Κυριακή, 7 Μαρτίου, 2021

Κίνηση Πολιτών Δήμου Παιονίας: Αίρουμε την εμπιστοσύνη μας στον δήμαρχο και στους δημοτικούς συμβούλους

Must Read

Ανακοίνωση Κίνησης Πολιτών Δήμου Παιονίας

Η Κίνηση Πολιτών Δήμου Παιονίας, μετά από όλα αυτά που διαδραματίζονται τον τελευταίο καιρό στο θέμα των παράνομων μεταναστών που εγκαθίστανται στον δήμο μας, και στην πλειοψηφία τους (για την ώρα) στο αεροδρόμιο της Νέα Καβάλας προχωρά στα παρακάτω.
Αίρουμε την εμπιστοσύνη μας στον δήμαρχο Παιονίας και στους δημοτικούς συμβούλους. Την αίρουμε διότι δεν έχει γίνει τίποτα από όλα αυτά που δεσμεύτηκε σε εμάς και στον κόσμο της Παιονίας ότι θα πράξει για να εμποδίσει την κατασκευή καινούργιου ισλαμικού χωριού στην Νέα Καβάλα. 
Την αίρουμε γιατί ακούγεται στα αυτιά μας τόσο δυνατά η βοή της σιωπής τους.
Την αίρουμε γιατί είναι τόσο έντονη η κίνηση της απραξίας τους στο βλέμμα μας.
Βλέπουμε καθημερινά να γιγαντώνεται το καμπ, καθημερινά έρχονται και αλλά κοντέινερ. 
Γίνονται έργα για την υδροδότηση τους και την αποχέτευση τους. Έργα εκατομμυρίων, και μας λένε ότι το καμπ θα είναι το πολύ για τρία χρόνια. Ούτε ο Μινχάουζεν δεν θα τα έγραφε αυτά. Την αίρουμε γιατί όλα τα παραπάνω αρχίζουν να μας δημιουργούν την ανησυχία ότι κάτι δεν είναι όπως θέλουν να μας το παρουσιάζουν. 
Από την πρώτη στιγμή είπαμε πως αν είναι αρωγός των προσπαθειών μας, θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά να επανεκλέγεται για όσες φορές το επιθυμούσε. Αλλά, είχαμε πει πως αν διαπιστώσουμε κάτι άλλο από τα λεγόμενα τους και τις υποσχέσεις τους, θα μας βρουν απέναντι τους. 
Μπορούμε αν το θελήσουν να πούμε και όλα αυτά που συζητήσαμε, ζητήσαμε και συμφωνήσαμε. Εμείς βλέπετε ότι είπαμε με υπουργούς και περιφερειάρχες το κάναμε μπροστά στις κάμερες. 
Ξεκινάμε να ελέγχουμε τα πάντα πλέον αναδρομικά και αν διαπιστώσουμε ότι υπάρχουν εκτός από ηθικές, και ποινικές ευθύνες, τότε θα προχωρήσουμε στην ποινική δίωξη τους ακόμη και αν πρόκειται για τον ίδιο μας τον Πατέρα. 
Το μέλλον των παιδιών μας, του τόπου μας και της πατρίδας μας, είναι πιο σημαντικό από οποιαδήποτε συγγένεια ή φιλία. 
Ξεκινήσαμε με την διοίκηση του Δήμου γιατί πιστεύουμε ακράδαντα πως αν το ήθελαν πραγματικά και ενωνόταν μαζί μας, θα το είχαμε αποτρέψει το έργο αυτό.

Περιμένουμε κάποια στοιχεία για τους διοικούντες της περιφέρειας και τότε θα πάρουμε θέση και για αυτούς. 
Καιρός φέρνει τα λάχανα, καιρός τα παραπούλια.

Υ.Γ.Όλα είναι ρευστά, και κάθε κίνηση σας μπορεί να αλλάξει τις κινήσεις τις δικές μας. Στο χέρι σας είναι το πως θα κινηθούμε. 
Μακάρι αύριο να βγούμε δημόσια να ζητήσουμε συγνώμη και να σας αποθεώσουμε. Γιατί εμείς αν χρειαστεί θα το κάνουμε χωρίς δισταγμό, όπως και όλα τα υπόλοιπα όμως. 
Ελπίζουμε να καταλάβετε πως ο χρόνος δεν τελειώνει, αλλά τελείωσε!

ΓΡΑΨΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε το σχόλιό σας!
Εισάγετε το Όνομά σας

- ΔΙΑΦΗΜΙΣH -

Πρόσφατα Νέα

Ηχηρό “χαστούκι” από την Ρωσία στον Μητσοτάκη: «Κακή ιδέα η πρόταση του για το διαβατήριο εμβολιασμού»

Αντίθετος με την πρόταση του Έλληνα πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, για το διαβατήριο εμβολιασμού ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών, Σεργκέι...

Συνελήφθησαν και τα έξι μέλη της σπείρας που διακινούσε μετανάστες με πλαστά έγγραφα

ην πλήρη αποδόμηση κυκλώματος παράνομης διακίνησης μεταναστών και εμπορίας ταξιδιωτικών εγγράφων, μέσω της γνωστής διαδικτυακής εφαρμογής (μέθοδος...

Βασιλάκος: «Καλύτερος παίκτης του πρωταθλήματος ο Τζόλης» (vid)

Δείτε μέσα από το Novasports.gr τι είπε ο Θανάσης Βασιλάκος στην Ώρα των Πρωταθλητών για τον ΠΑΟΚ,...

Κυριακή του Ασώτου: 28/2

Διανύοντας τη δεύτερη Κυριακή του Τριωδίου, η Εκκλησία μας κηρύττει μέσα από την παραβολή του ασώτου υιού,...
- ΔΙΑΦΗΜΙΣH -

Στην ίδια κατηγορία