και καλεσμένους τον DJ Deleasis και τον Stefano...

«Γρηγορόσημα» και λοιπές «εξυπηρετήσεις» στην Διεύθυνση Μεταφορών Κιλκίς – 11 συλλήψεις

Στην δικογραφία που σχηματίστηκε για κατά περίπτωση εγκληματική οργάνωση περιλαμβάνει ακόμη 57 άτομαΚατά...

Συμβολικός αποκλεισμός της νότιας πύλης της ΔΕΘ – Αύριο στις 12 το αγροτικό συλλαλητήριο

Σε συμβολικό αποκλεισμό μισής ώρας, της νότιας πύλης του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης, προχώρησαν ομάδες αγροτών, εκφράζοντας...

Φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στη ΛΑΦ Κιλκίς (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023 πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στη ΛΑΦ Κιλκίς. Μικροί...

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΒΑΣΙΛΑΚΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 10 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΑΠΙΔΗ ΡΑΦΑΗΛ

Από τις εμφανίσεις του Θανάση Βασιλάκου στο Bodega Live Experience Αγαπημένο χρώμα; Μαύρο
- ΔΙΑΦΗΜΙΣH -

Στην ίδια κατηγορία