Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

1821-2021 Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΔΙΧΩΣ ΤΕΛΟΣ.

Must Read

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ισόβια για την ανθρωποκτονία της Τζωρτζίνας

***** ΠΡΟΣΟΧΗ - ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΚΤΗ ****** Η φωτογραφία έχει ληφθεί χωρίς τη ρητή άδεια...

2 ΧΡΟΝΙΑ LOYAL CLUB ΜΕ ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΑΡΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟ ΤΟΝ DJ DELEASIS

Με ένα μοναδικό πάρτι και καλεσμένους τον DJ Deleasis και τον Stefano...

Έλληνες σε όλο τον πλανήτη εύχομαι ΚΑΛΟ ΞΥΠΝΗΜΑ… και ΟΧΙ «Χρόνια Πολλά»
Οι ευχές που σημαίνουν καλό ύπνο δεν μας εκφράζουν ως Έθνος.

Προτίμησα να μην γράψω ημέρες πριν, όπως όλοι, γιατί πιστεύω ακράδαντα ότι η Επανάσταση του ελληνικού έθνους είναι διαρκής και αέναη περνώντας από διάφορες φάσεις και καμπές και δεν έχει συγκεκριμένες ημερομηνίες.

Η εξέγερση των Ελλήνων στις 25 Μαρτίου του 1821 έδωσε το σύνθημα της επιτυχημένης Επανάστασης κατά της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας που ακολούθησε πολλές αιματηρές εξεγέρσεις που είχαν παλαιότερα κατασταλεί και ήταν προπομπός ενός Αγώνα που κρατάει μέχρι σήμερα.

Εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες Ήρωες θυσιάστηκαν -διαχρονικά- στις μάχες για την απελευθέρωση ελληνικών εδαφών, όπως οι μάχες απελευθέρωσης της Μακεδονίας, η αντίσταση των ανταρτών του Πόντου, η απελευθέρωση της Μικράς Ασίας και -της- Βασιλεύουσας Κωνσταντινούπολης, βαλκανικοί και παγκόσμιοι πόλεμοι με εποποιίες όπως των Οχυρών Μεταξά, η υπεράσπιση της βόρειας Ελλάδας από την κομμουνιστική απειλή που ήθελε -ξεκάθαρα την απόσχιση εδαφών και την ενσωμάτωση τους στα Σκόπια- και φυσικά το έπος της αντίστασης των Ελληνικών Δυνάμεων -της- Κύπρου στην εισβολή των Τούρκων μερικές δεκαετίες πριν.

Στις ημέρες μας, γίνεται σταδιακά αντιληπτό, ότι η Επανάσταση πρέπει να συνεχιστεί! Εκατομμύρια σκληροπυρηνικοί πιστοί του Ισλάμ εισβάλουν στην ευρωπαϊκή ήπειρο και εκατοντάδες χιλιάδες παραμένουν μόνιμα πλέον, στην Ελλάδα. Στόχος της ηγεσίας της παγκοσμιοποίησης είναι η αντικατάσταση πληθυσμών.

Με την βοήθεια συγχρόνων «εφιαλτών και πηλιογούσηδων», όλα τα κόμματα του αστικού δημοκρατικού τόξου, συμπεριλαμβανομένου του ΚΚΕ βοηθούν στην εγκαθίδρυση μιας νέας Οθωμανικής Αυτοκρατορίας.

Οι τοπικές αρχές (Περιφέρειες και Δήμοι) συνεργάζονται με διάφορα ανταλλάγματα και ανέχονται τους κατακτητές των ΜΚΟ που ως νέα άρχουσα τάξη επιβάλουν την καταναγκαστική συνύπαρξη με λαούς που δεν επιθυμούν συνύπαρξη με μη μουσουλμάνους.

Το Ισλάμ δεν είναι φτιαγμένο να ΣΥΝΥΠΑΡΧΕΙ αλλά μόνο να ΆΡΧΕΙ. Τα περί θρησκείας αγάπης και ανοχής, υπάρχουν μόνο όσο το Ισλάμ είναι μειοψηφία, όταν γίνεται πλειοψηφία μιλάει το μαχαίρι και η φωτιά, πολλά παραδείγματα ανέφερα παραπάνω…

Θα πρέπει όλοι οι Έλληνες σε όλη την γη να αντιληφθούν την ευθύνη που έχουμε απέναντι στους Νεκρούς Ήρωες, -στην ιστορία της ηρωϊκής μας- πατρίδος και στα γεννημένα και αγέννητα παιδιά μας. Κάθε «μάχη» που αποφεύγουμε να δώσουμε, την μεταθέτουμε στα παιδιά μας, που θα είναι καταδικασμένα να την δώσουν στο μέλλον, αλλά τότε, όχι από θέση ισχύος.

Θα πρέπει να συνεχίσουμε τον Αγώνα και να μην επαναπαυόμαστε σε ψεύτικες εκδηλώσεις με περίεργες «μορφές» που έχουμε φορτωθεί ως, δήθεν, εκπροσώπους μας.

Το ελληνικό έθνος είναι αθάνατο και το κράτος κατάντησε εχθρός του, είμαστε κλεισμένοι στα σπίτια μας την ώρα που ο εποικισμός συνεχίζεται, η οικονομική εξαθλίωση επιβάλλεται και η δήθεν ανάγκη πολιτικών «σωτήρων» λειτουργεί άψογα.

Ας σταθούμε στο ύψος της Ιστορίας και των προγόνων μας και ας συνεχίσουμε τον Αγώνα, γιατί στα 250 χρόνια από την Επανάσταση του 1821 δεν θα υπάρχει Ελλάς για να τα εορτάσει.

Όπως και να έχει, από την κήρυξη της ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ των ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΩΝ με σημαία «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ» και την θυσία στο ηρωικό ΖΑΛΟΓΓΟ…προτιμώ ΧΙΛΙΕΣ φορές την κήρυξη πολέμου των ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΜΑΝΙΑΤΩΝ του 1821 και την σημαία «ΝΙΚΗ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ» και την άλωση της Τριπολιτσάς.

Ο Θεός μαζί μας!

Γράφει ο Χατζησάββας Χρήστος
Κ.Ε ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
τ.ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΙΛΚΙΣ

ΓΡΑΨΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε το σχόλιό σας!
Εισάγετε το Όνομά σας

- ΔΙΑΦΗΜΙΣH -

Πρόσφατα Νέα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ισόβια για την ανθρωποκτονία της Τζωρτζίνας

***** ΠΡΟΣΟΧΗ - ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΚΤΗ ****** Η φωτογραφία έχει ληφθεί χωρίς τη ρητή άδεια...

2 ΧΡΟΝΙΑ LOYAL CLUB ΜΕ ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΑΡΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟ ΤΟΝ DJ DELEASIS

Με ένα μοναδικό πάρτι και καλεσμένους τον DJ Deleasis και τον Stefano Milato, γιόρτασαν τα 2 χρόνια...

«Γρηγορόσημα» και λοιπές «εξυπηρετήσεις» στην Διεύθυνση Μεταφορών Κιλκίς – 11 συλλήψεις

Στην δικογραφία που σχηματίστηκε για κατά περίπτωση εγκληματική οργάνωση περιλαμβάνει ακόμη 57 άτομαΚατά...

Συμβολικός αποκλεισμός της νότιας πύλης της ΔΕΘ – Αύριο στις 12 το αγροτικό συλλαλητήριο

Σε συμβολικό αποκλεισμό μισής ώρας, της νότιας πύλης του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης, προχώρησαν ομάδες αγροτών, εκφράζοντας...

Φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στη ΛΑΦ Κιλκίς (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023 πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στη ΛΑΦ Κιλκίς. Μικροί...
- ΔΙΑΦΗΜΙΣH -

Στην ίδια κατηγορία