Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Το “Έτερος Εγώ” μπαίνει στην πλατφόρμα του Netflix!

Must Read

Η ελληνική σειρά μυστηρίου «Έτερος Εγώ» με υπογραφή του Σωτήρη Τσαφούλια, λέγεται πως βρίσκεται πολύ κοντά στο να ανέβει στη δημοφιλή πλατφόρμα ταινιών, το Netflix.

Όπως αποκάλυψε σήμερα το πρωί η εκπομπή «Στη Φωλιά των ΚουΚου», οι συζητήσεις μεταξύ των ανθρώπων της σειράς βρίσκονται σε πολύ καλό και προχωρημένο στάδιο, κάτι που σημαίνει ότι είναι πολύ πιθανό σε λίγο καιρό να έχουν την ευκαιρία τηλεθεατές όλων των εθνικοτήτων και σε παγκόσμια κλίμακα, να παρακολουθήσουν τα επεισόδια της ελληνικής σειράς.

Η πλατφόρμα οικιακής ψυχαγωγίας έχει συγκεκριμένες προδιαγραφές που χωρίζονται σε πέντε στάδια προκειμένου ένα πρόγραμμα να ενταχθεί στο περιεχόμενο που προσφέρει.

Σε ό,τι αφορά την αισθητική, την απόδοση από τεχνικής άποψης και την ποιότητα, οι δύο κύκλοι του «Έτερος Εγώ», «Χαμένες Ψυχές» καθώς και ο ολοκαίνουργιος «Κάθαρσις» τα καλύπτουν και με το παραπάνω.

Οι τελικές αποφάσεις αναμένονται να ληφθούν το επόμενο διάστημα με την εταιρία παραγωγής να είναι σε συνεχή επαφή με τους εκπροσώπους της δημοφιλούς πλατφόρμας και αν όλα πάνε καλά και το «Έτερος Εγώ» βρεθεί στο Netflix.

Αν συμβεί αυτό θα πρόκειται ασφαλώς για τεράστια επιτυχία καλλιτεχνική, αλλά και οικονομική, μια και τότε θα μιλάμε για την πρώτη ελληνική σειρά που προβλήθηκε στο Netflix. Εξάλλου η ανταπόκριση και η τηλεθέαση που γνωρίζουν οι σειρές που προβάλλονται στη συγκεκριμένη πλατφόρμα είναι ιδιαίτερα υψηλές.

ΓΡΑΨΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε το σχόλιό σας!
Εισάγετε το Όνομά σας

- ΔΙΑΦΗΜΙΣH -

Πρόσφατα Νέα

2 ΧΡΟΝΙΑ LOYAL CLUB ΜΕ ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΑΡΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟ ΤΟΝ DJ DELEASIS

Με ένα μοναδικό πάρτι και καλεσμένους τον DJ Deleasis και τον Stefano...

«Γρηγορόσημα» και λοιπές «εξυπηρετήσεις» στην Διεύθυνση Μεταφορών Κιλκίς – 11 συλλήψεις

Στην δικογραφία που σχηματίστηκε για κατά περίπτωση εγκληματική οργάνωση περιλαμβάνει ακόμη 57 άτομαΚατά...

Συμβολικός αποκλεισμός της νότιας πύλης της ΔΕΘ – Αύριο στις 12 το αγροτικό συλλαλητήριο

Σε συμβολικό αποκλεισμό μισής ώρας, της νότιας πύλης του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης, προχώρησαν ομάδες αγροτών, εκφράζοντας...

Φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στη ΛΑΦ Κιλκίς (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023 πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στη ΛΑΦ Κιλκίς. Μικροί...

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΒΑΣΙΛΑΚΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 10 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΑΠΙΔΗ ΡΑΦΑΗΛ

Από τις εμφανίσεις του Θανάση Βασιλάκου στο Bodega Live Experience Αγαπημένο χρώμα; Μαύρο
- ΔΙΑΦΗΜΙΣH -

Στην ίδια κατηγορία